Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon remélem, hogy holnap érkezik a garantált, mert akkor ki tudom rakni a pick előtt...
-
EA's hit
őstag
Garantált pack biztos lesz, csak azt remélem, hogy a tavalyi 88-as csapatnál idén gyengébbet kell majd hozzá kirakni.
-
evibly
senior tag
válasz freddyadu #15704 üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
-
gjoe
addikt
válasz evibly #15705 üzenetére
Megertem a dühödet.
Én egyszer raktam ki 600k ilyen csomagot és mikor beadta litmanent 150k akkor majdnem a monitorba vágtam a kontrollert. Ez sajnos ilyen. Soha többet nem csinálok ilyen drága lottó szelvényt.
Mi nem vagyunk Kristóf.
Toty is nulla, meg most eddig a tots is. Bár jött pár tots lap de mind az olcsó semmit erő lapok, fodderek. -
evibly
senior tag
válasz freddyadu #15707 üzenetére
Egyébként ez a Hagi pont annyira kicsit van messze a használhatótól, ami végtelenül bosszantó. Mert a 5* skill 4* weak foot cool, maxos a lövés, minden ok, de LM (még ez is orvosolható), de a 84 pace miatt egyszerűen kuka. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor kiraktam a mid or prime icon pakkot asszem? És nyilván a mid Essien jött, ami a három (illetve négy) közül a legrosszabb. De ott van mid Pirlo, jött baby Nakata is az elején, vagy az LM Laudrup, ami már több hónappal ezelőtt is kuka volt.
#15708gjoe
Tavaly jött egy untrade TOTY Kanté nekem, de idén nem sok jóval kényeztet a játék. Ez a szerencsejáték faktor elég irritáló, sok felesleges feszültséget kelt, ami akkor is így van, ha a játék elején megvolt Baby Öcsi bácsi, idén végre kipróbálhattam baby Cruyff lapját, most Prime Lothart pörgetem, meg rámegyek még pár lapra, ami érdekel. Mert van rá coin, mert összegyűjtögettem. De azok a plusz szerencsés nyitások elmaradnak idén és bármennyire is felnőtt, épeszű valaki vagy, egy idő után kiéget -
Nandinagy
addikt
Néha még Kristóf sem hiszi el, hogy ő Kristóf
Amúgy ez is csak grindolás kérdése sokszor. Idén mondjuk nem de tavaly birthday VVD+tots Reus(1.3 illetve 1.2milla) is esett liga sbcből annyit raktam ki. Mondjuk az is igaz, hogy már Gladbach meg Sevilla megoldással álmodtam annyiszor raktam ki a 2 ligát de végülis megérte
Ha nem lennének parasztok akkor jövőhéten simán lehetne grindolni a la ligát az érkező upgraddel mert ami a packokból jön azt beleforgatnád premium upgradebe és az meg mehetne sbcbe ugye. Na hát ne aggódjon senki lesznek olyan parasztok, hogy kiveszik addigraEgyébként ezek az icon sbc-k nálam pár eseten kivül(baby Essien,Mid Dalglish,Prime Kaka,tavaly prime Desailly) mindig kutyaszart adtak De attól függetlenül úgyis ráfogok próbálni mert ha ne adj isten egyszer bead egy Cruyff/Dinho/R9/Gullitot már megérte. Megvenni úgysem fogom tudni őket.
Most ha kidobnának egy R9 sbc-t kétségem sincs afelől, hogy 5 milla minimum lenne. Azzal meg mit kezdjek? A midfielder ikon sbc 700k körüli áron ment. Azt kiraktam fullra klubból+maradt egy 89es csapatra elég kártyám. Na most akkor ebből még kéne 4 ilyen Esélytelen...
-
bubuska10
senior tag
Nem értem, hogy miért nincs még mindig a PC-s verziónál visszaszámláló a felső sarokban a Rodri és a Bamford obj-nél, elvileg nemsoká lejárnak, így egyiknél se kapkodtam, most meg le kéne tolni vagy 20 meccset.
Szerintetek jövő héten jön hátvédes icon sbc? Szívesen nyitnék egy Mooret.
-
gjoe
addikt
válasz Nandinagy #15710 üzenetére
Ez a másik ami fáraszt a grindolás ahogy írtad.
Én focizni szeretnék, de már több időt töltök a Pc előtt transzferen SBC kirakásokon.
Ez a PL upgrade is már felbaszott rendesen.
Minden nyitás után a duplák miatt újabbat és picket kirakni és soha nem lesz vége.
Ja de elfogy az összes lap a klubbból a semmiért.
Plussz az objekt feladatok férnek be meló mellett. A fő csapattal meg már nem is tudom mikor játszottam pedig azért gürizek hogy minél jobb legyen. -
evibly
senior tag
Egyébként az objektivek világa jó is lehetne, de az EA ezt is el tudja kúrni. Kifejezetten szórakoztató újabb és újabb csapatokat összerakni, főleg a silverek terén lehet érdekes lapokat craftolni, de kábé az összesnek ott kellene megállni a követelményeknek, ahol a Silver Lounge van. Pár win, néhány gól, gólpassz, viszlát. De nem, mindent túl kell tolni, legyen 18 win, 23 gól, stb.
De értem, hogy ez van, mert az EA kétségbeesve próbálja a játékban tartani az embereket, mert gondolom a board és a részvényesek, meg a tulajdonosok felé a riportban az mutat jól, hogy a sok szerencsétlen sokezer órát baszkodik a játékban, és lám, milyen jól nyomjuk, mennyire elkötelezettek és szeretik a játékot.
Pedig, ha tudnák...
-
Kristof_94
nagyúr
Igen, a "grinding" valóban kimerítő tud lenni, főleg ha sokáig nincs eredménye. De nem szabad feladni, én mindig azt mondom, legyen az a grinding vagy egy WL.
Bár most nálam is szünetel a dolog hétfő óta, mert van egy dupla Kanté és 91-es Courtois, remélem ma érkezik a PL garantált tots. Ha nem, akkor quick sellezem a fenébe, mert ez már szánalmas az EA részéről. -
toxicjew
addikt
Én meg itt szarakodok, mert kellene egy icon csatár, a market meg persze halott PCn... Hol van már az 1 millió item ami kint volt ősszel
-
toxicjew
addikt
Na mindenki megnyugodhat, bent van a garantált PL Tots pack kódja
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
|AP|
veterán
egyik kedvenc fifás youtuberem összefoglalója a hétvégéről.
Sokadszorra is egyetértek, és mondom ezt úgy, hogy ezen a hétvégén nem is játszottam (most viszont ha tényleg a LaLi jön, akkor kénytelen leszek) -
Madn!ght
addikt
válasz LendvaiFeri1 #15718 üzenetére
Már alig várom a 3. untrade Shaw-t. 😅🤦♂️
-
eM'82
addikt
válasz LendvaiFeri1 #15718 üzenetére
Huh. Laporte majdnem ment a szaudi SBCbe. :)
Megcsináltam az összes TOTS Küldis lapot. Nem tudom hány meccs ment végig Friendlyben. Qva kevés, gyorsan meg is lett. (Squad Battles közben meg ment a YT. 4-5 gól után kiakasztva ballrollra a kontrollert max 1-2 gólt kaptam).
Digestive: LOL!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Másnál is offline az Origin? Mondom le kéne csapatni BL-ig a Rodrisat, de hát nem lehet...
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Bence910905
tag
Ederson duplicate.. Szopj.anak le.. utolso lottos sbc volt ezutan csak azt rakom ki ahol fix a kapott lap
-
toxicjew
addikt
válasz Bence910905 #15730 üzenetére
Pont ezért raktam bele Souceket, aki az egyetlen lapom volt a csapatból. Mert kibaszottul biztos volt, hogy őt adja be majd
-
freddyadu
senior tag
Akkor nyugodtan beletehetem Edersont? 😂
-
Nandinagy
addikt
Akkor mindenki duplicatet kapott jól van.. Már megnyugodtam 2 db lapom volt( Vardy,Shaw) nyilván Shawt kaptam meg.
Nem baj beledobom Tielemansba. 4/5 egész korrekt statokkal. Tetszik
Én rohadtul örültem volna Edersonnak mert akarom a csapatba Na mindegy. Akinek kell az nem kapja meg[ Szerkesztve ]
-
Bence910905
tag
válasz toxicjew #15731 üzenetére
De ez nem normalis dolog.. EDERSON 94 es lap ha rating alapjan adna akkor nem kapna minden masodik ember.. Ugyanez Soucek.. Ar ertek alapjan a legszarabbakat dobalja
Elvetve kapnak az emberek jo lapot holott itt elvileg ugyanannyi eselyed kene legyen barkire.. Nevetseges es mivel normalis icon sbc sincs igy valoszinu quick sell.. -
gjoe
addikt
Ezekután ma nem nyitom ki.
Hátha holnap jobb lesz. Én nem akarok egy harmadik souceket. -
Stylerr
addikt
Gündögan.
-
thebigK
addikt
Kristóf igen lapít, remélem lassan bedobja a Rashford nyitást, vagy legaláb egy Sont
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
EA's hit
őstag
Nekem Cancelo jött, Ruben Dias mellé tökéletes, a base Roby Carlos úgyis megérett már a cserére
-
eM'82
addikt
Én a 84+ pick miatt nem tudom kinyitni, majd pénteken,.ha végül valóban kirakom. Pár játékos miatt nem fogok beáldozni egy 87es csapatot. Cancelo, Ederson, Rubén Dias, B.Fernandes, Martial. Többiekkel túl sok lenne a varia a csapatnál.
Moments Essien milyen? Használja valaki CDM/CM poziban?
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #15745 üzenetére
" Just remember Manchester is RED! "
-
kapeti07
senior tag
Soucek nállam is. Be sem tudom építeni sajna
Padozni fog.Xbox: kapeti
-
sz_abika
addikt
Én nem raktam ki. Nem kell senki dedikáltan, ikonozok inkább.
Ederson: 75speeddel söprögetőt játszanak vele az emberek. Brutal azoknak a kezében akik tudják jól mozgatni a kapust.
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
Holnapra mindenkinek sok szerencsét a pickekhez és csomagokhoz!
Én személy szerint annak örülnék, ha a TOTS csomagban Bruno lenne a walkout, mögötte meg Rashford és Son, az szép zseton lenne.
De az eddigi tapasztalatok szerint a valóság ennél jóval árnyaltabb...
A pickből jó lenne legalább egy Cancelo vagy Shaw.
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest