Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Láttam többen pickeltetek Kimmich-et. Hálás lennék ha majd írnátok róla, megéri-e azt pénzt amennyibe kerül?
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #16694 üzenetére
Raul csatar nem azt irtatok?
-
Nandinagy
addikt
válasz elod22 #16702 üzenetére
Alapvetően jó lap. Jól mozog,gyors,agilis jól passzol. A lövését még nem próbáltam de biztos az sem rossz. Nálam az egyetlen ami zavaró az a 3 skill A 4-t jobban szeretem kpn mert sok heal to healt nyomok a kpval, hárommal meg ugye ilyen furán csinálja. Ezen kivül nincs benne hiba.
Bár lehet rápróbálnék pl. Neuhausra előbb vagy esetleg Sabitzerre aztán ha nagyon kell akkor Kimmich De alapvetően örülök, hogy kihúztam.[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz elod22 #16702 üzenetére
Nálam a TOTY lapja van, nagyon fullos kp, tényleg egyedül a nagyobb skill hiányzik nála, attól eltekintve tökéletes, megéri az árát ezek alapján a TOTS is, főleg Goretzka árát látva. Hunterrel használom, ha helyzetbe kerül és nem én balfaszkodom el, akkor be is veri
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
Szerintetek mid Yashin, vagy prime Schmeichel lehet a jobb? Mindenféleképpen kell egy icon kapus.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Nandinagy
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16711 üzenetére
Bőven elég a baby Yashin is Vagy a sapkás Yashin Az a legjobb. De csak a sapka miatt.
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Base Puskás szerintetek 720-730k körül jó vétel lenne?
-
eM'82
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16711 üzenetére
Cech esetleg? Prime Moments verzió? Jó magas, de ahhoz képest gyors is relatíve.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #16715 üzenetére
[ Szerkesztve ]
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #16717 üzenetére
Az a baj, hogy éppen 800k zsetonom van, eladtam egy csomó shadow lapot.
-
thebigK
addikt
POTM Yilmaz a francia1bol, 81es csapatot kernek egy 87es lapert, ingyen fodder
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
toxicjew
addikt
Hát ki gondolta volna, de se a rewardokból sem az sbckből és pickekből sem jött lófasz sem... Megcsináltam a 85+ picket, mert magam akartam kiválasztani Bakut, de végül egy Lacroixt ajánlott fel ez a csöves játék. Kár, hogy pont kész van már a védelmem Nem is baszok el több foddert ezekre, fölösleges.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben MM-ből jött egy TOTS Otamendi. 40k, de legalább eladható lap.
Ma 2x is elhittem, hogy valami Bundesligás eladható tots fog jönni. -
Stylerr
addikt
Most váltottam Xboxra Psrol, dehat így 0 csapattal esélytelen az egész.. Lehet pihenek a 22ig.
-
dudu5130
őstag
Hány órakor jön holnap a TOTS?
-
sz_abika
addikt
Gondoltam elkezdem gyűjteni a német lapokat, ramegyek a 12 player és bundes liga csomagokra, aztán jöhet liga sbc.
NajodemostmartenyleghovategyekegyTOTSDaviest
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
tegnap megcsináltam Roussoliont kimondottam élveztem a játékot. Már csak 7 finess hiányzott, szóval kb 10 meccsen meg is lett, páron láttam hogy nagyon akarja hogy 1 gól után kilépjek akkor hagytam hagy örüljön. Agyalok még hogy Wamant kirakjam-e (illetve próbáljam mert nagyon sokat kellene uprgrade pakkozni hogy legyen esélyem)
Gyerek sima 5 winnel 1000+ skill rating felé ment, tavaly ezért vért izzadtunk.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Digestive
veterán
Kiraktam ezt a Dani Olmot az 5* skill miatt. Hát ekkora egy kutyaszar lapot. Az idén ő az első olyan sbc lap amire sajnálok minden elpazarolt foddert amit bele raktam.
-
Zimmi91
addikt
-
eM'82
addikt
válasz Digestive #16731 üzenetére
Én szóltam :)
Örülök hogy nem csak én látom így, de sajnálom hogy más is szarba lépett. Egy bundes garantált TOTS is lehetett volna ehelyett bukta, az meg 87es csapatot kert. Szóval mindegy is, van még bőven fodderem.
Ja, és a 84x20as csomagot még ki se nyitottam. Jövő pénteken hátha rám mosolyog fortuna :).Nándi: nálam 5 SBC játékos érte meg igazán: POTM Joao Felix, POTM B.Fernandes, PMoments Essien, PM Nedved, PM Zambrotta.
Ebből az 5ből már csak Essien és Zambrotta kezdő, de Joao és BF sok-sok meccsen játszottak, megszolgálták az árukat.Renato Sanches-t nem sorolnám ide, mert nem érzem pótolhatatlannak (igaz mai napig az első csapat tagja).
-
Szjoci27
tag
Másnál is ilyen szar a játék, mint nálam? Tegnap reggeltől egy meccset nem tudok lejátszani, mert folyton akad, befagy és persze fent a kis ikonok villognak állandóan, mint a karácsonyfa.
Tök jó, hogy epitettem egy új csapatot, vannak gyönyörű csillivilli lapok, csak épp játszani nem lehet
-
Nandinagy
addikt
Közben összegyűjtögettem
Akik idén megérték: RTTF Atal(30k),POTM Felix(476k),POTM Bruno(1.19 milla),
HL Tavernier(185k),Kurzawa(140k),EOAE L. Bender(180k),FB Reus(540k),FB R.Sanches(640k)
Akik nem: Baby VDS(437k),FB Depay(192k),FB Podolski és Özil(180 és 130k),
TOTS Digne(203k),TOTS Boulaya(148k)
Aki annyira nem érte meg de azért hozzátett a csapathoz: FB Koscielny(95k),Freeze Marquinhos(180k),FB Ribery(1.53 milla),SD Kehrer(180k),FB M. Saul(325k),TOTS Tielemans(249k)VDS,Saul meg Tielemans volt aki nagyobb kapufa Utóbbi 2 nem volt rossz de alig játszottak mert jött jobb így nézve kidobott pénz volt az sbc 50 meccsért
VDS volt talán idén a legnagyobb kapufám. Bűn rossz volt és minden fodderem belement
Ribery meg mostani árban ilyen drága mert emlékeim szerint 900k környékén mozgott az sbc. Ő is jó lap volt főleg azt nézve, hogy folyamat szélen játszattam, de azért valami hiányzott belőle[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Madn!ght #16739 üzenetére
Igen de én azokat a lapokat soroltam fel akiket én kiraktam A 3 közül egyik sincs meg és nem is volt. Lehetne olyan, hogy kit bántam meg, hogy nem raktam ki de Neres pl. nem ilyen IF Neymar,TOTS Barnes,FB Kent a szélsők nálam szóval egy 4. már nem fért volna be
Robbent nem raktam ki a WF hiánya miatt.
Klaibert lehet, hogy kiraktam amúgy de ha ki is raktam 30 meccsnél több nem volt benn. Gravenberchel próbálgattam de max 1 db wlen. Szóval mehet ő is a nem érte meg részhez[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
Akiket nagyon megérte kirakni az rooney, dybala, aouar, essien, zambrotta, dalglish
Nekem a legnagyobb fodder kidobás az renato S, (alig használtam és sokba fájt. igaz egy kis svájci bicska ami mindenre jó de mégsem volt olyan poszt ahol tökéletes lenne. supersub volt sokáig
Viszont az ingyen objekt lapokból volt több is. Duncan, guenduozi, reinier, sessegnon és most carvalho
Nyitásokból jót nem nagyon tudok mondani, bár voltak jó nyitások, de az igazán jók, meg nagy nevek kerülnek. Se toty nem esett, sem most tots alatt értékesebb jó player. gold mbappet is áprilisban nyitottam, mikor már csak kispados lett. icon swapbol okocha most pozitív csalódás mert kezdő lett a csapatban. -
bubuska10
senior tag
Jaj de várom már a Serie A TOTS-t, itt nézegetem a whoscored meg egyéb statokat hogy kinek kéne kapnia. Omar Colley szinte minden védekezős statban top 8-as, kíváncsi vagyok, hogy az EA egyáltalán ismeri-e, hiszen "csak" egy Sampdoria játékos.
Ezeket tippelem: Lukaku, Roni, De Paul, Hakimi, Lautaro, Calhanoglu, Kessié, Theo, Mikhi, Vlahovic, Milinkovic, Muriel, Veretout, Zielinski, Cuadrado, Cristian Romero. -
Bence910905
tag
Kihagyom a wlt.. de gondoltam nyomok egy kis Rivalst.. 3 mérkőzés mindháromból kileptem.. Rendesen akadozott ez a szarkupac igazán kezdhetnenek valamit ennyi pénzből mert ez baszott idegesítő.. Hétvégén már be se kapcsolom
-
kapeti07
senior tag
válasz Bence910905 #16744 üzenetére
Gondolom, hogy mivel EA Play-be bekerült a játék most rendesen túl vannak terhelve a szerverek.
Xbox: kapeti
-
LucentTwo
tag
Sziasztok,
két hete kezdtem el egyelőre ez jött össze. Csak örömből játszok, szóval jönni fog Puskás a swap-ból és Szoboszlai is kötelező vétel lesz számomra. Kérdésem, hogy ebbe a csapatba kit raknátok ki sbc-ból, ha csak egyre van coin: Mbabu vagy Diego Costa (esetleg egyiket se, bár Mbabu lapja end game lap sztem)? Mbabu cb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #16748 üzenetére
Basszus Kristóf hamarabb is mondhattad volna, hogy ennyi kell a CR nyitáshoz Én meg egész évben nem nyitottam egyet sem pedig volt pár spec lapja.
#16743bubuska10
Zielinski kapott communityt.Calhanoglu szerintem fixen nem fog. Viszont Insigne igen meg talán Lozano egy sbc lapot.#16749LucentTwo
Most lehet én vagyok megkavarodva de melyik az a Diego Costa sbc?Egyébként Mbabut megéri mindenképp.
Miközben írtam beugrott, hogy Douglas Costára gondolhatsz. Mbabut ajánlom inkább. DC tipikus tucatszélső akiből minden héten jön új[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest