Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Látva a tegnapi ragemet, megállok g3nál. Fejben már nem tudom magam rávenni a tryhardra, értelme sincs, mert nagyon jól tudom, hogy De Vrij meg Oblak lenne max amit pickelhetnék. Akkor meg minek kínlódni? Kirakom Essient meg Dembelet, megveszem Nanit, meg még sztem R Carlost, aztán csoki.
-
toxicjew
addikt
Persze, kétséged ne legyen afelől, hogy így is lesz Soha, és ezt szó szerint értsd, soha nem pickeltem g3ból meta játékost, ne adj isten normális Tots lapot. Idén szintet léptem g2re, egy 87es Ben Yedder volt a max amit kihozott belőle a rendszer. Ha nincs értelme, akkor nincs értelme De fodder kell, azt meg tud adni az mls/row csapat is.
-
Woodslave
félisten
Ez a Lanzanis max chem játék kimondottan élvezetes. Én mindig kiléptem ha gólt kaptam ha a másik nem akkor meg játszottunk. Mondjuk hogy még hét meccsen kell gólt rúgni az xarul hangzik
Puskással játszani meg teljesen felemelő érzés.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Mi lesz amúgy a kis liga hétfőn?
-
Nandinagy
addikt
Nagyon nehéz ez a hétvége... Jól ment a játék nagyjából 11-3-ig. Utána hazakellett jöjjek és a telekomos net valami borzalmas. 1-3-t mentem vele eddig Az egyik vereségem után rámírt a gyerek, hogy hol szoktam végezni mert nagyon jól játszom. Ő a g2-ért szokott szenvedni mint kiderült, most is valami 15-10-ben kapott meg engem aki 11-4-ben volt talán Képtelen vagyok az emberek előtt maradni annyira szörnyű a kapcsolat.
Így a gold2 is iszonyat nagy kínszenvedés leszEzt a ball roll+scoop cancelt is begyakoroltam és le sem tudják reagálni az emberek csak az a baj, hogy a kapcsolat különbség miatt 2 méter hátrányból is pillanatok alatt beérnek.
[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
válasz Nandinagy #17557 üzenetére
Te, mint nagy fifa guru magyarázd már el nekem kérlek, miért van az, hogy az ellen támad, kapust kihívom, blokkolt lövés után a labda merőlegesen az égbe száll, 2 emberem áll alatta+ az ellen egyik játékosa, de a pálya elejéből visszasprintelő csatár tisztáz..
Az indikátor a támadón van, bárhogyan kattogtatok stickkel vagy gombbal, nem hajlandó az eseményhez közelebbi játékosokra váltani. Nem egy ilyen izzasztó helyzetben volt részem.A másik, hogy Ronaldinho elhagyja a megtolt labdát, de úgy, hogy még tisztán látszik, hogy utolérné, megvan a mozgás animáció is, ami olyan, mintha.., de az ellenfél gyorsabb.
-
Nandinagy
addikt
Tőlem hiába kérdezed ezt. A magas labda a legnagyobb gyengém idén. Nem tudok vele mit kezdeni. Ugyanezt csinálják nekem is. Ha egy seggdugó csatár van és beadják rá hiába nyomkodom a fejelést fel sem ugranak a colos védőim Ha kiívelem a 180 centis szélsőmre és Insigne van mellette akkor fixen az olasz nyeri a fejpárbajt. Nem tudom ez is mitől függ de iszonyat idegesítő mikor egy felpördült labda után ott van Atal vs Casteels és nem a kapusom szerzi meg a labdát hanem Atal fejeli be. Hát még a kezét is használhatná
-
bubuska10
senior tag
Meglett a Gold 3.
-
Nandinagy
addikt
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #17563 üzenetére
Hu, ettől a kérdésedtől nagyon szomorú lettem.
-
toxicjew
addikt
Na meg is van a g3, maradt még 8 meccs, nyugi este
-
|AP|
veterán
jött egy új 80+ player pick. A pickek nekem eddig egész jól adták (sokkal jobban, mint a csomagok), van 1000 játékos a klubban, utoljára még nekifutok
-
Nandinagy
addikt
Kezd sok lenni nekem a játék
Gyerek 5 védő középen Ruben Dias 5 piros 0 sárga 0 zöld linkel. Meccs: [link] [link] [link]
Nekem ez sok. Leszarom igazából ha kikapok de ilyet ne..Következő meccs azért rátett egy lapáttal igaz ott tizikkel nyertem. [link] [link]
Capitának tényleg meguroghatatlan feladat egy gold Mbappe? Mindenképp összekell esnie?
Kezdem azt érezni, hogy öreg vagyok már ennyi hülyeséghez. Ez 2 darab meccs volt. Nem a hétvége nem 15 meccs. Most este 2 meccs egymás után... -
Kristof_94
nagyúr
Nekem az elsőben semmi, a másodikban egy TOTS, a spanyol RM gyerek, duplicate untrade, szóval egyelőre passzolom a dolgot... Van még egy Caio is akit vissza tudok hozni, szóval jöhetne valami értelmes sbc.
Ti amúgy a kontrollert szoktátok takarítani? Ha igen, mivel? Én minden használat előtt kezet mosok, igyekszem vigyázni rá, de ugye izzad az ember keze és így egy idő után a porral együtt nagyon tapadóssá válik...
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #17571 üzenetére
en szertszedem es kitakritom mindenhol ahol tudom...de alapbol csuszasgatlos bevonatosat hasznalok...SPORT BLUE most...elado
-
toxicjew
addikt
Én megcsináltam úgy 20at, 2 ratyi Tots jött meg pár nagyobb fodder, szóval elégedett vagyok. Azt nyilván nem várhatom, hogy bármelyik Ultimate Tots jöjjön, az csak a kiváltságosoknak jár
-
Kristof_94
nagyúr
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #17575 üzenetére
Ez nem az a g3 amit Redditen meg egyéb helyeken látsz, erre nem vonatkozik a "g3 op" De azért úgy legyen Nekem jó lesz bármelyik fodder.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #17577 üzenetére
Sajnos a 2. meccsen dobott egy top 200-as ellenfelet, szóval el is ment a dolog, nagy kár...
-
Woodslave
félisten
na a gyerek megint csak 13 wint tudott hozni, de mindegy is. Nézem egy üzenet. Utolsó ránk ír angolul hogy "de rossz vagy". Nyert asszem 4-0. De milyen utolsó mocskos patkánynak kell lenned, hogy ezután még ezt tudasd is rövid üzenetben. Nem arról volt szó, hogy felbaxod magad mert egy béna embertől kikapsz a játék/kapcsolat/görény játékstílus miatt. Elkeserítő.
Puskás már 40k-val olcsóbb. Tudom nem a legjobb időben vettem, de ez egy baby ikon ki a tököm vesz wl miatt baby Puskást hogy ennyire befolyásolja az árát Ma simán meg tudta volna venni a midet.
Reggel megcsináltam Lazinit. Nem lépkedtek ki, nekem már csak a gól kellett, kicsit pötöygtem de nem éreztem olthatatlan vágyat a játékra. szóval főleg kitámasztott stick volt. Kapóra jott Origi a seasonból. Lehet ezt pár héttel korábban már ki lehetett volna venni, de az hogy egy ilyen játékost ad a játék júniusban az mindent elmond. Volt még egy gold loan Aubamayeng mellette, hát nem volt semmi különbség. Röhej. Ezt kapod azért mert ténylegesen játszol, nem pedig sbc-t grindelsz, pakkot veszel stb.
Megint csak az jutott eszembe, ennek a játéknak nincs egy olyan eleme se ami ne köpne a pofájába az embernek...
Inception is mondta tegnap azért kell a kontent ennyire ebbe a játékba mert amúgy a játék annyira xar hogy senki nem játsza ténylegesen a játék miatt.
Ennek a játéknak ebben a formában ingyenesnek kellene lennie mint a fortnite meg a cod...
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #17581 üzenetére
Amit ők 1 perc alatt, azt én 6 hónap alatt, jók az arányok!
Ha csak a tizedét visszaforgatnák a játék javítására, szerverekre... -
Woodslave
félisten
válasz EA's hit #17580 üzenetére
arra gondolok mindig hogy nem hülyék ezek, ha ennyit tudnak keresni ahogy LendvaiFeri linkjén is van.
Valamelyik youtuber talán Nepenthez mondta, hogy direkt nincs semmi, hogy ne legyen értéke a foddernek, ezért ne nyissanak pakkot coinból csak fifa pontból. MOndjuk ha nincs kontent akkor nem tudom ki a tököm nyitna pontból... De ez a 80 pp meg 82-88 így hogy nincs normális játékos sbc eleve halott (Dembelére ennyit nem tudok/akarok kirakni)
-
EA's hit
őstag
válasz Woodslave #17583 üzenetére
De, hülyék. Egyrészt ha content nélkül ennyit keresnek, normális contenttel kétszer ennyit kereshetnének. Másrészt június van, egyre jobban haldoklik a játék, sokan abbahagyják már ilyenkor. Mivel maga a játék önmagában szar, csak normális contentekkel lehetne az embereket megfogni és fenntartani az érdeklődést. Ezzel a 2 héttel már önmagában rengeteg játékost vesztenek el, akik a 22-re persze majd visszajönnek, de idén 2-3 hónapot bukik velük az EA. Többek között nekem is totál elment a kedvem az egésztől, napok óta kb. be sem lépek, csak felnézek 7-kor, hátha lesz valami tartalom, valami sbc, ami miatt utána megint megjönne a kedvem a játékhoz, de semmi. A wl-t nem is nyomom hetek óta, de most rivalst is talán 3-at játszottam eddig csütörtök óta, mert abszolút nem motivál a szenvedésre ez a nulla tartalom. Pedig én tavaly még szeptemberben is aktívan nyomtam a 20-at, normális tartalommal most is tolnám még vagy 2-3 hónapig, így viszont gyakorlatilag végeztem az idei játékkal. És nyilván sokan vannak még így rajtam kívül.
-
-
taylorp
senior tag
válasz Woodslave #17579 üzenetére
Totál igazad van mindenben. Arra leszek még kíváncsi, hogy az EB-re amit kiadnak updatet (önálló játék nem hiszem, hogy megjelenne) lesz-e pofájuk érte pénzt kérni? A magyar válogatottnak továbbra is csak a szurkolói mez marad, vagy lesz normális?
[ Szerkesztve ]
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Nandinagy
addikt
Gold2 tükörsimán meglett maradt talán 7-8 meccs. Reggel 3 meccset toltam de olyan jó volt a játékmenet, hogy majdnem felsírtam Hétvégén lehet kihagyom az első idei wlem és őszintén remélem, hogy tényleg abbahagyják majd páran Ha nem annyira terheltek a szerverek akkor valamennyire elleszek a játékkal néhanapján.
#17586taylorp
Mire gondolsz? Az EB jogai a pesnél vannak tehát a Fifa semmilyen hivatalos EB játékmódot nem adhat ki max valami kamu névvel ellátott lesz amire látok is esélyt. De az inkább csak egy TOTS-hoz hasonló több hetes promo lesz szerintem Vagy inkább a bl-hez(RTTF,TOTGS,TOTKS)[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz EA's hit #17584 üzenetére
Én lepihenek. Hacsak nem kapok egy brutál pick+et, én befejeztem erre a szezonra a WL-t. SBCket nézegetem majd, de nem hiszem, hogy a Fifa 22ig túl sok energiát fogok már belerakni.
Mindenkit eladtam akit lehetett, van 4.5m coin, de nem tudok belőle egy meta csatárt venni (TOTS Neymar, Mbappé, CR elérhetetlen kategória). Vagy tényleg pakkokat veszek belőle, vagy TOTS De Jong+SIF CR7 érkezik, de ők is már csak díszletnek.Div2 volt Rivalsban idén a max, de szerintem idén könnyebb volt feljebb jutni (fele annyit tettem bele mint tavaly).
Ez egy hülye jutalomjáték, amiben a konkrét játék csak harmadlagos.
-
|AP|
veterán
én is lassan leállok a szerről (remélem sikerül).
Jön a nyár, millió jobb dolgot lehet csinálni. De azt be kell ismernem, hogy csúnyán ráfüggtem. Ez volt az első évadom és a legnagyobb tanulság az, hogy nem szabad ennyire komolyan venni. Ez csak egy szaros játék, aminek arról kellene szólnia, hogy szórakoztat, kikapcsol. Ez nem sokszor jött össze, egészen más érzelmeket tud kiváltaniNagyon remélem a 22-t tudom majd sokkal tudatosabban csinálni (mert ezért természetesen megnézem )
-
Kristof_94
nagyúr
Lassan nekem is betelik a pohár, nem igazán motivál már a dolog, meg igazából a csapattal már megvagyok.
Ezért lenne jó, ha kiadnának ikon sbc-ket, picket vagy bármit, mert el lehetne vele szórakozni. -
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #17587 üzenetére
Én a múlt héthez hasonlóan kénytelen voltam napközben is nyomni, szombaton 5-0-ra álltam, de az eleje mindig könnyebb, a vasárnap már szívatósabb volt. Egy héttel ezelőtt 17-4-ben hagytam abba, most meg vas. délután 9 győzelem mellett volt 4 vereség Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.
Estére, éjszakára összekaptam magam, a játék is, szépen ment minden és Gold2-ben (17-7) megálltam, elég volt ez bőven. (Arra még soha nem tudtam magam rávenni, hogy reggel fejezzem be ) Hacsak nem jön semmi extra a pickből, ez lesz a vége az idei FUT-nak.
Goretzka tényleg top lap, bár nálam a 4231 CDM poziban kissé elvesztegetve érzem azt a 2 milliót Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan! -
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #17593 üzenetére
én még megcsinálom majd a maradék icon tokeneket, így lesz 15 és beletolom az attacker 92+ pickbe. Egy utolsó nagy szerencsejáték, kb. az utolsó érdekesség ebben az évben. Osztottam-szoroztam, még mindig ebből jöhet a legjobb lap.
Vagy egy prime Puskás, de akkor hol marad az izgalomSzerintem most már csak játszogatok div rivalsban, próbálok fejlődni és élvezni a játékot.
-
thebigK
addikt
Mar en is kezdek.lejonni, hetvegen ossz vissz 9 meccset voltam.hajlando lejatszani, 7-2, rivalst nyomni foleg nem lesz kedvem hetkozben, szoval innentol sztem nekem mar nem lesz wl
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
-
grimmjow67
tag
Kovi fifára mennyire erdemes next gen konzolt venni? Játekos bázis nagyresze átmegy addigra szerintetek?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz grimmjow67 #17599 üzenetére
Kizárt. X-nél van átfedés, PS-t szinte lehetetlen vásárolni.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest