Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz Digestive #15128 üzenetére
Letezik, ugyanígy vagyok en is. Idén konstans div 2 voltam. Pár hete olyan, mintha mindig ugyanazt a meccset játszanán újra. Formáció, komplett sorcsere, millás játékos vásárlása sem változtat a jàtékmeneten. 5 féle taktikával minden ugyanolyan lassú dinamikával mozgatja a csapatot. A ping konstans 24 (néha 30 ról indul és pár másodperc múlva 24). Jellemzően vagy az elején kickoff glitchekből húz el az ellenfél amit semmilyen mozdulattal nem képes a csapatom lereagálni (delay?!), vagy a 70. percig megszerzett vezetést két perc alatt fordítja. Ha szorítja a cipő, akkor sorozatban autoblock-kamutizi, vagy a játékosaim lesérülnek minden előzmény nélkül.
A gép kábellel csatlakozva, lagométer nagyon ritkán villan fel.
-
|AP|
veterán
én mára befejeztem, 9 winnél járok, 10 meccs van hátra.
Hát nem a 14 a cél, inkább a 11
Megpróbálok korán kelni, hátha reggel/délelőtt töb sikerem leszbubuska10: ilyet én is csináltam már, amikor megvolt a kellő mennyiségű win és még maradt bent meccsem. Elterjedhetne jobban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arról még mindig semmi infó, hogy a PL SBC mikor kerül vissza? Néhány hete pár okos youtuber hatására elköltöttem kb. 230-250k-t WestBrom játékosokra, 30k volt akkor a maximum és 9-11 körül lehetett venni. Egy másfél hete kb leesett a maximum áruk 30k-rol 18k-ra és már lehet venni 4-5k között is őket, annyira örülök neki.
-
toxicjew
addikt
Egyébként teljesen olyan, mintha mindenki jobb lenne most. Nem jönnek gyenge ellenfelek, mindenkin gecire nehéz átmenni. Minden csapatban ott a loan lap, iszonyú tryhard megy. Emellé rendszeresen villog az a gecis szar connection ikon, néha beakad a játék... Az élvezeti értéke alulról súrolja a nullát. Örülök, ha g3 meglesz, ebben így biztos nincs több.
-
dvtkfan
senior tag
válasz dvtkfan #15117 üzenetére
Sajna nem lett meg a gold 2...13 győzelemmel hagytam abba tegnap és még 6 meccsem volt hátra. Délután jutottam konzol közelébe, de inkább ne jutottam volna...
Első meccsen szinte csak sima rare gold pl lapok...mondani sem kell, hogy milyen hátrányban voltam ellene. Folyamatosan vezetett 2 góllal, amiket 6x odapattanó, búrában játszó játékosok lőtték neki...majd 5-4-re feljöttem a 70.percben, támadtam az egyenlítésért, de persze Dalglish kihagyta a kihagyhatatlant, így a kontrából meg ő belőtte...na akkor le is tettem a kontrollert, amíg nyugodt voltam...ebben a fifa szezonban már 3 kontroller bánta október óta.
A következő meccsen meg bedobott egy tőlem sokkal jobban játszó ellenfelet, tele toty, meg ikon lapokkal...nem is értem, hogy dobhatta be, hisz ekkor álltam 13 győzelemmel és 13 vereséggel...ez is bukó lett...itt már azért a 200 felé ment a vérnyomásom. Nincs még a világon egy játék, ami így fel tudna idegesíteni, pedig 33 évesen már jópár megfordult a kezeim között.
Úgy mentem neki a hátralevő 4 meccsnek, hogy mindet be kell húzni...nem volt kellemes érzés!
A 3. ellenfelem egy csirke volt, a 10.percben ki is lépett 2-0-nál...ekkor lett meg a gold 3!
10 perc pihi, pisi, ivás, illetve ráhangolódás a maradék 3 meccsre.
Na mondom elindítom az ellenfél keresést, de nagyon nehezen talált, ami fura volt...az elsőt nem is választottam, mert nem akartam idegenben játszani, így lett a második!
Jó meccset játszottunk, sajnos nem voltam elég pontos, valamint lehet nem is koncentráltam eléggé, így 1 góllal megvert és így elúszott a gold 2.
A maradék 2 meccset még letoltam, hogy rivalsba legyen meg a rank 1, de persze hogy 2 csirkét adott...10-1, meg 6-2 ide...legalább a 3 vereségből adott volna még egy ilyen csirkét és meglett volna idén második alkalommal a gold 2...
Sajnos nem vagyok egy nagyon profi, így nekem már ez is nagy eredmény, annak is tudok örülni, még annak ellenére is, hogy mindig csalódok a játékban...de a focit meg imádom és így magát a fifát is, meg az egész "ut"-t is...pedig még a transfer is zárva van, mert merészeltem nyitni egy Pim Rui Costa-t és eladtam egyből...szóval többszörösen hátrányból indulok és mégis játszok vele...De ma valami megtört bennem...nagyon elgondolkodtató, hogy ez volt az utolsó amit megvettem a fifa14 óta...miért nem tud nyerni aki jobb??? Miért kell a belenyúlás??? Sajna én nem tudom ezeket leküzdeni, így ezért nem is tudok jobb eredményt elérni...
Elnézést a hosszú írásért, de muszáj volt kiírni magamból...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Jinxb1rd
addikt
Úgy látom ebbe a topikba olyanok járnak, akiknek csak nyernie szabadna. Akik vesztést érdemelnének, gondolom más fórumokon beszélgetnek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #15157 üzenetére
Hát én teljesen tanácstalan vagyok. 7/8-5-ben állok de le is szarom igazából az egészet.
Nevetséges az egész hétvége. Saul meg Sanches mint 2 szerencsétlen képtelenek a labdakihozatalra mert ha nem áll előttük senki akkor is leguritják az ellenfélnek.
Fizikailag mindenki kuka( A cb-im úgy lökdösi el Renato Sanches mintha 5 kilósak lennének).
A passzolás elől valami káprázatos Konkrétan olyan helyekre indulnak be a játékosok amikre fizikai képtelenség lenne bepasszolni. Nem is akarom megpróbálni de a gép rendszeresen felülírja a parancsom és mégis arra passzol(nyilván labdavesztés).
Az új kedvencem meg védekezésnél mikor laposan passzol az ellenfél a védőm mindkét lábát felemelve felugrik. Minden ilyen könnyű labdát elenged.Ennek ellenére ha nem lesz meg a gold2 arról csakis én tehetek. Fáj beismerni, hogy ennyire vak vagyok pár helyzetben.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Gondoltam összejön a 7. győzelem, hát nem. 90. percben egyenlít, a hosszabbításban persze megnyeri.
10 védése volt a sima Areolájának...
Egy normálist passzt nem tudtam véghez vinni a delay miatt. Nyilván olasz volt.[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Én a ma estére nem panaszkodok. Tegnap 4ből 2 win jutott így ma leszegett fejjel, és hideg kézzel vágtam neki a következő ellenfeleknek.
Nem ilyen kvalitású embereket, illetve csapatokat szokott nekem dobálni. Sok volt a Rare Gold, vagy szimplán fura TOTW játékos az ellenfeleknél. Ikon alig. Reménykedtem legalább 2 winben.
Futottam egy 5ös győzelmi szériát amiből 2 rage quit is befigyelt. 1 szoros meccsem volt, többinél amit lehetett mindent is belőttek a srácok. Domináltak. Nem merem ma folytatni, pedig lehet ilyenkor kellene :).
Holnap folytatom vsz este, kíváncsi leszek hogy hátszéllel, vagy szembeszéllel kell megvívni velük.
Ami fura hogy a 41212 eddig nem működött, most meg eddig nagyon.
Kitartást srácok. Tudjátok, ez "csak egy játék".Nándi: ez mi most akkor? "7/8-5-ben állok"
8 win 5 loss, de mi a 7?[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Erre már tényleg nem tudok mit mondani...
10/6 után ma 2 vereséggel kezdtem, utána a 3. meccsen szintén egy olasz ellen 6-1 arányban nyertem, erre a lefújás után kiírja azt a "server unable to process" vagy hasonló baromságot és kidob a menübe, majd a fut-ból is. Természetesen DNF és beírta vereségnek, a nettel semmi nem volt. Remélem rájuk rohad az egész. -
Digestive
veterán
válasz Madn!ght #15152 üzenetére
Ugyanez van nálam is mester! Szószerint és a forgatókönyv is stimmel! Az én játékomat tutira a delay herélte ki, mert én gyors passzokkal és kontrákból élek, dehát arra képtelen most a csapat, mert nem reagál semmi sem időben. Nálam azok a buzi ikonok szinte megállásnélkül villognak, ami a kapcsolati hibákat jelzik. Mint a stroboszkóp.
-
Sinya_24
kezdő
Amúgy elég furcsa,hogy pont TOTS-ra sikerült szétbarmolni a játékot. Mert még ha az lenne az érzése az embernek,hogy le kell cserélni az egész csapatot, venni a fifa pontot,packért,akkor érteném miért volt erre szükség,de én azt látom,hogy mások is szenvednek,milliós csapatokkal. Mondjuk én a héten rivalst és wl-t se játszottam inkább,de objective farmolás közben is ami megy,az botrány. Ez nem tudom kinek jó,mert ezzel nem hiszem,hogy bárkit ösztönöznek,hogy minél több pénzt költsön. Inkább 5x meggondolja az ember,hogy egyáltalán játszani leüljön-e.
-
Sinya_24
kezdő
Én speciel nem a szervereket érzem annyival rosszabbnak(de tény,hogy az is le van terhelve), hanem olyan,mintha az összes játékos elbutult volna. Nem tudok erre jobb szót. Sokszor nem az a bajom,hogy késleltetve történik a passz,vagy a szerelés,hanem,hogy indokolatlan dolgok történnek.
A szerverek biztos jobbak lesznek mondjuk az Ultimate TOTS után,mert utána kb vége a játéknak a legtöbb ember számára.
-
Nandinagy
addikt
válasz Sinya_24 #15168 üzenetére
A hülyeségek fele a szerver terheltség miatt van. Ezért szenved most szinte mindenki. Minden egyes ember tolja a letámadást+a felfutó szélsővédős támadást és képtelen a terhelt kapcsolat időben lereagálni. Ebből van a sok eladott a labda, a rövid passzok,a nem megcsinált cselek
A másik fele meg azért mert csak simán szar a játék. [link] Momentuma nem volt a srácnak 35 percig 3-0 volt ide. Ott megállította felnyomta agyig a pressinget és ilyen gólokat kaptam A végén 5-2-re nyertem mert azért 50 perc után elfáradtak a játékosai de most komolyan mik ezek a gólok? A 2. különösen tetszik mikor látszik hova húztam először a nyilat, hogy aztán az utolsó pillanatban valami csoda folytán atal felé menjen a laszti.
Közben 10-5. Kritikán aluli a védekezésem de ha megy a támadás tök mindegy mert úgyis többet lövök. Alig várom a szopórollert[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
Most nézem, h a "Teams" objectiveknél a Liverpool mezében 3 különböző meccsen kell 10 gólt szerezni premier ligás játékossal, viszont nekem maradt vissza még 2 db gól, de sehogyan nem adja meg. Akkor az kuka?
-
toxicjew
addikt
Undorító ami most megy, MINDEN kibebaszott ellenfél kurva erős, olyan mintha megállás nélkül g2-g1esek ellen játszanék, ez eszméletlen nagy kabaré. Hol van a szórás? 3. éve játszom, de ilyen botrány szarral még találkoztam, se tavaly, se azelőtt TOTSkor. Vicc. Konzolon is ez megy? Plusz pacsi az EAidsnek, hogy német ellenfelet dobott be, legközelebb ha kérhetem Japánból szeretnék, csak az íze kedvéért.
-
toxicjew
addikt
Bocs a dupláért, de azt elfelejtettem hozzátenni, hogy átlag 2-2.5tel rosszabb formában vagyok, mint szoktam, tehát jelenleg épp a g3ért küzdök, nem g2-g1ért... Ezért is érzem nevetségesnek.
-
bubuska10
senior tag
Amúgy a WL-nek van 5 besoroló meccse és ha azokon gyengébben teljesítesz, akkor lehet hogy a többi ellenfél gyengébb lesz? Kb. mintha berakna egy Divisionbe. Általában ha rosszul kezdek (pl. 0-5, 1-4) mintha könnyebb lenne utána, néha vannak ilyen 7-1 szerű runjaim vasárnap. Ezzel szemben ha kezdek egy 3-2-vel, akkor valahogy az alap mezőny sokkal erősebb.
-
bubuska10
senior tag
Hát ez a Weekend League... Pénteken első 5 meccs 5 vereség, 1 db gólt lőttem. Utána semmit nem csináltam csak lecseréltem Goretzkát loan Verónra, 5 győzelem vele. Goretzka vissza, 2x kikapok. Szerkezetváltás Goretzka nélkül Baggioval középcsatárba Dybalával CAMba, majd jön egy győzelmi széria. Úgy feküdtem le, h na, még a végén életemben másodjára a gold 2 is meglehet. Szomorú vasárnap. Első meccsen 0-6 és 1 db helyzetem volt (pedig nem tűnt jobbnak, Mbappét szöktette végig, a védőim meg direkt belegabalyodtak, 1 cselt nem csinált vagy bármi, csak tolta a gép), a másikon meg rare gold Lucas Mourás csapat vert meg 5-1re úgy hogy eszementül tolta a gép de jobb játékos is volt. A perfect link ellenére Kessié képtelen odapasszolni 5 méterre Dalotnak (abból jött az első gól, utána összeomlás a düh miatt). A high/high Vidalok és Kessiék pressurenél egy helyben állnak és lesnek... Egy szóval nem mondtam nekik ezt. Tegnap mi a faszért tudták felszántani a pályát ahogy az elvárható lenne tőlük? Az égvilágon semmit nem állítottam.
-
|AP|
veterán
válasz bubuska10 #15182 üzenetére
totál szerencsejáték az egész, felesleges benne logikát keresni.
Nekem a kezdés volt nagyon szar, ma délelőtt meg végig verhető ellenfeleket adott, így sikerült behúzni a 14 wint. Van még 3 meccs, de nem fogadnék nagy összegben a G2-reJa, amúgy én végig hazai meccseket nyomok csak, nem hiányzik még az idegenbeli szembeszél is
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most 16 győzelem és még maradt 4. Későbbre hagyom és reménykedem 1 győzelemben a gold 2-ért.
Ha az elsőn összejön, akkor a többi már csak bónusz, hátha meglehet a gold 1 is. -
|AP|
veterán
válasz bubuska10 #15185 üzenetére
beállítani nem lehet, azt kell figyelni, hogy amikor indítod a meccset akkor egyből bedob-e a lobbyba (akkor vagy idegenben), vagy kicsit gondolkodik és csak utána jön a lobby (akkor hazai meccs lesz)
link16 win lett a vége, a 17-re nem volt esély, de így is ez az eddigi legjobb WL szereplésem. Mondom, teljes lutri... szarul indult, jobb nem lettem közben, simán csak jól adta ma délelőtt.
Teljesen kibékülnék egy ilyen eredménnyel a Laligás héten, de biztos akkor nem fog összejönni (vagy más dolgom lesz...)
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
ezt meg muszáj volt elmenteni, olyan jól időzítődött ez a directional nutmeg
-
-
Nandinagy
addikt
válasz Tomi0703 #15188 üzenetére
Ez a gameplay hozománya Sok ismerősöm van aki stabil gold1 most meg 8-6 meg hasonló statokkal áll. Én is 11-5ben vagyok ami borzalmas.
Csak azt akarom mondani, hogy sok olyan ellenfelet kaphatsz aki lehet mondjuk 4 divvel feletted van de a mostani wlben hasonló eredményetek van a szar gameplay miatt -
EA's hit
őstag
Egyébként az UEL fejlődős lapoknak így 1,5 héttel a visszavágók után nem kellene már fejlődniük? Még az egyik party bag-ből nyitottam egy Kubot, aki még mindig 84-es, hiába jutott tovább a Villarreal. Pedig nagyon várom már, hogy belerakhassam egy sbc-be 86-osként
-
Jinxb1rd
addikt
srácok PS5:
ha megveszem a játékot US storeból ps plus nélküli accal, akkor a másik, gépen lévő magyar accal (ami viszont elő van fizetve plusra) tudok multiplayerezni benne?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
bubuska10
senior tag
Így a TOTS eljöttével hogyan kell értelmezni a WL rewardokat? Silver 1, Gold 3 és gold 2 érdekelne. Az én olvasatomban a gold 3 és a silver 1 ugyanaz, de nagyon nem vágom ezt most.
-
toxicjew
addikt
Na g3 behúzva, maradt még meccs meg esély továbbmenni, de attól tartok, ha csak még 1 meccset elindítok, agyvérzést kapok. Nem éri meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nintendo Switch
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest