Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
MdewC
nagyúr
válasz Edgar2621 #23804 üzenetére
MrGuba
StylerrHelló Srácok, köszi, hogy írtatok!
Minden ok, sok meló, kis utazgatás pörgött, semmi extra nyaralás, inkább belföldön mentünk többször keveset, mindenfelé.
Fifa helyét átvette a cod, ha játszom akkor Guruval lövöldözünk egyet aztán cső. Nincs akkora függés mint a fifában, ezért a 21 sok év után kimarad.
Anyagilag, plusz idő ügyileg is ez tűnik most jobb megoldásnak és most per pill nem hiányzik a game. Nem gondoltam, hogy rage nélkül egyik napról a másikra eltudom engedni.
A 21-es topikba javaslom, hogy keressetek gazdit, aki majd megszerkeszti a topik összefoglalót, a korábbiakat nyugodtan használja ha akarja.
Sok sikert mindenkinek, majd azért olvasni jövök néha kommenteket.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
-
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok lesz-e még egy season bár gondolom. Elméletileg pont kifér még egy. Az lenne nagy ha beraknák a végére R9-Eusebio-Cruyff moments lapjait
-
thebigK
addikt
-
Aguinaga
őstag
Hasonlóan vélekedek mint Mr. Mogács: már semmi élvezetet nem nyújt egy-egy meccs... Azt hiszem, EA Accessben kipróbálom a játékot majd, ha lesz 10 órás próba, de hacsak nem nyitok közben egy akármilyen verziójú Puskást (esélyes), akkor nem lesz megvéve a 21..
PSN: OldSlowhand74
-
akooos
veterán
válasz Aguinaga #23912 üzenetére
EA Accessben én is kipróbálom, de tuti nem veszem meg Majd májusban, ha bekerül a teljes verzió, mint idén Nem érzem úgy, hogy bármiről lemaradtam, hogy szeptember-május között nem játszottam Így is szétbaszott az ideg, így is milliós csapatom lett, így is van 700k coinom, amit nem tudok mire költeni, úgyhogy nem bánom, hogy fél évig nem idegeskedtem ezen a kulán
-
gjoe
addikt
Na szép. Senki nem veszi meg. Csak én rendeltem elő? Már látom hogy magamban beszélgetek majd itt a fórumban.
-
Nandinagy
addikt
De mi megfogjuk majd. Viszont előbb accessel a 10 órát lenyomjuk meg azzal még talán olcsóbb is az előrendelés.
(#23918) Kristof_94
Idén 3 ikont nyitottam. mindet június után. Prime Litmanen(eladható-->110k)
Prime Larsson(untrade--->>ment sbc-be)
Prime Gerrard(untrade--->>ment sbc-be)
Tök jók lettek volna ezek a lapok mondjuk december,januárban mikor használhatók. De mikor egy TOTS Henderson a cm-em helyette, hogy rakjak be egy Gerrardot?[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
92+-ból Mandanda
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #23926 üzenetére
Legalább lesz mibe beletenni sh comant.
-
Kristof_94
nagyúr
Én egyelőre passzolom ezt a TOTS sbc-t, mert kb. 3-4 lap van, ami még beférne a csapatba. Na meg a rare gold lapok tekintetében is hadilábon állok...
-
Woodslave
félisten
lehet jövőre egy klub kellene kinyitnank mindent is
-
Tomi0703
addikt
Nekem a 4 küldis 90+ tots: Gnabry, Visca, Kruse, Nainngolan.
92+ meg Smalling.De Jongot, ha valaki kirakta majd leírhatná, hogy milyen. Csere lenne. Ez a SS Ribery tök jó lenne, csak kb mindenki fellöki.
Amúgy ha már csatár, SH Firmino használható ott? -
arpo04
őstag
válasz Woodslave #23937 üzenetére
Na ezért vicc ez a játék... a többi meg csak hab a tortán. Nem értem miért azt díjazzák ha silver1 valaki és div10-7 között ingázik. Ez nem ellenetek szól, de meg egy ilyen játékot nem ismerek. Máshol azért kaptam több és jobb itemet mert top20 játékos voltam a serveren.
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Mrguba
őstag
GYerekek a beta alapjan azt mondom jobb lesz mint a 20...
Persze tudom jottok h a 20 beta is jo volt es szar lett..
De itt mast latok.
Halistennek kivettek a susogast...el lehet golorom utan nyomni az egeszet.
VAnnak vegre kecijo fejesek..
De ezt meg tanulni kell.
MAS FEJESEK mint a 20 ban.
Hosszu kiugratasok marha jok....olyanokat indulnak be hogy beszarok
Akik mar most allatok
Firmino--Werner..Oxlade J.Gomez....Aké...
CSak nem ertem Rivalsban hogy az anyamban szaladgalnak 85-86-87-88 as csapatok
VAgy csak nekem nem jon ossze a nyitasok.
Minden nap kapok pakkokat es eddig Mahrez volt a legjobb nyitasom...aki stamina hijan egy fostaliga
De ez a WERNER gyerek odabszos...Lacaval parban murva jok -
Woodslave
félisten
válasz arpo04 #23939 üzenetére
De itt nem vagy az
Tudod megérteném ha ezt írnad ha minden héten elite meg gold 1-ben végezne itt mindenki aztán én a fogalmatlan fax a rewardbol ilyeneket nyitnék de valahogy qrvara nem ez a helyzet. Ez tiszta szerencseelem. Na jó inkább hagyjuk..
-
arpo04
őstag
válasz Woodslave #23941 üzenetére
Mert ez a játék nem skillrol szól, az csak harmadik vagy negyedik helyen áll. Ergo sose mérvadó, de Te nézed a legtöbb “profi” játékos videóját.... na most róluk volt szó. Nézd meg milyen packokat és hányat kaptak, nézd meg azt amit mi vagy ti. Ez sehol nem fordulhatna elő. Alapvető hibái vannak, kezdve a szabályok hiánya, server, lag, dealay, dda, gép védekezik stb. Ezért se szabadna ezt e sportnak nevezni... sok külső tényező van ami teljesen random. Jobb lenne meccs előtt fel dobni egy érmet aki eltalálja az nyer.
-
Zimmi91
addikt
válasz gabigyerek #23911 üzenetére
Főnök, tots Ramos mennyire jó?! Gondolkozom, hogy Ramos vagy Varane legyen
Nálad elég régóta szuperál nemde?! írj már róla nekem pár sort, SH Lenglet lesz a társa" Just remember Manchester is RED! "
-
arpo04
őstag
válasz Zimmi91 #23943 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó, Ramost megvettük és most Varane párja. Francia nagyon gyors de nincs semmi trait ami érezhető. Ramos hozza azt a szintet mint a 93 lapja. Egy igazi tank, nehéz befűzni és jól fejel. Shadow lappal használom, próbáltam engin és anchort is de nem volt az igazi. Nem bántam meg, hogy megvettem. Varane nagyon gyors viszont érezhető a trait hiánya. Ha kettő közül kellene választanom akkor Ramos.
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #23911 üzenetére
Hajrá!
Szorítunk! Aludj még 1-2 nagyot.
Stylerr, THEBIGK: köszi srácok, majd néha benézek, mert azért érdekel mi a szitu.
Kevesebbet am nem játszom, csak mással.
Ez van.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
K.J
senior tag
válasz Mrguba #23947 üzenetére
Bárkivel előfordul, hogy elsiklik kérdések felett. Én is jártam már úgy, éreztem azt, hogy írok valamit és senki nem felel vagy senkit nem érdekel. Ez van.
Ha olyan, akkor kiderítem magam. El kell fogadni az ilyet, mint ahogyan azt is, hogy van egyfajta összeszokottság néhány ember között, hiszen évek óta írogatnak egymásnak . -
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #23918 üzenetére
Lehető legrosszabb? Az én prime Sheareremnek lenne 1-2 szava hozzád Még szerencse, hogy január körül nyitottam egy prime Roberto Carlost, akkor még 1.2be el lehetett adni
Mrguba: 2-3 patch ugyanúgy szét fogja baszni a játékot, mint idén és tavaly, illúzióink ne legyenek + hamar kifüggik az emberek, hogy mi a meta és mindenki azt fogja nyomni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- 256gb nvme ssd eladó
- ÚJSZERŰ! HP EliteDesk 800 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / 256GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest