Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy mégis hogy a picsába lehet az, hogy ha a csapatomba aktív játékosként berakom Matuidit, az összes játékosom szellemi fogyatékos lesz és lassú? Míg ha Lucast rakom be, akkor semmi probléma nincs a játékosokkal? 6 db Team of the week játékon teszteltem most direktbe ezt world class nehézségen ugyanazon csapat ellen és így van ahogy mondom: aktív Matuidival nem tudok játszani a játékosaimmal. Már rögtön a kezdésnél érződik, hogy valami nem oké, Lucasszal tudok kick off glitchelni, 1 perces gólt majdnem összehozom, Matuidi esetén a penalty boxig alig jutok el kezdésnél.

    Az egész úgy kezdődött hogy megvettem Matuidit meg Alex Sandrot és ahelyett, hogy javult volna a csapatom teljesítménye, sokkal rosszabb lett. 0 - 1-re professional szinten elvert a gép, mert a játékosaim nem tudtak megindulni időben, nem volt sebességük, nem tudtak passzolni, nem mentek a labdáért a RW játékosom LW helyén volt meg ilyenek. Mintha -5 vagy -10 chemet kaptak volna az összes statjukra. Aztán nyomtam egyet Lucas-sal és 3 - 0 simán meglett.

    Szóval ez mégis mi a tököm könyörgöm?! Ezt nem is lehet a lagra fogni vagy hogy más erősségű az ellenfél, csak egyetlen egy játékost cserélek meg a csapatomba.

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák