Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
válasz grimmjow67 #13393 üzenetére
Igen!
Olyan mint M.Dembele, csak dinamikusabb, jobban cselez és kétlábas. CM-ben használom és gyilkos.
Nem is adtam el végül, inkább másokat áldoztam be. -
dracox
addikt
Ez az ICON Ronaldinho mennyibe fájhat?
Embertelen követelmények vannak... -
MdewC
nagyúr
Kész van Petit.
Olyan 950K környéke, kinyitottam mellék a 15K-s pakkokat, hogy be tudjam fejezni. 10 db értékesebb pakk maradt. Lehetőség van csökkenteni az árát, de ahhoz mák kell.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Meg is van Petit első meccse, védővel az oldalán kilőtte Yashin kapuját.
Még szokni kell, darabosabb mint Marchisio, de ez talán az egyetlen hibája, hogy tank.
4-5 komoly szerelése volt, a passzai célkövető rakéták. Tesztelni kell, de komoly stabilitást ad, már első ránézésre is.
Viszont most néztem, hogy akit vissza vettem IF Jesust, az vmi beteg cucc. A lap 531 meccsen lőtt 541 gólt és adott 429 gólpasszt! Első meccsén kettőt lőtt, hát erre még Aguero is biccent, minimum. Na majd én lerontom picit a statját.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy napközben mennyiért viszik a rare gold lapokat PC-n amik a ligás upgrade sbc-hez kellenek? 900 körül?
-
nyervi
aktív tag
válasz Fifaisshit #13399 üzenetére
az igen! gratula!
én meg most repülök vissza a div6-ból annyira, hogy lehet a játékból is kiesem a végére -
Fifaisshit
őstag
Na valaki próbálta a tegnap leírt bizniszt estere ?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Fifaisshit #13411 üzenetére
Én most este, hajnalban kerestem játékosokat, de egyik sem volt licittel, csak magas árakon. PC.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz Kristof_94 #13412 üzenetére
Pont fordítva kell Napközben keresni és éjjel felrakni. Nem volt olyan sok kártya. Konkrétan 1 db-on kerestem amit sikerült elhoznom 200-ért és 2000-ért vitték. Még tesztelni kell. A PC piac szerintem nem annyira mozgalmas mint a PS4 vagy XBOX.
-
s0p0q0r
aktív tag
Másnál is van az a zavaró dolog a companionban, hogy nem enged licitálni? Nagyon sokszor van ez. Hibaüzenet, valaki már livitált vagy csak simán error a licittel. Nagyon idegesítő.
-
gamegod
senior tag
tegnap kb 2 hónap FUT mentes időszak után elkezdtem a weekend league-ra a selejtezőket és elsőre bejutottam nagyon adta, most sikerült először kb 3 meccs az sima győzelem volt,a döntő volt a necces, 90percben egyenlitettem, majd a 114ben is igy lett 2-2 11esekkel meg simán behúztam, sikítoztam a tv előtt
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
etaclan1984
őstag
-
dudu5130
őstag
Egyszerűen hihetetlen, hogy meccsen belül, hogy változik a gameplay. Az én játékomnak az alapja a passz. Nem tudok semmi flikflakot, csak jól passzolni. Ha ezt kinyírja nekem a játék nem tudok gólt szerezni, mert a mezőnyben még csak-csak birtoklom a labdát, de ha a kapu előtt nem jönnek azok a passzok amiket meg tudnék csinálni akkor esélyem sincs gólt szerezni. 1 győzelem kellett volna a DIV 2-höz erre jól kikaptam úgy, hogy kb a 30. percig uraltam a játékot, jöttek a passzok és vezettem is. A másodikban meg nem jöttek a passzok, nem ment a csapatnak és arra eszméltem, hoyg elkezdtem ezt f@szom rohanást amit én nem tudok játszani és már nem is vezettem...
-
Fifaisshit
őstag
Mi a véleményetek beesik TOTY Kane 1.300.000ra ma ?
-
gabigyerek
senior tag
válasz Fifaisshit #13424 üzenetére
Csökkenni fog az ára az biztos, de hogy mennyire, azt nem tudni.
PS4
-
v-man
őstag
SIF Füllkrug nagyon tetszetős lap, igaz még csak a beetető időszakban vagyunk, ahol minden új lap remekel, de 4wf, erős, jól fejel és egész gyors is. 9/10/6
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
A guru
addikt
Srácok mi a helyzet ezzel a Yashinnal? Nem olyan drága a SBC-je, de elég jók a statjai, valaki próbálta már?
-
getdizzy
aktív tag
fuuh...
az icon SBCk vagy 20 % ot emelkedtek tegnaphoz kéepst :/remélem a hétvégi nyitások majd megint letolják az árakat.
Rengetegen vannak akik a mai napra vagy a hétvégére hagyták a packjaikat, köztük én is, reménykedem -
lanikai
aktív tag
válasz A guru #13428 üzenetére
ingame rajta van a sapkája, cserébe alacsony én kihagynám. mondjuk ha a későbbiekben a top 4 icon egyikét meg akarod csinálni, nem jön rosszul egy 94-es prime ~600k-ért
tavaly hogy alakultak a TOTY játékosok árai, miután mindegyik nyithatóvá vált? sikerült elkapnom egy Bonuccit 649-ért, a legolcsóbb 710 jelenleg PC-n. illik a csapatba, terveztem is megvenni, kérdés hogy mennyire zuhanhat be a hétvége folyamán
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Fifaisshit #13436 üzenetére
Kár hogy PC-n nem működik
-
getdizzy
aktív tag
válasz lanikai #13432 üzenetére
Gyors árnézegetés után az volt az összes játékosnál, hogy vasárnap estig 25-30%-ot esett az áruk a pénteki árakhoz képest, majd azok az árak január végéig fent is maradtak. Majd a január végén újabb esés február közepe-végéig, és innen egy erőteljes emelkedés április első hetéig.
Megjegyzem ezek csak futbin által megnézett adatok .
De gyorsan szemléltetem is Marcelo és Pique esetében itt mindenkinek, ha éppen be akar fektetni valaki, hogy mikor tegye
Január 12 Január 13 Január 16 Január 17 Febuár 10 Április 6
Marcelo 846.000 725.000 679.000 769.000 582.000 1.026.000
Pique 652.000 543.000 406.000 461.000 304.000 501.000 -
s0p0q0r
aktív tag
TOTY Dani Alvest megéri elhozni 500Kért? Csak a strength a gyenge pontja.
-
Kristof_94
nagyúr
86-os Son 7 chemmel is jó ST-be?
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #13442 üzenetére
Persze nekem is azzal van POTM Sane
Csak akkor LF legyen[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #13442 üzenetére
Jó ST-ben, csak a 7 chem miatt pontosan ugyanazt tudja így, mint a 84-es, papíron legalábbis. Vagy akkor LM/LW/LF poszton kell vele kezdeni, csak én nem szeretek így variálni vele, mert ha jól tudom ilyenkor borulnak az egyéni instrukciók is.
-
sz_abika
addikt
Csak 3 meccsem ment le első WL-emben idén, de már most ritkásabb a hangom
Elhiszem hogy unalmas lehet, 3/3 csak kényszerítős 4-3-1-2 volt, bár ebből egy sem volt PL team, ami meglepett. Kettőt meg is vertem ebből, mindkettőn DelPiero 1v1ek segítettek, mert cselezésre senki sem fecsérli az idejét mikor futhat is, így szerintem megleptem a srácokat vele.
Ami fura, hogy seasonhoz képest baromi sok lapot kapok, pedig a stílusom nem változott...20.percre már 3 védőm is sárgult az egyik meccsen, azért az necces.PSN: xszabikax
-
törölt tag
Az iconokat honnan lehet letölteni fifa18 pc-re? Single-ben szeretnék játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest