Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bdave16 #4799 üzenetére
nah ,akkor egy rangadó már meg is van...
én már hétfőn be szoktam vásárolni! de lehet már ma is érdemes, megérdeztek a weekend league csomagok, úgyhogy most van a piacon bőven lap(#4801) Sati1984:
Mi meg akkor nevetünk, amikor nem találkozunk coin csalókkal...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #4802 üzenetére
Hétvégén minden drágább,inkább a hétfő a jó megoldás. Plusz jövőhéten jön a hónap játékosa és a Walcott,Joe Allen duó talán a legesélyesebb. Másik rangadó: Benfica-Porto
[ Szerkesztve ]
-
Sati1984
tag
válasz LedyGyuszi #4802 üzenetére
Muhaha, joke is on you, mert én most jelenleg a tized-kilencedosztály környékén lavírozok, és az eddigi legjobb eredményem is DIV5 volt, két év FIFA 15 során egyszer találkoztam coin hackerrel, akkor is csak az elején, meg most a FIFA 17-ben is kétszer a legelején. Szerintem többször nem fogok
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Sati1984 #4804 üzenetére
no offense
Én mondjuk még draftozni is szeretek...
Amúgy szeretem, amikro vki bekapcsolva hagyja a mikrofonját, sőt még kommentálja is a történteket...
soha nem felejtem azt az angol úriembert, aki 0:3-nál nyomott egy stopot, majd szétverte a szobáját a fülem hallatára, közben persze sakál módon üvöltözött...[ Szerkesztve ]
-
Sati1984
tag
válasz LedyGyuszi #4805 üzenetére
Csak hülyülök
A hangkapcsolat nekem is hiányzik néha, mondjuk PC-n külön kell bekapcsolni és csak néha jut eszembe, de eddig nem hallottam senkit...
Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)
-
sz_abika
addikt
válasz LedyGyuszi #4798 üzenetére
Én meg elterveztem, össze is írtam hogy honnan kéne shoppingolni, aztán közben a 30as transfer targetből akiket tegnap bebiddeltem, végül egyet se hoztam el a bundásligából,így nincs kiket eladogatni ma
PSN: xszabikax
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #4805 üzenetére
Az komoly lehetett!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gabigyerek
senior tag
Bocsi ha csak nekem esett le most, de most már a squad builderben is lehet custom tacticot állítani ami úgy is marad
PS4
-
chelseafan94
tag
Fifa pontot simán PS Store-ban lehet venni valahol? Web appon nyitnék pár csomagot, de a store-ban nem találok fifa pontot.
PS ID: KoloChelsea
-
addikt
válasz chelseafan94 #4810 üzenetére
Meg fogod bánni.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok.
Én teljesen kezdő vagyok. Ez az első Fifám. Első kérdés ezt a Fut point-ot ezt csak venni lehet vagy játékban is kapok valamilyen elért eredmény után?
Ez a TOTW ez mi pontosan?
Tegnap játszottam Draw-ot elsőt nyertem a másodiknál tök mind1 kit adott mindig kiléptek. De 0-0 nál. Nem is értem ez mért volt jó. Bár én nem estem ki és kaptam coint- is. De végül kaptam egy olyan játékost aki nem lépett ki el is kalapált... -
77Guba
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4798 üzenetére
Te már el is adtad őket? Arra gondoltam, hogy holnap többen lesznek fent, és többért fog elmenni, de akkor lehet tévedtem... Mondjuk ma úgy is egész nap melózom. IF Kalinicot megvetted már?
-
bdave16
senior tag
Na jó. Ezt mindenki nézze meg.
-
Sati1984
tag
Pointot csak venni lehet, a játékban elért eredményekért csak coin jár.
A TOTW annyi, hogy néhány játékos különleges lapot kap, ha beválasztják a "hét csapatába".
A drafot én még nem próbáltam, bár van 3 tokenem, majd akkor játszom olyat, ha kicsit skillesebb leszek a játékban, de ahogy olvasom itt a topicot, nem csak neked katasztrofális, hanem mások is tapasztalnak hasonlókat...
-
77Guba
aktív tag
válasz LedyGyuszi #4817 üzenetére
Ohh, én meg csak estétől tudom majd kitenni.... IF Kalinicre Camba mit tennél hunter vagy catalyst lapot?
-
Meghivott
addikt
IF Kalinic ára mennyire megy majd fel reálisan?
-
Kristof_94
nagyúr
Reggel megnyertem a FUT champions kvalifikációját, Musa mesterhármas, ragequit. Utána elkezdtem online szezonozni, de olyan mértékben hátráltatott a gép, hogy legszívesebben a falhoz vágtam volna a kontrollert...
Most viszont végre összejött egy győzelem, M. Dembelé 4 gólból 4-et vállalt!!! Pedig előtte mindig nézegettem, hogy ő is jó lövő mégsem tudok vele nagyon gólt lőni. Hát tessék...
Így egyelőre bent maradok a DIV4-ben, 11 pontom van és 2 meccs maradt, szóval 2 győzelem kellene, ami jelen körülmények között igen nagy kihívás lenne. -
LedyGyuszi
addikt
válasz Rypejakten #4824 üzenetére
most kapni x1-en 13.750ért... szted visszahúzzák addig?
-
Meghivott
addikt
válasz Rypejakten #4824 üzenetére
Vettem párat 13-15K között, akkor nagy ráfizetés nem lesz.
Platform pc[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #4825 üzenetére
ha sikerül fenntartani Higu árát, akkor lehetséges, mert kb. hozzá hasonló statokban Kalinic, és azért 13k-nál többet ér az a kártya.
az lehet talán az előnye, hogy nem sokan játszatják, nem is sokan veszik, így talán hamarabb lesz belőle kevés elérhető a piacon.
szvsz. a 20k reális.
-
evibly
senior tag
válasz bdave16 #4814 üzenetére
Ez kemény, de nem lep meg, sokszor lehet ezt érezni más megoldásokon, történéseken is.
Nekem most nagyon nem adja a játék, nem tudok nyerni, kiestem 5. divből,úgyhogy most pihentetem a dolgot.
Csak atom keretek jönnek, atom játékosokkal, atom passzokkal, atom tudással. Nincsenek nagyon rossz játékosaim, így is rendre közülük kerül ki a MOTM (és nem csak védő, hanem csatár is), mégis kikapok. A kapufákat, a hihetetlen kapus bravúrokat nem is mondom, ezt sokan megtették már.
Ettől függetlenül még keresem a játékomat, majd meg is lesz.
Két mozzanat az elmúlt meccsekből:
- már 4:0-ra szívok, de végig tolom, mert így szoktam, kijátszok egy gyönyörű helyzetet, üresre fut a szélső (már nem tudom melyik), üres a kapu, lehelet finoman nyomom a lövést és a felső lécre bombázza.
- összeütközik két játékosunk, ugyanabban a pillanatban esnek el, az enyém kb. 30 mp-ig tápászkodik, plusz a hozzá rendelt animáció, a másik 2 mp alatt talpon van, és elfut a labdával.Ezek azért kicsit fárasztó dolgok...
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
Kérek pc-re neveket Coop Seasonshoz! Már írtátok páran de sosem voltam itthon aztán már elkavarodtak az emberek.
-
kicsako
őstag
Kellene egy kis segítség, 14 óta fifázok de ezekre még nem tudtam rájönni.
Mivel ugye nincs handicap, meg script, ezért gondolom valamilyen kombinációval lehet előhozni ezeket.
Hogy tudom megcsinálni, hogy ha az ellenfél szerel akkor visszapattanjon elém a labda?
Hogy kell úgy szerelni, hogy rögtön az üresen álló csatáromhoz pattanjon a labda?
Hogy kell 70paces védővel 5méter hátrányból a 80. percben befutni az újonnan beállt full staminás 93paces Lucast?Köszi előre is a segítséget!
-
badzsó
kezdő
huha ötlet arra, hogy mi van ha licitáltam egy riberyre de túllicitáltak és mégse kaptam vissza a pénzt?!
azért egy húszas az egy húszas -
kicsako
őstag
válasz Kristof_94 #4834 üzenetére
Érdekes, nálam pont a szar bpl csapatoknál van ez
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #4834 üzenetére
Linkelj már egy képet, hogy a te csapatodban kik azok a nagy profik.
Kicsako:
Egyébként az árak szépen esnek.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
-
ferni
őstag
Fut Championsra sikeredett kvalifikálni, elég érdekesen meg nem a legjobb csapattal, de meg lett
Scream Müllerrel meg nem tudom mi lesz....
Remélem FUT Champions miatt felemelkedik egy picit, bár ha belegondolok, hogy mindenki eddig tartogatta tele lesz vele a piac... nehéz kérdés... -
Aguinaga
őstag
Vettem egy IF Kalinicot, kerek 14k volt (pc-n).
Elképzelhető, hogy feljebb megy az ára, miután megjelent az új TOTW, vagy ilyenkor inkább csökken?Mondjuk olvastam itt feljebb egy 20k-s tippet, csak nem tudom, az PC vagy valamelyik konzol volt.
[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Meghivott
addikt
Középpálya hogy legyen?
Herrera - Kante - Pereyra és előttük Eriksen
vagy
Herrera - Matic - Rooney és előttük Eriksen?
Rooney Kante árából menne...
Esetleg egyéb? Felállás 4-3-1-2 -
HdRew
őstag
válasz Meghivott #4841 üzenetére
Nálam Matic egy császár, Kanté szerintem CDM pozihoz túl alacsony, hiába van esetleg jobb PHY mutatója az ellenfelénél, ha az magasabb, semmi esélye a franciának. A szerb magassága és fizikája egyszerűen brutális, pedig Schneiderlinről váltottam rá, illetve a Serie A csapatomban Khedira sem annyira piskóta.
Szerintem egy BPL csapatból Matic nem hiányozhat.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Másodjára szopok döntőben, mind a 2x bípíel csapat ellen. Szánalom.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Chereiose
addikt
84-es IF Donnarumma szerintetek jó? Megér ~23K-t?
-
bdave16
senior tag
válasz Chereiose #4844 üzenetére
Abból a pénzből kijön Handanovic is aki jobb szerintem,DE ha te jobban szeretnéd a Donnarummát akkor megéri azt a 23k-t. Donnarumma reflexe jobb,de Handanovic jobban tudja lehelyezkedni a dolgokat. Ha bravúr kapust akarsz akkor a Donnarumma is jó,de ha megbízhatót akkor inkább a Handanovic .
[ Szerkesztve ]
-
ferni
őstag
válasz LendvaiFeri1 #4843 üzenetére
Nekem ezzel sikeredett
[link]Elődöntő, döntő sima volt.
Simán nyertem a tizipárbajokat.... -
Kristof_94
nagyúr
Csak nálam van az, hogy ha valami lengyellel találkozom az mindig laggol? Imént is ez történt. Vezetek 1-0 arányban van vagy 10-12 lövésem kapura, erre jön 3 lövéssel és 3 góllal a 60. perc után... : Ok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest