Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarakisan08
tag
El sem hiszem, végre sikerült bejutni! Elég kemény volt a döntő, igaz a srác a támadásainak 80 %-át Neymarra építette így azért könnyebb volt kiismerni, de azért fickándozott a kis rohadék. Az összes meccsemet ultra attackal játszottam, mert eddig nem jött be a védekezőbb taktika, mások meg mindig agresszív játékkal jöttek, szóval kipróbáltam és bevált.
A mák faktor is végre velem volt, amúgy messzire elkerül egy ideje, volt nemrég egymás után két meccsem mikor összesen 6 kapufát rúgtam.
-
77Guba
aktív tag
Oké, köszi, akkor holnap kipróbálom a Medel-Asamoah, Parolo triót kezdőnek. Eddig nem döglöttek ki ennyire a közepén, de hogy felkerültem a 4. Divízióba, mintha többet kellene futniuk. A fitness csapatban is De Rossi és Sanchez is meghal hamar. Eddig kedveltem őket, mert kemények voltak, de általában a két winger is elfárad, és ilyenkor kevés a 3 csere. Vagy én játszom rosszul, hogy kipurcannak...
-
77Guba
aktív tag
válasz zarakisan08 #5953 üzenetére
Szép volt a csel a második gól előtt!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz LedyGyuszi #5885 üzenetére
"sztem felesleges ennyit ölni játékosba most...jön az év vége és valszeg féláron utánad dobják..."
Ezt már sokszor beírtátok, de semmi konkrétot nem mondtok hozzá.Mi a garancia erre?Tavaly, netalán tavaly előtt is így volt?Honnan jön ez az "év végén olcsóbb lesz minden"?
-
DallasKorben
csendes tag
Halihó! Ps4-en játszó uraktól kérdezem nálatok jó ea szerver kapcsolat mert engem már 4. meccsből dob ki gép?
-
77Guba
aktív tag
válasz DallasKorben #5957 üzenetére
Már korábban én is írtam, hogy 2 meccsről kivágott(ONE) , illetve egy kolléga is írta, hogy pc-n 4 ellenfelét levágta, lehet v.mi globális Fifa szerver probléma..
-
zarakisan08
tag
válasz DallasKorben #5957 üzenetére
Nekem nem volt vele gondom, 6 meccset simán letoltam egymás után 0 lag mellett... Ettől még lehet, hogy csak szerencsém volt.
-
Lmh
őstag
Köszönöm a válaszokat a contract és fitness kérdésekre!
Csináltam egy mennyei megyei csapatot amivel farmoltam egy kis coint amatör ligával.
Íme a fő csapatom, valóban kijött kb 10k-ból :-)
Vettem hozzá egy Inzaghit managernek. +3% a valamije, de ezt a 50%-os contract bónuszt ezt sehol nem találom, hogy hogyan tudom elérni.
Egyelőre 13-as contractokat vettem 400-ért, ezt találtam legjobbnak ár/érték arányban (remélem jól láttam).
Meg kb majdnem minden játékosomnak lejár 2-3 meccsen belül a contractja, így kénytelen voltam 13-asokat venni, hogy többre is rá tudjam tenni...update: jah most látom, hogy 3% a contract bónusz...ennyivel növeli a játékosaim contractját? hát ez még szabad szemmel nem látható a játékosoknál ha rakok rájuk 13-ast...szóval hogyan növelhető?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Aguinaga
őstag
Ha veszel ilyen +3%-ot adó managerből egy jópárat, akkor fogod érezni a hatását (persze egyszerre csak egyet lehet a csapathoz tenni, de a hatásuk érezhető a klubon belül amúgy).
#5953 Zarakisan08
Azért itt is volt mindkét gól előtt egy-egy kapufa
Amúgy grat, én csak 2 alkalommal a döntőig jutottam, ott kaptam ki. valószínűleg túl erős nekem még ez a Weekend League[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
evibly
senior tag
-
Lmh
őstag
válasz Aguinaga #5961 üzenetére
Ezt nem teljesen ertem, bevallom
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Kristof_94
nagyúr
Megint felidegesített ez a játék. Ugye mondtam, hogy nagyon rosszul állok a DIV3-ban, 5 meccs van hátra, 4 győzelem kellene. Nagyon szépen behúztam két meccset, erre jön a 3., ahol kb. 20 percig tartott a mérkőzés annyira laggolt az ellenfél. Vezetek 2-0 arányban, de teljesen játszhatatlan, reagálni semmire nem tudok. A vége 3-2 lett neki... Amikor az ember úgy érzi jó úton halad, mindig jön egy ilyen és elcseszi az egészet...
-
marcess
senior tag
Teszem azt veszel egy Zidane-t, Mourinhot, Contet, Wengert. Mind 3 %-ot dob rajta, ezt összeadod ami 12% ugye, beküldöd őket a klubba. Teszel egy 28-as szerződést az egyik játékosodra, akkor nem 28 meccset kap az a játékos, hanem 28*1,12 a 4 manager miatt ami = 31,36 vagyis az adott játékos 31 meccset kap 28 helyett. Tehát ha veszel annyit hogy 12 helyett 50 legyen akkor az adott játékos már 42 meccset fog kapni, ennyi az egész.
(#5956) ProEvoFan
Év végén vagy 2 hétig mindenki kap ingyen packokat, a vége felé már elég jókat (50k pl), a másik, hogy jön a fifa év csapata január 5-10 körül ekkor jönnek ki az adott év legjobb játékosai, ami miatt annyi packot nyitnak, hogy a mostani ár fele lesz mindenki, de mivel ezt mindenki tudja így akár már egy hónappal ezelőtt megszabadul a drága játékosaitól, nehogy sokat veszítsen rajtuk. (Vagy ugye mint a példa is mutatja addig nem is vesz drága játékost).[ Szerkesztve ]
-
zarakisan08
tag
válasz Aguinaga #5961 üzenetére
Köszi! Igen itt is kapufa volt mindkettő, de végre most gól lett belőle, általában nem így szokott lenni. Valahogy úgy érzem sokszor, hogy a lövéseimet mintha vonzaná a kapufa, alig van olyan meccs mikor legalább egyszer nem találnám el. Amúgy próbálkozni kell és egyszer csak összejön, én is az eleje óta próbáltam bejutni folyamatosan, kétszer döntőztem akkor nem sikerült. Sokszor csak nézek ki a fejemből, hogy kik ezek a játékosok akik szembe jönnek és esélyem sincs ellenük, pedig nem ma kezdtem én se. Mondjuk sok jóra nem számítok hétvégén, gondolom nagyrészt div 1-3-as csapatok jönnek majd szembe, én meg be vagyok ragadva div 5-be.
-
gabigyerek
senior tag
válasz Kristof_94 #5907 üzenetére
Még annyit áruljatok el, hogy ez mikortól várható? Most péntek?
PS4
-
Attis1117
tag
Valamit nem értek. Oké Oké.
azt mondjátok:
-Mindenki olcsó játékosokat vesz,
-packokat nem nyittok,
-drága játékost nem érdemes venni,
-mindenki tradel a haszonért, de akkor mi a bánatos lekváros lópikulára költitek a coinokat?Szerintetek ki a 3 legjobb CM most calcio A-ban?
-
.OM.
aktív tag
Van aki PC-n játszik XBOX kontrollerrel?
360-nal is megy, vagy csak One-nal?ex .Oldman.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Attis1117 #5970 üzenetére
Szerintem: Marchisio , Nainggolan, Bonaventura
(#5971) .OM.
Én xbox360 vezetékes gamepadot használok, ami jó PChez is.Teljesen jó!(#5966) marcess (#5969) 77Guba
Végre valami konkrétum; köszi![ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz Attis1117 #5970 üzenetére
Nekem van pár "értékesebb" játékosom: Chiellini, IF Manolas, Buffon, Miranda, plusz folyamatosan forgatom a kereteket, hogy megtaláljam kik illenek a játékomhoz, ez is viszi a pénzt, plusz veszek játékosokat a lehetséges közelgő SBC-khez.. Én erre, de amúgy nincs olyan sok... A 2 keretem értéke olyan 240k jelenleg...
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Szerintem nagyjából mindegy, hogy mikor adod el a csapatod, mivel minden játékos ára egyszerre megy le, ha meg naponta akarsz játszani egy kicsit, akkor pedig lábon vagy lőve.
Csak akkor csináld ezt, ha a profittal még kereskedni akarsz, vagy ezzel olyan játékosra fogsz tudni szert tenni, akiért megéri. De ha csak heti 1 divvel számolok, div1-ben a kiesés elkerülése 7500 coin, plusz lesz weekend league akkor is, ahol én eddig 2/2 gold2-ben végeztem, ami 45k coin plusz 3 pack. Nekem szerintem pl. egyáltalán nem érné meg várnom, mert én simán játszok annyit, hogy visszajöjjön a pénz, sőt.
-
sz_abika
addikt
Miért éri meg előre megvenni a Player of the Week/Month lapokat? Megveszem a simát és "átalakul" TOTW lappá, ha van nálam? Nem értem mi a biznisz benne, ha nem
PSN: xszabikax
-
Attis1117
tag
mit kell csinálni azért hogy az ember olyan packokat nyithasson, mint:
- "Jumbo Rare Gold Players Pack" 24player-24gold-24rare
- "Rare Players Pack" 12-12-12
- "Ultimate Pack" 30-30-30Valaminek a jutalmai ezek a packok? úgy látom coinért is lehet venni, de mitől függ hogy mikor? Van vmi naptár arra mikor lehet ilyen packokat vásárolni vagy random?
-
_adaml21_
őstag
Amúgy hétvégén vettem ugye egy IF Bonaventurát 72k-ért, majd beijesztettetek, hogy mindenkinek dobálja pakkokból, meg biztos lesz valami új pakk akció, úgyhogy még sokat fog lemenni az ára, így eladtam pánikszerűen, 65k-ért.
Nem kellett volna, most elmenne 82k-ért is, és biztos megy még feljebb -
Attis1117
tag
szerintetek számít hogy min nyitom a packokat? (pc vagy telefon vagy web app)
mármint eshet jó kártya mindenféleképpen? -
Kristof_94
nagyúr
Amilyen jól indult a reggel, gondoltam hátha meglehet a bennmaradás a DIV3-ban, de az EA máshogy gondolta. 3 sérülés + 1 Smalling öngól.
(#5991) Attis1117: Mindegy hol nyitod.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ti milyen egyedi lapot választanátok SBC-nek, ha lehetne? Olyan játékosra gondolok, mint Jensen, szóval nem topligás, de mégis nagy játékos.
-
HdRew
őstag
Aki szokott weekend league-ben szerepelni, az a 19-20-ai hétvégére már most gondoljon előre.
3 ligából és legalább 4 klubból kell játékosod legyen a csapatodban.
Én a legjobb, amire gondolni tudtam, az egy francia csapat.
(Megfizethető kereteken belül.)
-
Lmh
őstag
válasz marcess #5966 üzenetére
Aguinaga és marcess: Köszönöm a válaszokat. Igazából nem is volt érthetetlen amit Aguinaga írt, csak nem volt életszerű, nehezen tudtam elképzelni, hogy így működik. Hogy clubba betéve Zidane, Ancelotti, Conte, Allegri...kihatással van a csapatra...hmmm. Arra gondoltam, hogy sokat kell játszani az adott managerrel vagy vmi ilyesmi és akkor nő...nem gondoltam, hogy így oldják meg.
Ti szoktatok csere nélkül letolni meccset, h ne veszítsetek contractból? Vagy ez már túlspúrkodás? Sérülésveszélyes ha valaki full fáradtan végigtolja a meccset?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest