Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Pereyra CDM a nonrare helyére és CAM Dybala.
(#3558) dtrms: Shaw-t nagyon sajnáltam, kiakadok, amikor így elintéznek valakit. Például ezért rühellem a belaga hentest is...
A védelmünk? Nem szeretnék hazabeszélni, de az egyik, ha nem a legerősebb védelem CB-k terén.
3-5-2-ben a 3 CB-nk szvsz nagyon jó, ebben az alakzatban nem tudnék jobbat mondani. Barza-Bonu-Chiello
Persze máshol meg mások a jók.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Nálam Manolas, Caseres és Castán a sorrend a 3 közül. Szvsz idén se árt a pace a védőkre, bár tény, hogy a strengh is nagyon fontos lett. Ebből lehetne több Caceresnek, kell a +3 phy, de a rövid passzai miatt annak a lehetősége is kisebb, h bogyót adjon el hátul. Ezért tettem 2.-nak.
-
szekto
aktív tag
Megnyitod a GeForce Experience-t, majd ShadowPlay gombra kattintasz, itt pedig a kapcsolót fel kell kapcsolni. Utána játékban ALT + F9 kombóval tudod indítani/leállítani a felvételt. (Fontos, hogy még a játék indítása előtt be kell kapcsolni a ShadowPlay-t ahhoz, hogy fel tudj venni!)
Gigabyte B450M-DS3H // AMD Ryzen 5 2600 // 2*8 GB Kingston FURY DDR4 2666 MHz // Gigabyte RTX 2060 Gaming OC 6 GB // 1*Kingston FURY Renegade 500 GB nVME M.2 SSD // 500 GB + 1 TB WD Blue HDD
-
Azog the Orc
őstag
Nem nyitja meg a linkeket nekem
Amúgy Higuain-t vszinű nem szeretném mert darabos
LedyGyuszi:
Egy kicsit erősebb csapatra gondoltam, Beaveu és Trejo voltak nekem még az elején, nem nekem valók, nudlifingok
Marci-t én is akarom, de még "drága" de meglesz
Nagyon filózok, Di Maria -- Lacazette-re építeni egy csapatot, á de még drágák
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
-
Azog the Orc
őstag
Egyenlőre elmegy a k.anyjába a csapat is meg a játék is mert 3 meccse képtelen vagyok velük gólt lőni, úgy hogy 2000 ziccerem van Lacazette az ég világon mindent a kapusba lő, de ilyen öcsém hogy 5 m-ről izomból elküldöm a hosszúba és villámgyors vetődéssel odaér a kapus, még jó hogy élethű
Mára hagyjuk ezt a ........-t, tényleg a két véglet a játék, vagy megy mint az állat, vagy üres kapura sem lehet gólt lőni..........
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
meg még egy,
argentin27-nekAzog-nak. -
szpal17
őstag
Valahogy most nekem is ez az érzésem...
Egyszerűen képtelen vagyok normális meccset játszani. Div 2-ben bent maradtam nagy nehezen megint...mondom nyomok még egyet tiszta lappal. Simán jobb voltam most is a gyereknél. Ötezer helyzetet dolgoztam ki, kapufák, szögletek....SEMMI NEM MEGY BE!!! Az emberünk kapusa 100-as ratingel rendelkezik vagy én nem tudom. Egyszer benézem a kontrát és tizit kap természetesen. Belövi, utána én is kapok egyet. Majd elvetődik a kapusa balra, én pedig középre helyezném. Erre valami kiba...tt bug miatt kipattan középről nyíl egyenesen oldalra és szöglet.
A Benny Hill show-n nevelkedett Abate-ről nem is beszélek. Gyors, jól védekezik, de esik-kel, bukfencezik össze-vissza. Utána lendületből luftot rúg, majd kiesik a pályáról.
A legbosszantóbb mind közül: ha a gép úgy gondolja, akkor nem tudsz passzolni. Semerre, senkinek, semmikor.
Sajnos ehhez olyan patch kéne ami 10 gb és 2 évig dolgozott rajta 50 ember.
-
Luigi0086
csendes tag
Mert akkor a kutya nem venné meg,így marad a sablon... Bele tesznek egy kis habot,egy kis ködöt ,meg pár csöcsöt azt azt hiszik minden fasza... EA logic,feel the same... És az a vicc hogy mekkora bevétele van a cégnek és mégis szarik a szánkba... Ha én lennék ott a főnök a fél fejlesztő brigádot kivágnám mint macskát szarni!! ez nem munka,ez semmi!!!
Yodamester,ez nem egy meccses stat,én ezt tudom,ezt játszom,végletekig kipasszolok,feldugom a bogyót a valagamba azt el lehet venni,ha tudja..
Tavaly ez ment is ,idén meg halott
..wtf??!S hogy lásd mizu,konkurens focis platform. Kb itt is szénné alázom többször is az ellent ,csak mondjuk itt 6/5 meccsem ilyen ,idei fifába 6/2 az arány...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Ne is mond, szétvet az ideg... Erre nem biztos, hogy kap IF-et, pedig nagyon jól tolta, bárcsak igen, de kicsi az esélye. BEZZEG, HA Ő LÖVI A 11EST is... NO COMMENT... TUTI LETT VOLNA AZ IF LAPJA...
Nem akartam elhinni, amikor Pogba állt oda... Remélem így is megkapja, de nagyon kicsi az esély...
Reménykedjünk, de baromi ideges vagyok ez miatt!!!
-
bucketb0b
őstag
Nálam tavaly Vargas volt ilyen, a sima bpl lapja bitang volt, de a MOTM vagy mi volt az a narancs lap haszontalan szar volt..
ja egyébként aki olcsón keres bpl csatárt annak ajánlom Martialt. Valaki említette, hogy nyitott egy IF lapot.. hát nem tudom az mi brutál lap lehet ha az alap kis rare Martial ilyen jó és hasznos.. -
MdewC
nagyúr
Sztem a bomba gólja miatt sanszos, attól függetlenül, hogy mennyibe kerülne, kellenek a húzónevek...
Jó lenne GIGI, tudod, hogy én is rá várnék, de sajna Handa ma akkorákat véd, hogy ő tartja életben a kékfeketéket, szóval ha ez így marad, akkor sajna szvsz ő fogja kapni... Meccs embere eddig...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Értem. Mindenesetre tök jó, hogy szóba került, mert ez a Lacazette beépítés csak most jutott eszembe ennek köszönhetően, és kurva jó ötletnek tűnik.
Egyébként van alternatíva szélsőkre is: alternatíva
meg ilyen is[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Miért? Radja mennyivel jobb? Vagy Manolas? Vagy Jesus?
Tévez se volt a hűség szobra. Sajnos. Mondjuk de. Csak nem hozzánk.
Costát pedig szeretném kipróbálni, 1 dolog zavar csak nagyon, hogy így Sandrot ki kéne venni. Ez a parám ezzel... :/
-
MdewC
nagyúr
Értem.
Ez az, amit nem kell túl komolyan venni. Felét a marketing írja, a maradékhoz amúgy is hülye. Vegytiszta bullshit. Viszont ameddig itt volt, mindent megtett, itthon volt. Köszönjük, egyébként meg kapja be. Fekete bárány, mindig is az volt. Örülök, hogy segített minket.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Még nem, majd vasárnap este!
Addig sztem még megy lejjebb, várok még pakkot, hátha. Most 90K környéke PS4-en. Chielloval kapcsolatban a kollégával értek 1et, én is írtam, hogy szvsz túl drága ahhoz képest, hogy mennyivel tudna többet.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Üdv kolléga úr!
Teljesen megértek minden nemű kifakadást a játékkal kapcsolatban, még a csúnya beszédet is értem, de egy kis mértéket tartsunk be, az néha nem árt, nagyon köszönöm!!!
MÁS:
Jöhetne már a patch, mert már annyira kíváncsi vagyok, aztán lehet megbánom még ezt a kijelentést, csak essünk már túl ezen a várakozási időn!
(#7126) szakii6: Még 1 órán keresztül nyithatóak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.