Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Vampire Bat #16650 üzenetére
nemrég akciós volt xone-on, 3 ropit hajlandó voltam kiadni érte...
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz LedyGyuszi #16652 üzenetére
Hát annyit megér.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
^Boss
őstag
hát srácok eltűntem, leírom mi volt, hátha valakinek jó példa lesz
összeraktam anno ezt a csapatot:
up De Gea-Carvajal-Ramos-Rojo-Filipe Luis
up Enzo Perez
Modric-Di Maria
Tevez
up Agüero-Messi4-1-2-3 felállásban
maradt még az angol csapat, minden IF eladva, ahol van up, ott azt megvettem (Kos, Sanchez, Agüero, D Costa)
3. osztályból egyenesen 5.-ig zuhantam, ekkor 1 hétig nem játszottam
tegnap kezdtem el újra
azóta: 17 győzelem, 1 döntetlen, 0 vereségteljesen más felfogásban játszom, rohadt dinamikusan, erőből, letámadással, brutálisan máshogy látom a játékot 1 hét pihi után. mindenkinek ajánlom aki gondba kerül!!!
ellenfélnél alig van a labda: 60% alatt nemigen volt labdabirtoklásom
emellé jön egy 80% fölötti passz is.. (ez is sokszor inkább 60 fele volt nálam, és persze a handire fogtam, közben csak valószínű az idegtől nem láttam, próbáltam megelőzni a handis szitukat, amiből eladott labda lett persze)
kapuralövések régen: 10 alatt, most: 20 alatt ritkán!
ellenfél köpni nyelni nem tud, kb 10 ziccert alakítok ki, semmi állítgatás nincs. se beindulós, se semmi in-game (pl letámadás, pressing stb).
egyszerűen rohadt agresszívan letámadok, hatékonyabb a védekezésem százszor.mondhatnánk, hogy a handi mellém állt, de nem: számoltam, meccsenként átlag több mint 1 kapufám volt, és csak 2 tizit kaptam (ellenfél minden 4. meccsén szerzett kapufát (0.25), és 3 tizit kapott).
utolsó meccsen is 4 kapufám volt, mégis 2-0 lett ide.persze a csapat se semmi: Messi 40 meccs alatt kb 35 gól, Agüero 50 alatt 40 gól, Tevez meg inkább assistol.
bocs, ha hosszú lett!
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Ezek szerint akkor totál defaulton van minden instructions és a taktika is default semmi egyéni semmi gyári "high pressure" és "team pressing"?
Akkor hogyan tudod elérni az agresszív letámadást?
Mert a "default" taktika nem így van beállítva
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
HI-FI
tag
Én sem tudok nyerni. A hét elején ugye kiestem a 7. osztályba. Most két meccsem van, ha egyet se nyerek meg. (Amire van esély) Jöhet a 8. osztály. Fasza. Ugyanaz, mint amit itt előttem leírtak. Nem ülnek a passzok, a lövések standionbú ki. De komolyan. Beznema üres!! kapura mellé. Agyam eldobom. Ma 5 meccsen 0 Benzema gól, csak egy tizi. Két döntetlen, három vereség.
Nem tudom mi van velem. Vicc az egész. Kezd végleg elegem lenni. Megyek inkább offlineba és összeszedek Modricra meg Marcelora coint. Jobbat nem tudok. Botrányos a játékom, még akkor is ha nem vagyok ezzel egyedül.[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
Ezt nem hiszem el.Mondom leülök,nyugodt leszek,és játszok egy jót.Na,egy nagy F.SZ-t.
Jön egy hibryd gyenge csapattal,na jól van,ez siman meglehet.Aha,nem jól gondoltam.Kapok egy gólt,úgy,hogy összefutnak a védőim.Na mondom oké,még meglehet.Jön a második-itt már egy kicsit ideges vagyok.Jön a 3. kezdek nagyon ideges lenni,a 4. ilyen összefutásos szar gólnál torkom szakadtából üvöltözök ezzel a szarral,mint egy elmebeteg,ott rögtön rage quit,és szarok az egészbe.A játék nem arra való volna,hogy szórakoztasson? DE!!!
1 héten 1-szer,ha szórakoztat,máskor csak az idegsejtjeimet öli ez a fos,húgy,hányadék."Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
bucketb0b
őstag
Ennyire ne vegyétek komolyan ezt a játékot, sokkal könnyebb meccset nyerni ha nyugodt az ember, utána már csak bevonzzátok a többit és még az alap szitukat is önmagatok rontjátok el nem a "hendi". Játszatok gép ellen offline, kicsit önbizalom szerzésnek jó vagy nézzetek meg 1 filmet. Annyit nem ér a fifa amennyi idegességet itt okoz nálatok
Én tegnap 1 órán át fifa fail videókat néztem (na nem azért, mert felbaszott a játék, de jól esett) és humor túladagolásom lett. Nekem is 2 hónap kihagyás után sokkal jobb volt játszani és semmit sem vesztettem a "tehetségemből". Kicsit offoljátok és pár nap múlva vagy hét múlva sokkal jobban fog menni.[ Szerkesztve ]
-
HI-FI
tag
válasz Vampire Bat #16659 üzenetére
Teljes mértékben így vagyok vele. És nem is az zavar, hogyha kikapok. Mert nyilván vannak jobbak. De az a baj, hogy a nyerhető meccsek sem jönnek. Pedig ma is szinte végig nálam volt a labda. Aztán jobb esetben is kapufa lett minden. Vagy a kapus a motm és mindent kifog. Vagy persze mindent kihagyok. A kaput nem találják el a játékosaim, akármit csinálok
-
Shit Life
senior tag
Don't worry fórumtársak Csak szépen játszatok az a lényeg, legalább az nyújtson örömet, az csak vergődés ha ráfeszültök a győzelmi kényszerre! (én tudom ) Éljen a fun és a szép játék, legalább a közönség megtapsol érte!
Más:
Megint vannak 25k pakkok, nem éri meg 25k-ért 3 rare játékos
Próbálják feldobni a döglődő piacot[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
szülinapi ajándékként játszom ma 3 meccset, kedves EA, ne legyetek ünneprontóak.
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #16664 üzenetére
Jól beleválasztottál a lehető legrosszabb ajándékba kolléga Jobban jársz a tetris-el
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
válasz Shit Life #16656 üzenetére
Mondjuk ugy, hogy probalok vedekezni felpalyanal, vagy akar ellenfel terfelen. Mindig hivok tarsat es megyek szerelni, 2 nem ritkan 3 emberrel becsapdazom. Legtobbszor bejon, persze ehhez tenyleg figyelni, koncentralni kell. Valoszinu 2. osztalyban visszabb kell venni, mert ott kiismerik.
-
Vampire Bat
aktív tag
Boldog szüllinapot!
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
thebigK
addikt
Jelentem elnyitottam 3db 25k-s packot, esett belole egy Cech, valamint masik 4db nagyonkemeny gold rare player, mind 80 alatt
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
LendvaiFeri1
addikt
Boldogat.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom érik a MOTM Salah!
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #16671 üzenetére
Érik bmeg...
Lefőtt a kávé...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
turul79
tag
Az hogy megint az utolsó meccsen bukom el a feljutást felbecsülhetetlen... 3 pont kellett volna naná hogy döntetlen lett a vége... De legalább ez a kudarc elég volt ahhoz hogy túllépjek az angol csapatomon! Mostanában szinte a pontok 3/4 részét a Serie A csapat csinálja. Abban kellene a segítségetek, hogy francia bajnokságból vagy a brazil nemzetiségűből alkossak csapatot!? A lóvé kb 250k ebből melyik jönne ki jobban szerintetek? És kipróbált variációkat is várok Előre is kösz a segítséget!
-
Vampire Bat
aktív tag
Itt a következő válogatásom a nagyszerű hátvédekről és next-gen kapusokról.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mitől lehet az, hogy 100 felett van az FPS-em de mégis úgy érzem mintha szaggatna akadozna a játék. Főleg akkor lehet ezt észrevenni, amikor a levegőben van a labda. Akkor olyan mintha "ugrálna" előre felé. Illetve hosszabb földi indításoknál is észrevehető. Próbálkoztam már minden ügyességgel amit találtam keresgélés közben, de nem oldotta meg semmi. A Laptopom adatai az adatlapomon vannak.
Köszönöm a választ.
Üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Kristof_94
nagyúr
-
Rypejakten
addikt
válasz LendvaiFeri1 #16670 üzenetére
& Vampire Bat: köszi!
végül nem játszottam, majd ma este. a hétvége meg kiesik, egyszer 18 az ember, és vannak kötelezettségei ilyen tekintetben..
-
MdewC
nagyúr
"Fun" csapatom hétvégére, ha lesz rá idő...
-
Shit Life
senior tag
Futnak bmeg futnak istenem.......... ennyi halmozottan sérült visszamaradott retardált ember hogy tud elhordani a hátán a világ?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Blashe #16687 üzenetére
Nem tudom én sem, ha valaki tud PS3-ra árat, azt megköszönöm én is.
Shit Life: 3. kupadöntőmet buktam el zsinórban, egyszerűen xopat a rendszer. Szóval ne is mond. Utolsó előttim lagolt és belenyúlt, a tegnap esti meg... Ellenfélnél minden lap arany attribute homokossággal megspékelve, de tényleg minden lap, erre középkezdésből megindul a szélen, lag, nem látok semmit, bead, lag, nem látok semmit, majd a következő pillanatban már ollózik Agueroval és gól. Tehát 3 mp és 2 lag alatt bevágott egy ollót élből középkezdésből. Tehát azon kívül, hogy egy gyökér volt, még a rendszer is alányúlt. Úgy pattogtam le róla egész meccsen, mint a nikkel bolha... 2-1, csak szépíteni tudtam, az ideg megölte a játékomat, nem tudtam lehiggadni és magamat vertem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Napok óta olyan szintet képvisel a játék ami már 2008-ban is elfogathatatlannak minősült!
De ez nem baj ez így van jól, a lényeg hogy legyenek pakkok, pörögjön a point, legyenek ilyen elfuserált semmit sem érő kupák, meg MOTM és társai lapok, erre van ideje és esze az EA-nek!!!
Ma is a legelső meccsem úgy indult hogy 2 öngól, Boateng kifejelés helyett úgy döntött hogy leveszi és a visszazáró Sokratis simán nekiment a labdának, elvéve Boa elől és bepattant a kapuba, a kapus persze a Cseh2-t nézte, a második gól hasonló parádé, csak azért nem mentettem le mert abban a pillanatban ragequit-et nyomtam, mondom anyádat megb@szod most már!
Ja bocs a második meccsem is ragequit lett mert laggolt (állókép) persze szlalom köcsög jött, védekezni esélyem nem volt a laggtól!!
Srácok komolyan kezdem feladni, mert ez már az én általam képviselt szép játék "szórakozás-funolás"-ra sem alkalmas!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16691 üzenetére
Nekem annyira nem jön be, maximalista mazochista vagyok... (Jobb érzés az általam megcsinált csapattal nyerni.)
-
Shit Life
senior tag
válasz LedyGyuszi #16691 üzenetére
Jó ötlet az lesz
Csak a változatosság kedvéért a 3.meccs is ragequit lett
Suarez és SIF Benzema képtelen egy labdát átvenni anélkül hogy ne 5 méterre pattanjon, elindulni meg esélytelen, de az ő szaros Klose-ját 4 azaz 4 védővel nem tudom szerelni mert erőtere van bmeg!Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Stylerr
addikt
válasz sirszevenap #16680 üzenetére
Vsyn-c kapcsold be. Ha továbbra is fent áll a hiba, és más játéknál nem produkálja ezt, akkor rakd újra a Fifát, aztán videókártya driver frissítés/csere.
-
zsoltirte
aktív tag
Én az ezüst kupát próbálom behúzni, de még a döntőig se jutottam el két nap alatt. Most az elődöntő jön majd megint, de nem sok esélyt jósolok neki.
Ezt az ezüst csapatot, hogyan fejlesztenétek? Vagy ez a felállás ezüsttel nem az igazi? Még egy ellenfelem se jött ilyen felállásban és kb mindenki csak a támadásra helyezi a hangsúlyt és sajna olyan játékstílust se tudok mindig levédekezni, amit az arany csapatommal igen. :/ -
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #16694 üzenetére
Nem kétlem.
Nekem a FUT jön be jobban (ha a rendszer nem nyúl bele), mondjuk eddig season-ben van összesen 1 db meccsem. A statisztikám ebből fakadóan elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Én tegnap olyan ellenféllel játszottam aki azon kívül, hogy lőtt nekem 4 gólt semmit nem csinált. Most ez furán hangzik, de így volt. Semmi passz játék vagy megpróbál kipasszolni. Annyit csinált, hogy Neymar meg Iniesta labdához jutott 20 méterre a kapumtól és akkor csavart lövés a felsőbe vagy a kapusom mellett az alsóba. Vicces kis meccs volt
-
LedyGyuszi
addikt
én is élvezném a FUT-ot, ha huzamosabb ideig jól működne a játék (piacon nem dobál ki, meccsek), mondjuk nálam csak a héten tette be a kaput a FUT...3 meccs sorozatban 3 vereség és mindegyik meccsen az első 10 percben egy kamu tizi, stb...
nem szeretek kikapni, de ha jobb ellenféltől kapok ki tiszta meccsen OK, viszont minden nagyképűség nélkül, ilyen ritkán van...Ezért szeretem a seasons-t, mert ott tisztábbak a meccsek, persze ott is néha elgurul a gyógyszer...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Shit Life
senior tag
Megfogadtam LedyGyuszi tanácsát és ott folytattam az online season-t ahol abbahagytam (kár volt)!
Rögtön az első meccsem (egyben az utolsó is) enyhén szólva érdekesre sikeredett!Miután 2 egymást követő 2 v 1-es üres kaput hagyott ki Lewa kaptam egy olyan 3 védőm által kiviteletett Alaba öngólt hogy cirkuszba illő volt, természetesen nem tudtam nektek lementeni mert érdekes mód nem volt benne a visszajátszásokba! Itt le is tettem a kontrollert, később ránézek éppen 11-es persze biztos ami biztos nyerjen a delikvens!
Hab a tortán az hogy legalább 30 perc volt a meccs mert az idióta droid elkezdte rúgni a gólokat úgy hogy nem irányítottam a kontrollert (ezzel nincs baj) de hogy minden tetves gólját 3x visszanézte!!!
Miért kell a játék mellé még az embereknek is sérültnek lenni?Feladom................
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...