Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
válasz Csokipuding8 #17900 üzenetére
Nem állt vissza csak csökkentették a min-max árakat
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
MdewC
nagyúr
Ez mennyire igaz.
Amúgy a min-max árak maradtak...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Shit Life
senior tag
Igazából most a csökkentett min. áron raktam mi akiket eddig sem tudtam eladni és láss csodát még mindig nem kell a kutyának sem
-
csanad09
csendes tag
van egy ilyen csapatom
szerintetek mit érdemes rajta fejleszteni Messin és Ronaldon kívűl egyelőre kb 30ezer coinom van, de próbálkozok kereskedni -
Shit Life
senior tag
válasz csanad09 #17905 üzenetére
Támogatom az előttem szóló kollégát, de én Miranda-t és Pepe-t is beszerezném, mert mindkettő jobb mint az általad használt páros
Miranda gyors, magas, jól fejel, Mascherano pedig egyikben sem jeleskedik
Pepe meg mozgékonyabb mint Varane, és szimplán jobb.[ Szerkesztve ]
-
csanad09
csendes tag
válasz Shit Life #17908 üzenetére
nekem Varane jobban bevált általában, mint Pepe. de Pepe ott van a cserék között, mindig cserélgetem a csapatot a fáradtság miatt szóval ő is játszik. és akkor Mirandát kipróbálom, de ha ellene játszottam, akkor nem vettem észre, hogy annyival jobb lenne, mint más védők. de egy próbát megér. illetve Kroos nagyon szeretem, de kicsit lassú. valamelyik képességlappal javítható, melyiket érdemes beszerezni hozzá?
-
Shit Life
senior tag
válasz csanad09 #17910 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe még ŐT nálam nagyon bevállt, stabil CB próbáld ki, ne tévesszen meg hogy non-rare lap
Kroos-ra rá lehet pakolni egy katalizátor lapot, de sztem nem lesz érezhető a változás mert ő így is úgy is lassú, inkább valami +3 PHY lapot tegyél rá hogy jobban bírja a melót a KP-n
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
Abszolút egyetértek, ugyanakkor fogadd őszinte csodálatomat a számomra eddig ismeretlen "foscsombék" jelző miatt!
Be fogom vezetni!
-
Shit Life
senior tag
válasz csanad09 #17915 üzenetére
Lehet hogy én vagyok fogalmatlan
Amúgy ez tökre stílus függő, kinek a Pap kinek a Papné
Otamenti egy mélységi védekezős játékhoz alkalmas lehet, de egy viszonylag feltolt védelemnél öngyilkosság!
Ezért nem egyeznek a tapasztalataink sztemBoldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
csanad09
csendes tag
válasz Shit Life #17916 üzenetére
hát nem tudom. én labdabirtoklós focit játszok, de gyors labdajáratással, sok indítással és gyors befejezésekkel. ebből adódóan sok kontra jön ellenem, de eddig bőven pluszos vagyok gólokban ls győzelmekben is. de aztán ha találok jobb játékosokat, mint pl Miranda akkor váltok.te amúgy milyen platformon játszol?
-
bucketb0b
őstag
válasz Shit Life #17918 üzenetére
Én az olyan játékosokon égek ki akik eljönnek 9-0-1el egy Real vagy Barca csapattal leparkolják a buszt és kontráznak az egy szem Benzemaval vagy Ronaldoval elől.. Szerintem ezeknek nem való ilyen csapat, ki sem használja azt amit tudna a csapat. Én sem vagyok egy nagy skiller, de ha már jó csapatom van akkor legalább támadjak vele ne csak üljek a középpályán és várjak egy jó kontra lehetőségre.
-
ali75
aktív tag
Üdv.! Xbox one-on játszik valaki? Ma egész nap eddig kilép! Nem csak meccs közben hanem csapat összeállításnál is! Kártyák tűnnek el mikor belépek de következő belépésnél már ott vannak viszont csapatba nem tudom rakni őket mert egyből kilép!!! Valakinél volt ilyen hiba?
-
zsoltirte
aktív tag
(#17921) csanad09 + (#17922) HunIIIFules
Xbox-on olyan szupi a Fifa, hogy a minap elindítottam, majd megkérdeztem magamtól, hogy fel akarom magam megint idegesíteni? Nem, így inkább ki is kapcsoltam. Szóval arra nem tudok válaszolni, hogy most is fennáll e ez a probléma, de az elmúlt pár hét után látatlanban is simán rámondom, hogy nem egyedi a gond.
Pijac árazás
Ezzel a fix árazással, meg a mostani árcsökkentéssel egyedül az járt jól, aki korábban vett egy rakás zsetont. Senki más. Aki a nehezen összekuporgatott zsetonjából pedig venni merészelt 1-2 IF vagy drágább ezüst játékost az meg még jól meg is szívta.[ Szerkesztve ]
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan 'pro club' ahova lehetne csatlakoznom az online pro uzzemmodba? Már unom a drop in meccseket, szintem 82 jelenleg, posztom irányító, kozeppalya közepén szeretek játszani.
Ja igen, természetesen PC -n játszom[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
ali75
aktív tag
válasz HunIIIFules #17922 üzenetére
Na pont így vagyok én is!!!! Egyszer belépek a csapat 3 emberének nincs szerződése! Kilépek majd vissza! Most mindenkinek van szerződése!Ez mi? Ilyen egy szar szemét valamivel még nem találkoztam! Ea support telefonon pedig közlik hogy a biztos a netem a hibás! A kurv......nya!!! Az a hibás!!! A digi a hibás mert egy belépésnél van 11 emberen szerződés a következő belépésnél pedig nincs csak 8 emberen???? Raktam szerződést a háromra mehet a meccs! Csapat bemutatás után kilép! Visszalépek megint nincs 3 emberen szerződés !!!! Ezért a netem a hibás????? Hú ráhajtogatnám a lemezt a fejére a ....!
Ja más! Volt felesleges játékosom 78 gignac , wijnaldum meg ilyenek eladtam őket reggel! Most ott figyelnek a csapatban! Na?😃👍
[ Szerkesztve ]
-
csanad09
csendes tag
válasz zsoltirte #17923 üzenetére
érdekes, mert itt a topikban is folyamatosan ezt olvasom, hogy kidobja vereséggel az embert, ha gyengébb a csapata az ellenfélnek akkor a gép őt "tolja", valakinek belassulnak a játékosai, laggol. szóval mindenki szidja mint az állat a játékot és az EA-t, nálam viszont semmi rendellenesség, semmi csalás, néha laggol az ellenfél, de kb 8-10 meccsenként egy
-
MdewC
nagyúr
"Ja más! Volt felesleges játékosom 78 gignac , wijnaldum meg ilyenek eladtam őket reggel! Most ott figyelnek a csapatban! Na?"
"A kurv......nya!!! Az a hibás!!!"
Hatalmas +1.
Nálam ilyenek még nem fordultak elő, de borzalmasan haragszom rájuk a belenyúlás és lehúzás miatt. Az egész hóbelebanc az Ő nem átgondolt és hiányos szolgáltatásuk miatt van.
Szeretem a játékot, sokszor nagy örömet is okoz, de maga a szolgáltatás nem kerek.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
evibly
senior tag
Apuka kamasz fia eltapsolt több mint 4500 dollárt Fifa pontokra Xboxon, ami miatt a faszi (aki egyébként a Világbank kommunikációs csoportjának az elnöke) kissé zabos lett a Microsoftra
Akinek a fórumozók között van gyereke, annak főleg ajánlott olvasmány...
-
Baga1983
senior tag
válasz HunIIIFules #17922 üzenetére
Nálam X360-on eltűnnek a játékosok, vettem Cuadradot, Candreva-t, azt el is tűntek, kilépek, vissza, erre már Tevez is eltűnt...na elmennek ezek a fa...om-ba. Minimum 20-30 Jumbo csomag kárpótlásnak.
-
evibly
senior tag
válasz Baga1983 #17930 üzenetére
Valami nagy gebasz ehet Xbox fronton, mert webapp-ban is le van bénulva minden.
Az EA Sports Fifáért felelős közösségi médiás szakija ezt tweetelte:
"Team's looking into the Xbox issues at the moment. Will fix asap. Apologies for the inconvenience"
Vagyis reszelik ezerrel....remélem
-
Rypejakten
addikt
seasonsben csak autisták játszanak? div2-ben vagyok, div10-ből fellépegetve egyesével, osztályismétlés nélkül, de megdöbbentő a játékosok ostobasága. kb. az itteni div2 a FUT div5-6-jával lehet egy szinten. félelmetes kiket sorsol össze velem a gép.
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #17932 üzenetére
Arra gondolsz hogy gyengék? Vagy arra hogy szimplán droidok? Mert lehet hogy alacsonyabb osztályból kapod az ellenfeleket ha nem talál az adott osztályban.
-
yozsee11
aktív tag
Elég random sorsol a gép, ahogy észrevettem....én seasons-be div. 5-be vagyok (nemrég óta nyomom) de elég sokszor kapok div. 3 vagy div. 2-be tartozó ellenfelet.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
bucketb0b
őstag
Szerintem inkább nem jön ki annyira a fut "előnye"
(#17933) Shit Life: csapat és besorolás alapján kapsz kb. veled egyszintű ellenfelet.
-
Shit Life
senior tag
válasz bucketb0b #17935 üzenetére
Tudom én hogy csapat+besorolás de amikor nem talál ellenfelet akkor pásztázza az alsóbb és felsőbb osztályokat is Szóval ha Te div3-ban vagy simán kaphatsz div2-ből és div4-ből is ellenfelet!
De ez sztem nem korrekt, simán csak abból az osztályból kéne adni ahol vagy ha meg ott ninsc ellenfél akkor csak az alatta lévőből mert ha pl div4-ben vagyok és zsinórban kapom a div2-es és div1-es ellenfeleket csodálkozom hogy agyonvágnak?
Ami így nem valós eredmény mert pl így kiesek, de ha azonos div-ből adott volna ellent akkor bent maradok vagy talán fel is jutok.
Írom ezt úgy hogy én nem játszom a seasont
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Shit Life #17936 üzenetére
Szerintem sokat nem számít az osztály, jó persze aki folyamatosan 1-2. osztályban van az nyilván nem a 8.ba való, de szerintem kevés ez a 10 meccs/div rendszer. Elég könnyű az adott osztályban folyamatosan bent maradni még a 2-3. osztályban is és ha kifogsz egy jó szériát már lépsz is feljebb.
-
gyomorHD
tag
Csak Xboxon nemjo a game? Vagy PS4-en se lehet játszani?
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Shit Life #17936 üzenetére
Az is hülyeség lenne,hogy csak az alattad levő osztályból kapj ellenfelet(ha nem talál a sajátodban),mert akkor ugyan ott vagyunk,hogy aki lejjebb van,az játszik a felette levő osztályban játszóval.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Vampire Bat #17940 üzenetére
+1
félreolvastam, megyek is haza...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Shit Life
senior tag
válasz Vampire Bat #17940 üzenetére
Igazad van erre nem gondoltam, sorry
-
gabee0324
tag
A gaboni vipera!!!!
Megint nem lehet csatlakozni a szerverhez Nálatok müködik
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #17945 üzenetére
Ma lehet a világnapja van a fogyiknak Most 3x zsinórban jött olyan ellenfél aki ha labdátszerzett teljesen mindegy hogy hol és kinél van a labda, már vágta is előre, annyi volt a változatosság kedvéért hogy váltogatta a lapos és a hosszú indításokat, szinte csak egész pályás indítás! Passzolás akármilyen irányba kizárt és büntetendő cselekmény!
-
Francesco003
aktív tag
Kedves fórum társak!!!
Örömmel tudatom ,hogy a sok sok negatívum mellett van pozitív dolog is.
Magyar supportot csak dicsérni tudom .Segítőkészek és intézkednek ,ha tudnak.
Eltűnt másfél hete 1.7 millióm egy licitálás közben.3-4 telefonhívás fenyegetőzés...és tadamm ma visszautalták a beragadt coint.......
CSoda videó készítő úr ki írta ,hogy buktam.Most jelzem visszakaptam.Csak hinni kell valamiben és megvalósul.D -
yozsee11
aktív tag
válasz losilee1337 #17948 üzenetére
Current Season-ben ha valamelyik lejátszott meccsre rálépsz, akkor ott mutatja az ellenfél adatait, eredményeit és hogy melyik osztályban van.
Origin/Steam/UPlay: yozsee
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest