Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz evibly #17099 üzenetére
tyűűűha!! Gratulálok ez nekem is meg tudná erősíteni a BPL csapatomat
Amúgy az EA szerverei megint nem mennek? ma is csak kidobált párszor meg most be se akar engedni.
Másrészt miez a módi amit ma vettem észre, hogy nem adhatom meg a játékosomnak a piacon azt az árat amit akarok?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
bucketb0b
őstag
válasz gyulakr #17085 üzenetére
Nem akartam senkit minősíteni, ez egy általános tény, hogy aki könnyen jut hozzá x millió coinhoz az nem tudja értékelni a valódi értéket, mint aki ezért "megdolgozott".
(#17087) LedyGyuszi: csak ismételni tudom magam. Akinek nincs rá ideje annak igénye se legyen rá szerintem, hogy nagy csapattal nyomuljon. Akkor ott van a seasons és ott is lehet komoly csapatokkal rohangálni.
(#17094) LedyGyuszi: most nem kötekedésből, de amikor kereskedsz mobilról azt munka közben teszed nem, mintha korábban ezt olvastam volna tőled? Ha beleveszed, hogy nem mindenki tud munka közben kereskedni akkor szerencsésnek mondhattad magad, hogy te ezt megtehetted. Nincs köze semmihez amit most leírtam, csak azt, hogy te azért szerencsés voltál ilyen téren.
-
evibly
senior tag
Köszi srácok!! Az utóbbi időben vért hugyoztam a BPL csapatommal. Sem Stuirridge, sem Lukaku, sem Vargas nem jött be, hátha majd argentin barátunk megtolja a szekeret.
Egyébként ezek a hirtelen nyitások szoktak szerencsét hozni: múltkor egyetlen 25, vagy 35k-s pakkot nyitottam el, amiből egy IF Skrtel esett...
(#17102) mkbla
Piac ügyben olvass vissza, mert volt egy-két pittyputty
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #17097 üzenetére
Akarsz róla beszélni? (bocsi csak vicc volt)
Megértelek , amúgy mi történt?
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Vampire Bat
aktív tag
Nyitottam 3 25k-s pakkot,és a 3.-ban volt ő,bár csak a pakk ára jön vissza.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
zsoltirte
aktív tag
Pillanatnyilag nem érhetők el az EA szerverei. Próbáld meg később! Hetek óta fantasztikus ez a játék.... Bár arról is megnéznék egy statot, hogy megjelenés óta hányszor volt használhatatlan. Elég durva szám jönne ki.... A 16 árát inkább eliszom.
Xbox360
[ Szerkesztve ]
-
P. úr
tag
Bárcsak ne néztem volna rá a piacra. Szt. Patrik Kupára gyűjtöttem 10 mcgeadyt, 3500-as átlag áron. Jelenleg azonnaliban 800 coinért megy. Fasza.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Tudjátok nekem van ez a "mintha esne az eső" valami a játékkal!
Ma a 4 meccsemből 1 azaz 1 meccsen sikerült azt éreznem mintha nem nem esne!
Egyszerűen varázsütésre éreztem hogy na most van mozgás a többi meccsen betonlábak, labdaátvétel felejtős stb, stb...Már komolyan nincs kedvem játszani a játékkal hogy random játszom a meccseimet hátha jó lesz!
Napját nem tudom mikor volt hogy csak 4 meccset játszottam egy nap.
Számomra olyan szintet öltött már a játszhatatlansági faktor hogy már a kőkemény fifa függőségemből kezdek teljesen kigyógyulni! Már csapatot sincs kedvem építeni, se eladni se venni senkit mert ÚGY SEM tudok épkézláb meccset játszani! Pedig funolkgatni nagyon szerettem amíg lehetett irányítani a játékot!Ez a probléma hogy az ilyen jellegű játékmenet bugokat, hibákat vagy a tököm tudja mi ez -t le sem szarják, de amiből van bevétel hogy a coinseller témát off-ra tették ezáltal vegyetek point-ot parasztok témával meg foglalkoznak!
Elegem lett a játékból...
Marki95:
Üdv a klubban Én is beszoptam vagy 20 McGeady-t
Pár hete amikor meg lelőtték a webapp-ot akkor meg a begyüjtött If - SIF-ekkel szoptam nagyot[ Szerkesztve ]
-
szakii6
tag
Ti tudtok játszani UT-vel? Nekem minden meccs előtti indításkor ki írja h bla bla bla, és kilép az UT-ből... :S
-
gyomorHD
tag
http://www.futhead.com/15/squads/26844293/
ehez a csapathoz mitszoltok? 20-30-ról szeretek csavargatni szélekről , Rooneyval meg léc alá bevarrni
-
Francesco003
aktív tag
Annyit a ps3 piacról. Ronaldo, Messi, Régebbi If lapok új áron nincsenek. Bale, Robben csak 1-2nappal ezElötti áron. Persze héten nyitható ifek majd mind min áron......hiába adnák el bárkit nem tudnék helyete olyat venni ki jobb lenne..... De ha ez csak kezdeti cumi elfogadom.... De így nagy értelme nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
#1: Úgy döntöttem, hogy elkezdem a fut-ot. Melyik ligából lehet a legolcsóbban összehozni egy csapatot? Szeretnék valami értelmesebb keretet előbb-utóbb. Tudom, hogy lehet venni coint, az előző fifához vettem is, de szeretnék most magamtól építkezni. Csak jó lenne minél hamarabb valami értelmesebb keretet összerakni, mert az alap játékosokkal unalmasak lesznek a meccsek. Ha bármit számít: xbox 360 a platform.
#2: ha valakinek van kedve coopot játszani, írjon rám.
-
bucketb0b
őstag
válasz LedyGyuszi #17124 üzenetére
Hát máshogy értelmeztem múltkor a szavaidat és nem 10 percre gondoltam. Én nem azt mondtam ne játsszon futtal aki nem tol bele 1000 meccset. Az ne várjon el álom csapatot aki 10 meccs után akarja azt. Vagy egyből a coin buyból.
-
Shit Life
senior tag
válasz bucketb0b #17127 üzenetére
Viszont sztem ha már behozták az új rendszert ami jó ötlet a 16-ra nézve, de akkor növelni kéne a meccszsetont pl 1000-re és az osztályok és kupák díjának összegét! Mert ha kereskedsz nincs idő játszani mert még hosszadalmasabb lesz így és ezáltal aki sokat játszik annak is lehetősége lenne jó játékosokra nem csak a piac búvároknak!
-
LedyGyuszi
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Shit Life
senior tag
-
Shit Life
senior tag
Az miért nem volt jó hogy kitörlik az eladó csapatnevét?
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #17132 üzenetére
Más:
Danny Welbeck miért nem vásárolható? Konkrétan még a nevére se lehet szűrni, gyakorlatilag a sima lapja se található meg a piacon. Vélemények?
Szánalmas a gyártó. Szép munka na.
ÓRIÁS MECCS A BL-BEN A REAL-SHALKEN. Nem viccelnek a csapatok.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LendvaiFeri1
addikt
Nagyon érik MOTM Huntelar...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Shit Life
senior tag
Én is találkoztam hasonlóval, valakit kerestem és ha 4 betűt írtam be nem talált de ha 3-at akkor igen, de volt hogy 2 betűnél nem és 3-nál igen talált! szóval jól belepiszkáltak megint, általában megfigyelhető ha valamit megcsinálnak akkor 100% hogy már elromlik!
De hát ez csak az EA mit várunk kolléga?
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #17138 üzenetére
Na ez az...
AHHAA! Sikerült, köszönöm. Viszont nincs 1 db eladó sem a narancsból. Ma volt nyitható, de nem kapható.
Bravóóóó, Bravisszimóóóóóóó kedves íííéééééé... (xopjanak ki.) Mi értelme a FUT-nak, ha nem vehetsz meg valakit? Arra ott van a season.
dracox: Vagy a holland lövéseit tolta a rendszer...
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sajnálom a németeket, megérdemelték volna a továbbjutást!
-
szakii6
tag
Az a gáz, hogy este 10 meccsemből 8szor kilépett, ebből 4szer már meccs legelején, és én kaptam meg a vereséget természetesen. A jó *** anyjukat hogy ilyen szar a rendszer :@ :@ :@
-
gyomorHD
tag
és erről vélemény? BBVA csapat
-
bucketb0b
őstag
Na most, hogy felkerültem a seasonsben a 2. osztályba gondoltam csapatot váltok. irány Liverpool. Hát a Madriddal eddig szinte csak Bayern, Real ellenfelet kaptam, na itt még csak Dortmund volt, remélem azért változatosabb lesz, mind Madridban
-
MdewC
nagyúr
válasz gyomorHD #17143 üzenetére
Sztem inkább így, ha belefér.
Más:
Teszteltem ma egy picit.
1. osztályban nem mertem nagyon elindulni, elég sok sárga és piros csatlakozást osztott (fura volt, ennyi nem szokott lenni, most vagy szarakodott valami, vagy érzékenyebb lett a csúszka. Inkább előbbire gondolok.)Kupákban 4 meccset toltam, az első lagolt, nyolcad döntő volt, szóval nem hergeltem magam, inkább kiléptem. A következő 3 ellenfelem meglepően jó volt, nagyon erős védelmekkel, nem sprintelős játékkal és mind a 3 csapatban volt IF. (végre) Az első meccset elvesztettem 1-0-ra a hosszabbításban, egy csel után beakadt neki egy távoli, eléggé felhúzott, de végül is nem volt érdemtelen a győzelme, a védelmem egyébként nagyon a helyén volt. A következő két meccset behúztam, szoros meccsekkel, a csapatok gyorsak voltak.
Lehet csak belemagyarázás, még próbálgatni kell, de a test cseleket sokkal könnyebben beveszi a játékos, még Felipe Luis is elsőre bevette őket, pedig vele néha nem jött össze. Mintha az indítások is könnyebben mentek volna, nem szoktam ennyiszer rámenni, de most mintha vonzotta volna... A fejesek ugyan úgy rendben voltak. Nem tudom, hogy csavartak-e valamit, de nem volt rossz egyik meccs sem, leszámítva a lagosat.
Meglátjuk...
-
Kristof_94
nagyúr
EA Logic
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz Kristof_94 #17148 üzenetére
Úristen, szánalmas, amit az EA művel...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Francesco003
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #17149 üzenetére
Szerintem jogos Ronaldo... Nélküle kiestek volna.. Huntelar első gólja meg mázli.. Ronaldo két szép fejes gólal megmentette a Realt. Amúgy Ronaldot nem lehet kapni szóval tök mindegy.... Huntelar meg nem kell senkinek...
Fix árak: Lehet szidni az Eat de ezzel megszünt a coin sellerkedés... Csak most írányítani kéne a piacot..
Én egy miatt haragszom rájuk, hogy összevetették az összes platformot. Ps3 on a 40 millióm pc 20 ért. De úgyan úgy kereskedtem mint a pc ek. Mondjuk nagy része játékosokba van. Remélem lesz javulás...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs