Új hozzászólás Aktív témák

  • Rypejakten

    addikt

    perceken belül írok a supportnak, hogy töröljék a klubom. tegnapelőtt este kiestem div2-ből, azóta mivel betegség miatt itthon töltöm a hetem, 12 szezont játszottam le. beteg sok, tudom, ne ítéljetek el. és mindezidő alatt egyszer sem sikerült feljutnom. egyszer sem. 5-ször lett 17 pontom, 2-ször 16, 2-ször 15, egyszer 14, illetve 2-ször épphogy meglett a bennmaradás.

    amiket tapasztaltam:

    - 83-asnál kisebb összértékű csapatot nem kaptam, az én 79-es csapatomhoz képest.
    - minden gólért vért kellett izzadnom, nem megy az, mint régen, hogy Lacát kiugratom, és befejezi. nem. egy meccsemen, összeadogattam a végén, 181-et passzoltam (tiki-taka, egyérintő, akárhogy hívhatjuk), ebből 162 jó volt, ez volt az egyetlen meccs közel 100 meccs óta, ahol úgy nyertem, hogy nem kaptam gólt. 1-0-ra, azt is büntetőből, kell nekem passzolgatni.
    - volt olyan, hogy éreztem, a gép engedi az első percekben, hogy gólt lőjek, hogy utána kiegyenlítsen. nem vicc, a 40. perc környékén minden meccsen kaptam egyet, ahol már lőttem addigra én is.
    - szögletből egy gólt sem kaptam, ez fura.
    - büntetőt egyet sem ítéltek meg ellenem, ez mégfurább, pedig párszor rendesen felkúrták a védőim az ellent. én ellenben kaptam vagy 20-at.
    - nem mozogtak lassabban a játékosok, a passzok pontosak voltak, voltak helyzeteim, sőt, relatíve jó arányban is rugdostam be őket (egyszer fogtam ki egy Neuert, aki mindent fogott, de amúgy nem volt feltűnő)
    viszont n+1 gólt kaptam kipattanóból.
    - egyszer nem lőttem gólt a 80. perc után.
    - bármennyire is ment az ellen, legyen az 2-0, 3-0, vagy 4-0, mindig vissza tudtam hozni 1 gólra a difit, majd utána menetrendszerint megkaptam a kegyelemdöfést
    - a székem karfája szerintem már ombudsmanért kiált.
    - kb. 120 meccs alatt ötször ha találkoztam Doumbiával, és kétszer Ibarbóval.

    hogy miért akarom törölni a klubom? túl sok időt elvesz, és nincs hangulatom minden meccsen ugyanazzal a két (egy, két) csapattal játszani.

    áttérek a seasonsre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák