Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz Shit Life #12349 üzenetére
Nem sajna. Kipróbáltam a Bayern Münchent sima idényekben, (ahol eddig a Barcával nyomultam) és valljuk be, Neymar és Ribéry sokkal-sokkal használhatóbbak számomra, mint Messi és Robben. Az a 5*skills, valamint normális gyengébbik láb rengeteget jelent meccs közben. Főleg, mivel én aztán abszolút nem vállalkozok hosszú sprintekre, szóval nem gáz, ha a sebesség kicsit alacsonyabb, a mozgékonyság, és a labdakezelés ami fontos. Ebben pedig Neymar és Ribéry jobbak.
Szóval Robben átigazolási listán van, még ma el fog kelni, ha minden jól alakul.
És most igy eszembe ötlött, hogy kikéne próbálni Ribéry-t jobboldalon.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
^Boss
őstag
válasz #53932800 #12351 üzenetére
köszi!
kezd visszakúszni TOTY Thiago Silva ára, remélem abból még tudok javítgatni ezt, meg a francia squadot is!
IF Agüero vagy SIF Costa lehet megérné (előrelépés), bár Costa-tól félek, nálam nagyon lomha a sima, IF-em meg nincsna közben beszereztem 8db IF Cacerest, kb 17,5-ös átlagáron (boxon felment már ennyire, de lesz ez még 40 is, remélem, Lichtsteinerből kiindulva akár több is..)
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
most néztem egyébként, hogy SIF De Gea mekkora atomnagy vétel volt.
130k körül vettem, most 505k
és még a winter upgrade is jönni fog rá, 100% -
Stylerr
addikt
Godínra várható winter upgrade szerintetek? 2 IF lapja van már.
-
^Boss
őstag
válasz Kristof_94 #12357 üzenetére
tényleg, tavaly aki TOTY lapot kapott, kapott winter upgrade-et ? vagy már túl OP-k ígyis?
-
Shit Life
senior tag
#12352) Nazara :
Én már játszattam Ribery-t 7-es chem-el RW-ben és jó volt, hát jobb mint Robben! Most is ez az opció játszik nálam hogy Robben haldoklik! Lehet én is eladom, jó áron
Sztem ezt a Robben-t ugyan úgy elcseszték mint Agüero-t valami nem okés vele!Más:
Eme videón az első két gól egy begyakorolt szöglet kombináció amit Pogba fejez be ügyesen a harmadik gól pedig Cuadrado bekapcsoltatta a gólvonal technológiát
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Zsohi
őstag
válasz dracox #12331 üzenetére
Első sorban nem a védőkre gondoltam, mert őket ki lehet játszani, vagy cselezni még ha nem is olyan egyszerűen. A tegnapi agyfasz a TOTY csatárok miatt ütött be, pontosabban egy szerencsecsomagnak köszönhetően aki TOTY Ronaldo-val és TOTY Marika támadósorral állt ki ellenem. Az utóbbit nem is nehéz szerelni a gyenge fizikuma miatt, de egy hiba és a jó isten haragja nem érné utol olyan brutálisan gyors, ráadásnak 98 agility mellé 86-os balance társul. "Vak tyúk is talál szemet." Gondolom azért még megemlítem, hogy a játéka csakis az előre ívelgetésből állt a játék legjobb osztogatóival megpakolva. A végére 2-1re nyert hála Neuer varázslatos képességeinek...
TOTY Ronaldo, meg egyszerűen Ronaldo^2, de legalább a 69-es balance-nak hála neki is van gyengéje amibe lehet kapaszkodni vele szemben...Az EA meg azért kaphatja be a dákóm, mert rohadtul sok TOTY lapot adott ki, így most már a 6. osztályban 2-3 meccsenként futok bele egybe.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Nazara
őstag
válasz Shit Life #12359 üzenetére
Nem cseszték el az biztos, ellenem nagyon halálos tud lenni. De az én stilusomhoz egyszerűen nem fekszik valamiért. Mondjuk ez azért hülyeség, mert Reus hasonló (nem annyira villám és rosszabb pöppet a dribblingje), és vele nagyon megy idén is. Ki érti ezt?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Tudnátok véleményt mondani az itt található kereteimről?
-
Nazara
őstag
válasz Kristof_94 #12364 üzenetére
Ezekről mi a véleményem? inkább nem mondom, mert bannolnak.
-
Shit Life
senior tag
Kedves kolléga a véleményem
-
Anti-Hero
aktív tag
Kijatszottad a FUT-ot.!
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
dracox
addikt
BBVA-t elfogadnám kisebb változtatásokkal...
-
_adaml21_
őstag
Az milyen dolog már, hogy meccs 25. percében megszakad a kapcsolat (nem az én részemről, tehát a srácnál elmegy a net, vagy mittomén), 1-0-ra vezet, és szépen beírják a vereséget? :/
Arról nem is beszélve, hogy egy kósza gólt lőtt, 70-30 birtoklási arány volt a javamra, 4 kapuralövéssel, abból 3 pontos....Ezt végiggondolták a fejlesztők, hogy jól van-e így?
-
Shit Life
senior tag
Megoldódott a Bundes csapatom impotenciája a problémát Robben és Lewa okozta a felállás 4-3-3(5) helyettük Mkhitaryan CF-be és Ribery RW-be került így sokkal mozgékonyabb a támadás mert ugye Lewa nem éppen az az agilisebb fajta emberek és CF-be kötelető eme tulajdonság! Ribery pedig sztem jobb mint Robben sokkal könnyebben megjátszható és kerül helyzetbe, Robben-el szólózni lehet jól de az nem az én stílusom.
Viszont eladni nem akarom őket mert 1. érték 2. pedig nem akarom az eladásukból jött coint hülyeségekre elkülteni!
Vagy esetleg ötletek???
-
_Hodor_
tag
Üdv,
Az elmúlt pár meccsből 2x is azt játszotta különböző ellenfél hogy jó 30-ról 40 ről lőtte csak kapura a lasztit (ami varázslatos müdon legtöbbször lécre ment), amivel csak az a bajom, hogy a kapus nem akar reagálni. A kérdésem az lenne, hogy nekem manuálisan kéne mozgásra birnom ez esetben a kapust? Mert sima védésnél ugrik magától, a távoli lövést meg végig mozizza. (egy alkalommal be is lőtte kb 40 ről, a kapust mindenesetre nem zavarta csak az én pultusom ugrott meg.)
Ui: fut csapatom nincs (technikai okokból) de aki szivesen meccselne sima csapatokkal vegyen fel bátran origin:ftcgellert) -
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #12377 üzenetére
Kicsit több értéke lenne, ha ez PC-n lenne elérhető
-
Shit Life
senior tag
Nabattámáá most nézem hogy robben 1,5 milláért megy most a piacon, dikk és én 800k-ért vettem
-
_adaml21_
őstag
válasz Rypejakten #12374 üzenetére
Most ez nagyon felb*szott, de nem először fordul elő velem, eddig mindig beírta az aktuális eredményt végeredménynek.....
-
zsoltirte
aktív tag
Houston, we have a problem.
Stat szerint Lewandowski 8 meccs 0 gól ebben a csapatban. Mindeközben Reus 8/3, Götze 8/3, Müller 8/5, szóval... mi a franc van Lewaval? Dobjak rá egy Vadászt és hátha? Egyik legpocsékabbul teljesítő csatárom, akivel valaha játszottam a Fifa 15-ben és egyben a legdrágább is. Jó ez a Bundes csapat amúgy, de így nem sokra megyek vele.
-
-
Kristof_94
nagyúr
Egyre inkább azt érzem (a hozzászólások láttán), hogy nem kell nekem ezt a FIFA15-t megvenni pc-re
-
ali75
aktív tag
válasz Shit Life #12384 üzenetére
Üdv.! Én fordítva látom! Tavaly lassabb,gyengén fordult,darabosan volt szerintem.A fejelést nem tudom mert nem az elfutok szélen beadom befejelem játékot játszottam.Ebben az évben nálam viszont a legjobb csatár de ez csak az én véleményem! 4-3-3(5)-ben CF pozícióban! A sok csatár közül nálam Lewa és Van Persie a legjobb.
-
Rypejakten
addikt
bedobtam a törölközőt mára, most ért el hozzám a hendihullám, 5 döntetlen sorban (ebből 3 az én hibám), majd 2 vereség (ebből 1,5 az én hibám), pápá div3. majd holnap hátha több sikerrel járok.
-
Blashe
aktív tag
Valaki ajánlotta anno ezt az ezüst csapatot.
[link]
Érdemes lehet megépíteni ? Esetleg valaki tud jobbat ennél ? -
lovi0930
csendes tag
Húú gyerekek tegnap felbasztam magam és eladtam mindenkit. Neymarek szerencsétlenkedtek meg ez a 4-3-3 se feküdt szerencsére. És ma összeraktam ezt és ezt a csapatot. Eddig 4 ből 4 győzelem sima meccsek egy volt csak cinkes de ott a végén jött aguero . egyedül Sturridge hagy ki sok ziccert a gyengébbik lába miatt de ezen kívül nagyon brutál csapatok.
-
dracox
addikt
Vicc, hogy Sergio Ramos sincs már 400k alatt a piacon
-
Shit Life
senior tag
Miért nem hűzza az isten a ...-ra az olyan köcsögöket akik 5 védővel játszik "park tehe bus" és előre Ibarbo és Giovinco oszt kúrjuk előre oszt jóvan, amivel nem lenne baj csak hogy még a gép is azt a szánalmas szégyent segíti úgy hogy visszapasszolom Caceres-nek erre a pali bebugol és elkezd totyorogni és nem reagál semmi gombra csak áll a labdával Ibrabo elveszi gól! Az eszem megáll komolyan! Ja és ha nem támadtam le hanem vártam hogy jöjjön akkor elkezdett hátul dekázni a CB-vel ! Az ilyet megfojtanám egy fémdróttal!
-
szakii6
tag
válasz Kristof_94 #12386 üzenetére
Nem kötekekedésből tényleg, de honnan vannak ilyen csapataid? Illetve hányad osztályban vagy?
Ja bocs most látom IOS[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
Na, megvettem Ribéry-t és SIF Alexist Robben helyére. Eddig mindketten jobbak mint a holland, majd irok, hogy mik a tapasztalataim velük. Ribéry-t a meccsek elején cserélem be, mig Alexis már ott kezd 7 kémiával (Ribéry-t azért nem tudom kezdetni, mert BPL linkek vannak)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz szakii6 #12394 üzenetére
Asszem harmad osztály, de nagyon nehézkes előre lépni két okból. Az egyik az, hogy itt is vannak coin farmolók, szóval kidob egy kis idő után és 3-0 neki. Illetve a játékosok nagy többsége iszonyatosan laggol.
Ezek a laggosok élvezhetetlenné teszik a játékot. Nem tudom, hogy egyesek milyen netkapcsolattal játszanak, de valami borzalmas...(#12395) Rypejakten
Asszem annál van olcsóbb is! 4vipfifacoins-on ennyi, de most már viszik lejjebb talán... De most egy ideig, talán a TOTS-ig nem veszek max 1-2 alkalommal. Főleg, hogy most a fifavips nem akarja küldeni a coint. Emailre nem válaszol, se skype, írtam nekik facebookon is, erre azt írja, hogy írjak emailt... Nem normálisak. PayPal-en jelentettem már, hogy nem kaptam meg az árut, de kétlem h lesz belőle valami. Eddig minden alkalommal megkaptam a coint, nem értem őket...
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
1 misiből valaki futhead-en összerakna nekem egy BPL csapatot 4-3-3(4) felállásban? RW-ben McGeady alapember.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
MdewC
nagyúr
-
Zsohi
őstag
válasz LendvaiFeri1 #12398 üzenetére
Ez 1 misiből kihozható és McGeady helyett SIF Sanchez-zel.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs