Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
válasz _adaml21_ #11346 üzenetére
én ezzel (a cserék a jövendőbeli tervek) a csapattal jutottam fel most div2-be, szóval abszolút nem a csapat a limitáló tényező, hanem a szerencse és a játéktudás. ne várd, hogy Schweinsteiger divíziókat húzzon a csapaton..
Jansennél nincs jobb balhátvéd a ligában Alaba mellett, Ricardo Rodriguezt ki ne próbáld, Schmelzer is erőtlen, esetleg Aogoval tehetsz próbát, de nekem ő beleszürkült a mezőnybe, ritkán láttam jó helyen.
Sokratis tényleg ajánlott, Toprak mellé bitang jó lenne, és ha nagyon gyűlölöd Boatenget, akkor De Bruyne CM-be, és Thiago CAM-be mehet.
-
Rexcsek
tag
válasz losilee1337 #11271 üzenetére
Szia!
Ez mezei hétköznap X-box One-on a sima online szezonban mennyi játékos szokott lenni? A választ előre is köszönöm!
-
Rexcsek
tag
válasz losilee1337 #11355 üzenetére
Ok, csak kíváncsi lennék mivel én Pc-én ott tolom, annyi h belépsz a menüjébe és kiírja h mennyi a játékosok száma. Köszi!
-
Shit Life
senior tag
Mikor szoknak már le rühes EA-nél a csalási mániáról???
Ofline kajak szopat a gép öcsééém!
Három egymást követő ziccerben esik el a csatárom vagy rúg luftot ő meg Agüero-val fejel gól a 16-osról!
De ha ez nem lenne elég akkor kapok egy 11-est a 88.percben na gondoltam bevágom oszt jóvan, NEM bakker mert erőből felvágtam a bal felsőbe de érdekes módon kiszedte a kapus! Ott lefőtt a kávé és ragequit!Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
evibly
senior tag
válasz Shit Life #11358 üzenetére
Nálam ugyanez. Kifejezetten megnyugtató végre élő ember ellen nyomni a kupát, mert a gép egyszerűen nem hibázik, illetve egyik pillanatról a másikra olyan brutál passzokat ad és begyorsul a játéka, hogy követhetetlen.
A 11-est meg ne is mondd: elődöntőben MC ellen pontosan az volt, ahogy írod. Max. erősséggel meglőtt büntető a jobb felső pipába és kikanalazta, amivel el is vesztettem a meccset
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz losilee1337 #11359 üzenetére
Azt én is észrevettem hogy offline a 60. percben már csak zombikkal bóklászok a pályán.
Más:
Ha rárakok egy játékosra olyan chem lapot ami +3 PHY-at ad akkor szerintetek az állóképességén is javít egy kicsit, nem pusztul el olyan hamar? Már ha egyáltalán érnek valamit ezek a chem lapok!
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
MdewC
nagyúr
Ha esetleg nyitnék egy kék Dimariskát...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Shit Life
senior tag
Ma 19:00-tól jönnek a kp-k pakkal együtt?
Mert akkor megint rá kell gyógyulni a piacra!
Tegnap is egész este piacoltam, majd kisült már a szemem!
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz Nazara #11375 üzenetére
Köszi!
Akkor jól sejtettem, mert hát az is PHY tulajdonság és bele kéne tartoznia!
Akkor az amúgy is gyors szélsőkre érdemesebb lenne olyan lapot rakni ami +3 PHY "architect" és "finisher"
hátha egy kicsivel jobban bírják a gyűrődést???Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
ali75
aktív tag
Adebayort használ valaki???az tényleg ilyen gyors pali??? Statok alapján nem kellene de a meccsen ellenem...!Írjon aki használja mert ha jó dobom ki az összes BPL csatárt és beszerzem! Mert amit most nyújtott,az szerintem a fifa játék történetében a legjobb! Messi,Ronaldo hol...?
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
-
Shit Life
senior tag
válasz evibly #11383 üzenetére
Bakker miért kell Caceres-ből RB-t csinálni milyen jó lenne CB-ben nem? Abate helyett sansza sincs bekerülni max a sima Caceres helyett kissebb chem-el???
Na meg az a Sanchez LW az is vicc, miért nem maradhatott RW?
lovi0930: Az A verzió sztem acélosabb hátul!
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
Caceres RB...CB lett volna akkor egyből meg is veszem..
-
Shit Life
senior tag
válasz Blashe #11387 üzenetére
Jól gondolja MdewC kolléga!
Nem butaság, gondolj csak bele: Hazard mindenben jó, passz, lövés, gyorsaság, de a +3 PHY dobhat a védőkkel való küzdelemben és az állóképességben is, ha már 10.percel tovább bírja az már előny és ha csak 1-2 párharcot megnyer ez miatt az már fél gól!
[ Szerkesztve ]
-
-
^Boss
őstag
válasz dracox #11390 üzenetére
az a röhej, hogy a sima IF-je CAM, mostmeg LW. nehogymár egy kicsit turbózzuk az RW posztot, ahol az ő 84-e a max angliában, míg a baloldalon 88 Hazard (tudom, rating nem sokat jelent ,de igen, ezesetben pont ennyivel jobb Hazard nála, mindkettő megvan és ezt tapasztalom)
-
Zsohi
őstag
válasz dracox #11374 üzenetére
Persze, a 4-3-3(5) nagyon a szívemhez nőtt.
Amíg Sanchez-en nem volt rajta semmiféle chem lap őrjítően nagy helyzeteket puskáztam el vele, folyton és folyvást, de amint felkerült rá a 'deadeye' lap ugyan olyan halálossá vált, mint RVP a kapu előtt és akkor pluszban megemlíteném, hogy a passzain is érezteti a hatását a +3 PAS. Pár meccsel később mikor összejött egy kis pénz vettem is RVP-re egy 'hunter' lapot, na annak viszont már semmiféle hatását nem éreztem. Szóval következtetéseket ebből nem igazán lehet levonni, de az biztos, hogy Sanchez-en a chem lap segített és nekem ez elég, hogy továbbiakban is használjam a chem lapokat még akkor is ha nem mindig éreztetik a hatásukat.https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Zsohi
őstag
-
zsoltirte
aktív tag
Ez a TOTW nekem jól jött, mert lehet mégis lesz Primeira Liga csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Már elkezdődött az árzuhanás egy csöppet.
-
Kristof_94
nagyúr
Én késő este, illetve most reggel nyitottam egy csomó 35k csomagot és jöttek is szép számmal! Egy rakás inform, Godin vagy 4 alkalommal legalább... Van Persie, Falcao, Rooney, 2x volt Bale is ( az egyiket véletlenül eladtam "quick sell" ), de a másik majdnem 300k-ért ment el!
És láss csodát, reggel végre kinyitottam egy TOTY Thiago Silva-t! Most már csak Neuer és Lahm kellene, de a következő fél órában már valószínű, hogy nem lesznek meg, de tervezem a megvásárlásukat!
-
Shit Life
senior tag
válasz Kristof_94 #11398 üzenetére
iOS-en ezek szerint sokkal-sokkal bőkezűbb az EA!
Azt kérdezném MdewC-től és azoktól a kollégáktól akik használják Lacazette-t, hogy milyen a pali?
Olyasmi kategória mint Giovinco? Mert ha igen akkor veszek egy SIF-et és építek köré egy csapatot![ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #11398 üzenetére
Amilyen sz*rul adja PC-n olyan szerencsésen adja IOS-en..grat hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest