Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Melyik az az oldal ahol meg lehet nézni az az átlag árakat játékosoknak?
IF Tevez-ért 620k az sok lenne?
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
dracox
addikt
Én azon is jókat derülök, hogy van aki a sima David Luiz-okat kirakja ugyanolyan árban, mint a TOTY-kat
-
Dinter
addikt
100k-m van, tudnátok írni, miket vásároljak majd? Ahogy látom, még csak most kezdtek el lemenni az árak
-
Shit Life
senior tag
válasz dracox #11257 üzenetére
Az azért van szerintem hogy ha az ember gyorsan nézi az árakat egymás után és hirtelen meglát egy sokkal alacsonyabbat a sok magas között lehet reflexből rányom akár a licitre ráüt akár a buy now-ra!
Én el is hiszem hogy vannak ilyen ökrök különben nem csinálnák ezt, mert szinte minden sok coin-os játékosnál van ilyen vezzió!
-
Shit Life
senior tag
Elkezdtek egy kicsit lejjebb kúszni az árak!
Most miért?
De csak a nagyobbaknál!
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
IF témához hozzászólva: Szerintem egyáltalán nem éri meg egyik IF és a többi sem ezeket az árakat. Most vettem egy IF Vidalt, előtte volt Lichsteiner, előtte Hamsik.
Egyik sem hozott semmivel se többet, mint a sima kártyák, SŐT...egyes megmozdulásuknál nagyon suták. Egy példa: A sima arany játékosok előtt soha sem gurult el labda úgy a labda (reakció nélkül), mint az IF-ek előtt. Azt hittem ezek ilyen egyszer történős dolgok, de mivel a harmadik IF játékosom is ezt csinálja...kezdem azt hinni, hogy ezek ilyenek.
Az én tanácsom: meg kell venni a tapasztalatok alapján a legjobban használható játékosokat, teljesen mindegy milyen ratingel rendelkeznek. Pl. a kis Vargasom az IF chiellinit és társait is egy mesterhármassal küldte haza tegnap. Ibarbot már meg sem említem, mert mindenki ismeri. -
-
Shit Life
senior tag
válasz szpal17 #11264 üzenetére
Szerintem ez azért lehet mert ezek szerint Te egy jó játékos vagy és ha egy kevésbé ügyes Full IF csapat ellen játszol és jobb vagy akkor is meg fogod verni egy sima rare Serie A csapattal,mert egyszerűen jobb vagy!!!
Ettől függetlenül az IF-ek jók, főleg ha valaki tud játszani, ha neked is sok IF-ed lenne és tudsz is játszani akkor biztosan valamivel ütőképesebb lennél, de aki nem tud játszani annak lehet az egész csapat TOTY akkor is béna!
Szóval nem azért vertél Vargassal 3-at mert IF Chiello szar hanem mert a gamer volt gyenge!
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
válasz Shit Life #11269 üzenetére
Nekem is Chiellinim van az olasz csapatomban és meg vagyok vele elégedve. Nagyon jó védő. Én azt mondom, hogy nem ér 10* vagy 100* többet az IF lapja. Ettől senki ne várjon csodát. Mert mindenki úgy beszél ezekről a lapokról mintha egyből DIV 1 és a legjobb játékos lesz tőle. Hát nagyon nem...
Sokkal jobb ár/érték arányú játékosok vannak a piacon, ami lehet a játék hibájának is venni...hogyan lehet egy 75-ös csatár jobb mint egy 85-ös...úgy, hogy így csinálták meg.
-
losilee1337
aktív tag
Xbox oneon van aki div1-ben nyomja szivesen ki probálnám magam ellene,mert én tavaly 1x voltam div 3-vagy 4ben idén meg div5 majd inga 6-7 közt,kiváncsi vagyok mit tudnak akik az első osztalyban tanyáznak
Psn id: HungaryLosi
-
^Boss
őstag
válasz losilee1337 #11271 üzenetére
En egy div2 gyozelemig jutottam.. Jelenleg div3-4
-
MdewC
nagyúr
válasz szpal17 #11270 üzenetére
Szerencsére nálam jól teljesítenek az IF-ek.
Chiello és Vidal is rengetegszer megmentik a valagam, persze ÁR/ÉRTÉKBEN a simák is megtették ugyan ezt... Akin nagy változást érzek, az SIF Laca. Na Ő brutál duplatuningban.
Illetve y többi témához: Sztem is azért verted IF Chiellot, mert azért az is számít, hogy ki ül veled szembe,
de azzal is 1-t értek, hogy totál nem az overall stat számít, hanem arra a posztra ténylegesen megfelelő tulajdonságok. "Buszkétsz" hiába 85 overall, szegény nagyon lassú, stb stb stb...[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
drk88
senior tag
Ez komolyan felb*sz már...szeptember óta Benzema meg Marcelo meg egy IF Ivanovics volt a legértékesebb nyitásaim...másnak meg jön a csilliós pack luck
-
MdewC
nagyúr
50KKKKKKKKKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEE
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
^Boss
őstag
válasz losilee1337 #11274 üzenetére
Jatszhatunk vmikor, ha van kedved. Allamvizsgara keszulve ugyan kicsit keves a jatek, annal tobb a par perces kereskedes, amit neha jobban is elvezek
-
^Boss
őstag
válasz losilee1337 #11282 üzenetére
Nalam is ket pakk.. A 35k pakkbol viszont senki sem esett
-
turul79
tag
Ez az 50k pakk megéri? És miért promo név alatt van? És mit tartalmaz csak játékost?
-
szakii6
tag
válasz losilee1337 #11276 üzenetére
Én 1. osztályban vagyok. Ba gondolod játszhatunk majd
-
drk88
senior tag
válasz losilee1337 #11276 üzenetére
Sokat coinbol is meg fifa pontbol is de a fifa pontot csak az elején...de az is kár volt
-
Kristof_94
nagyúr
iOS-en nincsen 50k
Mondjuk jelenleg coinom sincs -
Shit Life
senior tag
Most szereztem egy IF De Bruyne-t hunter-el 200k-ért
-
^Boss
őstag
válasz Kristof_94 #11289 üzenetére
én is most lenulláztam magam TOTY Silva + pár nyitással.
a duplicate + akiket el akarok adni, csak most ugye nem éri meg, nagyjából viszont 400k-t fognak hozni, ha visszamennek a 1.5 héttel ezelőtti árra. sajnos viszont addig nem fogok tudni nyitni, pedig az izgalmak majd a kp-n, meg a csatársorban jönnek TOTY-nél.
Idén úgy fest nem lesz TOTY Di Maria-m. (hacsak TOTY Silva nem lesz közel elég hozzá coinban később)ja a pakkokból még esett 2db Hunter. nyitottam már pár csomagot (100k, 50k, 25k, sok 7,5k) de most esett először Hunter, rögtön 2 is néhány csomagon belül. 7-8k-t ér majd ha rendesek az árak, de lehet inkább a Finisher Agüero megkapja, meg SIF Laca
mégegy szerk: nálam nagyon bevált Agüero!
többi csatárom kb 3 meccs 1 gól átlagot hozott (mert Hazard és Sanchez mindig a góllövők a taktika miatt), de Agüero megoldja, kb 1.5 meccsenként betalál.
Tegnap pedig egy óriási gólt lőttem vele, kár, hogy a Box nem gondolta annak, így nem rögzült (magától elmenti a szebb gólokat, most először hibázott talán). Sanchezt laposan kiugrattam a jobb szélen, egyből középretettem a 16-os vonalára érkező Agüeronak, aki kapásból a rövid felsőbe bombázott. Már idegeskedtem, hogy megint fölé, stb, nem lehetett látni, akkora gól volt, annyira gyorsan ment. 2-3mp múlva realizáltam, hogy gól[ Szerkesztve ]
-
Anti-Hero
aktív tag
F*szom ebbe az 50k meg 30k-s csomagba. maradt 100.000 coin. Ezt mar meghagyom hétvégére.
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
zsoltirte
aktív tag
válasz losilee1337 #11293 üzenetére
Inkább nyomja a lehető legjobban és akkor lehet pár új dolgot tanulni.
-
dracox
addikt
Úgy látom csak az ilyen giga pakkok nyitják meg a piac zuhanó csapot . Még több ilyet kedves EA.. A kísértés az megvan, de azért sem nyitok!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest