Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg Cuadrado megy a Chelseaba,szóval aki meg akarja venni az most vegye még mielőtt felmegy az ára
-
Shit Life
senior tag
Hűűha izmos kis hibrid lett
Boa-Silva CB atya ééég álő szövet a fémvázon!!!Tetszik is nagyon csak félek Ibra-tól CF-ben, de mondjuk ha a CF-re nem "target man"-t rakok hanem "get in behind"-et akkor rögtön közelebb fog helyezkedni a kapuhoz nem???
Mindegy megcsinálom az Ibra üzletet ezzel a hibriddel és ha esetleg CF-nek kevés lesz akkor váltok sima 4-3-3-ra vagy 4-3-2-1-re és ha ST-ben sem muzsikál akkor kiadom az útját!
Már csak fun-oládsból is Ibrázni
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Vampire Bat
aktív tag
Ajánlom mindenkinek ezt a csapatot,és egy taktikát: Ne nézz sehova,ne passzolj,csak fuss!
És akkor el lehet verni ezt a csapatot 3:2-re.DE szerintem nem vagyok olyan rossz,ha online a 4. osztályban vagyok."Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Rypejakten
addikt
válasz Vampire Bat #12603 üzenetére
hát én ezen a védősoron én is át akarnám futni magam.
-
törölt tag
válasz Vampire Bat #12603 üzenetére
Hát Vidics hátul nem egy életbiztosítás,plusz mit keres Evra RB-ben?
Egyébként 2-3. osztálytól a futókat simán levédekezik,plusz lehet akármilyen csapata valakinek ha nem tud vele játszani(kivéve ha be nem segít neki a handi ) -
Tomate
veterán
Miért áll le vajon a fifa.exe működése ha 2-nél több kontrollert csatlakoztatok a géphez?
Köszi! -
Vampire Bat
aktív tag
válasz #53932800 #12605 üzenetére
Azért van Evra RB-ben,mert mást nem találtam oda,de most gyűjtök egy IF Caceresre.Vidicet meg most vettem,attól még,hogy lassú,olyan erős,mint egy bivaly.
Ja és amúgy a hendi nekem nem segített,sőt.
A 3. gólja olyan volt,hogy az nem igaz.[ Szerkesztve ]
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Shit Life
senior tag
Rypejakten:
kipróbáltam a 4-3-2-1-et és és 4 meccset játszottam mindet hoztam azt lehet mondani hogy magabiztosan 2-3-4 gól különbségekkel!
Ugyan azzal a taktikával alkalmaztam és nem tudom miért de a védekezésem sokkal-sokkal stabilabb lett nem volt káosz hátul és elég hamar labdákat tudtam szerezni! Ezt nem tudom hogy lehet pedig itt nincs is CDM. Lehet hogy a CM-ek egy vonalba helyezkedése miatt?
A támadások kicsit szokatlanok, de nem rosszak végtére is bekotortam 3-4-5 gól meccsenként!
Szokatlan az RF és LF de a legtöbb gólt mégis velük lőttem! Az az érzésem hogy ezt a felállást megéri begyakorolni, szokni mert ebben van ráció! Lehet tömni zsugával az ST-t itt most Lewa és Sturridge voltak az alanyok és sokszor kerültek ők is helyzetbe.Most van két alternatíva is Ibra-ra:
MdewC kolléga által javasolt 4-3-3(5) hibrid vagy a 4-3-2-1-es hibrid
Mindegy Ibra jön aztán meglátjuk hová passzol jobban!
Köszi még egyszer
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Vampire Bat #12607 üzenetére
Konko, Maicon, Richards mind jobbak nála RB-ként.
argentin27Shit Life:szerintem fölösleges a CDM idén, mindenki a szélen vezet támadást, cselez, ad be, sokkal egyszerűbb egy gyors és agilis CM-mel becserkészni, mint középen a CDM-mel várni, hogy hátha arrajön, és belevezeti az ellen (nem fogja).
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Rypejakten #12609 üzenetére
Ok köszi a választ. IF Caceres milyen lehet?
Más
Szerintetek lesz olyan fifa,amikor már nem lesz hendi az UT-ben?
Jön a gyerek 86-os Ratinggel TOTY Iniestával,TOTY David Luizzal,SIF Griezmannal.Megrúgja 40 méterről-gól,a hátvédjeimen pattogott a labda,mást nem csinált,minthogy cselezett,nekem meg Ibarbo 1 méterről üres kapura mellé.Már majdnem elbőgtem magam,végül 6:1-re kaptam ki olyan hendi volt,hogy az csak na.Mondjuk azért hozzá tenném,hogy nem volt olyan rossz a gyerek,megvolt ma a második vacsorám is,annyit etetett. Ettől a sz.r fifától már idegbeteg leszek,múltkor is ordibáltam,meg utöttem az ágyat.(akkor is hendi volt)"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Shit Life
senior tag
Egyenlőre még mindig hasítok ezzel az új felállással, nem akarom elszólni magam, de mint tudjuk ez nem végtelen történet! Egyszer ennek is vége lesz
Még mindig azt érzem hogy sokkal jobban vissza tudok zárni meg stabilabb a középpályám, ez tuti a 3 CM egymás mellett helyezkedése! Csak erre tudok gondolni!Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
zsoltirte
aktív tag
Ti hogyan fejlesztenétek ezt a csapatot? Hybrid verzióra is jöhet ötlet. A húdedrága játékosokat hanyagoljuk ha lehet, esetleg, mint később lehetséges alternatívaként jöhetnek. Kb annyi a fontos, hogy Thiago Silva maradjon.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Shit Life #12612 üzenetére
Amint olcsóbb lesz Enzo Perez, én is kipróbálom. Nálam így fog kinézni a csapat.
Jelenleg pedig ez a csapatom. -
Shit Life
senior tag
Máris jött egy elcsalt mérkőzés mindössze 5 meccset kellett várni!
1. Szitu, hosszú indítás a csatár nem éri jön a kapus , sima kapusnak kellett volna lennie de nem mert Neuer meggondolta magát és nem fogta meg meg semmi inkább megmakacsolva megállt egy helyben, jelzem bebugolva így már a csatár besétált a kapuba a még MINDIG ugyan ott lefagyott kapusom mögött!
2. Szitui, jön a védelmemre Götzével, eltolja a védőm mellett de simán utolértem volna Alaba-val csak a sprint közepette Alaba meggondolta magát és abba hagyta a futást inkább sétált, kajakra nyomtam a sprintet de semmi! És nem hosszú sprint volt hogy elfáradhatott volna!
Persze nyomtam egy ragequit-et mert ennek így nem volt értelme!
Ezek a bugos hibák borítanak ki a legjobban, sokkalta mint a hendi vagy bugos hendi = Fifa 15
-
MdewC
nagyúr
1 CDM tényle fölösleges, 2 viszont arany!!!
Rengeteget segítenek a védelemben, sok passznál pedig növelik a variációkat!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Stylerr
addikt
Miért rontanám el vele? Egyébként csak kíváncsiságból szeretném kipróbálni, de van nekem is egy olyan sejtésem, hogy ami most van az jobb. Chiello>SIF Godín (Godín lassú), Pogba>Modric (Pogba egy tank, és bitangul lő) Vidal>Enzo Perez (Vidal az Vidal, ezt nem kell magyarázni). De ki tudja, hogy az "új" felállás mit hoz ki az új játékosokból, az a 3 csatár elől eléggé halálosnak tűnik! Neked mi a véleményed erről, hasonló mint nekem?!
[ Szerkesztve ]
-
lovi0930
csendes tag
-
szpal17
őstag
Most kellett ezzel az ellenféllel megmérkőznöm: Miezz??
Vezetek végig...Ibarbo, meg Tevez góllal, erre a 80. perc után, mint a mágnes úgy pattan eléjük a labda. Ronaldo kétszer üreskapuzik, mert egész egyszerűen a védőimről elé pattant...
Ilyen csapattal és a gyerek kettőt nem tudott egymás után passzolni. De mégis nyer és úgy érzi ő a király. No mindegy...ha nyertem volna akkor DIV 1..így marad a 2 lehet jobb is.Ez az enyém most...felállást változtattam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #12618 üzenetére
Mindent elmondtál, amiért kérdeztem.
Szvsz a mostani erősebb, mint a tervezett, de próbáld ki, mert az a tuti.Szpal: nekem a tiéd jobban bejön, mint aki lemákolt, talán az egy picit deffenzívebb alakzat, de ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Zsohi
őstag
Hát anyám jó drágán mérik... Ráadásnak voltam akkor farok, hogy 280ért sikerült egyet elcsípnem, amely lapot azonnal kis is raktam az átadólistára egy kis profit szerzés céljából, mondám, hogy estére majd realizálod az ára, hát nem úgy néz ki...
Legalább kerestem rajta 1 óra alatt 40 000et.https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Tomate
veterán
válasz vegitossj7 #12610 üzenetére
Logitech rumblepad 2-k
-
Stylerr
addikt
Xbox 360 vezetéknélküli gamepadom van PC-n, olyan kérdésem lenne, ha merül az elem azt jelzi valahogy, vagy csak nem érzékeli normálisan a gombnyomást? Nektek meddig bírja az elem?
-
MdewC
nagyúr
Akár fitness csapatnak is, 4 db IF-el, ahhoz képest "olcsó", de giga OP. (Futhead-ről loptam az alapot.)
-
-
szpal17
őstag
válasz Cseri0058 #12628 üzenetére
Mondj egy jobb játékost a jobb szélre Olasz csapatba. Cuadrado nem csak gyors, hanem jól is cselez. Nem sprintelős játékot játszom.
Ibarbo elleni felháborodás jogos....a többi nem.A csapat amit belinkeltem nem jön ki 1 millióból (1 játékosa 15 misi ) , az enyém meg simán. A az össz rating 91 volt, az enyém 82.
Tehát, ha ellenem játszik egy 73-as és engem nyom, akkor nem lehet jogos a kiborulás az ellenfélnek?
Akkor most miről beszélgetünk?[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Elkezdeném az Online játékot,egy kicsit félve,az itt olvasottak miatt.
Elvileg járt 500000 fifadollár,vagy mi,a játékhoz.
Hol látom ezt?
Milyen játékosokat érdemes ebből vásárolni és hol?
Mit érdemes elkezdeni először?
Bocs,de láma vagyok még!
Semi-pro-n játszok offline,itt 5-0-kra szoktam nyerni,de ez gondolom nem jelent semmit.
Általában támadó focit játszok,de megpróbálkoznék a védekezésből kontrába felállással.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz bombibmw #12631 üzenetére
Szia!
Az Ultimate Team játékmódban van úgynevezett Coin/zseton, amiből csapatot tudsz épiteni. Ha jól emlékszem, a topic-összefoglalót már ajánlottam, ott nagyon sok dolog le van irva ezzel kapcsolatban.
Itt kétféle módon szerezhetsz játékosokat: Csomagnyitások: Ez szerencsejáték, legtöbbször csak olcsó szemét van benne, ami még a pakk árát sem hozza vissza, nagy ritkán esik valami értékesebb, de nem éri meg hosszú távon erre alapozva épitkezni.
A másik a piac: Az összegyűjtött pénzből tetszőlegesen lehet vásárolni.A Futhead.com-on részletes játékosstatisztikákat találsz, van keretösszeállitó is, szóval érdemes elmenteni a könyvjelzők közé.
A Semi-pro talán kevés online, amondó vagyok, hogy minimum profi, de inkább világklasszis szint az, amivel már bátran lehet emberek ellen is nyomulni.
Hol és milyen kiadást vettél? Leirásban szerepelt ez az 500K?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Tegnap 1. osztályban nyomtam egy meccset a Liverpoollal 5-2-3-as felállást használva, elég gusztustalan volt de nyertem iszonyat rossz játékkal 1-0-ra egy egész jó ellenfél ellen Mondjuk most úgy érzem h egy kicsit segít a gép. Majd látjuk meddig tart...gondolom nem sokáig.
-
-
Nazara
őstag
válasz bombibmw #12634 üzenetére
Az érdekes, az 576-tól, de máshol se nagyon kapott senki kimondottan elkölthető játékbeli valutát.
Betudnád linkelni azt a részt ahol irják, mert én nézem most a honlapjukon, de nem találom.Érdemes egyébként az Ultimate Teamen belül elkezdeni játszani a gép ellen. Az alap csomagokból először csak kis vacak csapatot tudsz majd épiteni, de a felsőbb osztályokban a gép ellen azok is tökéletesek, és néhány meccsel a hátad mögött 10-15K -ból már nagyon ütőképes keretet össze lehet állitani.
De ha megmondod, hogy milyen ligás kezdőt álmodtál meg magadnak, akkor segithetünk is összedobni egyet olcsón! (Gondolom spanyolok érdekelnének )
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Nazara
őstag
válasz bombibmw #12636 üzenetére
Nézd meg a FUT-on belül a csomagok menüpont alatt kell lennie a saját csomagokban 4 darabnak, amit nyiss ki.
Egy ilyen csapatot tudok ajánlani az elején, először Cerci-t szerezném be, mert ő folyamatosan drágulni fog, hiszen elment a Milanba, igy már nem elérhető. Helyette Uche és Chicharito is jó alternativa lehet olcsón, de akkor Dos Santos jöjjön le CAM-ba és valamelyikőjük csatárba.
Meccsenként kapsz majd kb. 500 coint, ami kelleni fog szerződésekre, és a bajnokságok végén a kiesésnek/bennmaradásnak/feljutásnak/bajnoki cimnek megfelelő dijazásban részesülsz, ami lehet szép summa is. Sajna ilyen Ronaldók, Bale-ek nagyon elérhetetlenek, főleg az elején, hiszen előbb 8 millió alatt nincs PC-n, mig utóbbihoz is legalább kell 1M...
Ha velük szeretnél játszani már most, akkor a FUT-ot hanyagold és a sima Seasonst ajánlom a főmenü/Online menüpontja alól, mert ott választhatod a Madridot csapatnak. Ekkor is 10 osztályon keresztül kell lépdelni, de itt nincs lehetőség épitkezni.
-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Én nem szoktam FUT-ozni de vannak feloldható ill. ajándékozható tárgyaim(az összes megvan a 41-es szintig). Ha kell valakinek szívesen elajándékozom neki.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
SIF Isco ára mi a bánatér csökken és nem növekszik???
-
zsoltirte
aktív tag
Öngólok miért nincsenek benne az összefoglalóban? Pedig a mostani szépen jellemezné a rakás zsetonból összerakott bundás csapatomat. Weidenfeller a földön fekve, kb a tizenhatos vonaláról beütötte a saját kapujába a labdát, de úgy hogy a labda nála volt. De nem ám csak úgy egyenesen, hanem ilyen szép íve volt. Tippem sincs hogy csinálta.
-
Shit Life
senior tag
zsoltirte:
Azért nincsenek benne a bugos gólok az összefoglalóban hogy minél kevesebb bugos jelenetet lehessen felrakni a Youtube-ra, mert a nagy többsége nem rögzíti programmal az egész meccset! Az EA szándékosan csinálja ezt, én is fel akartam már tenni ide érdekes bugos gólokat de nem teszi bele a highlights-ba vajon miért???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...