Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanceee FC
csendes tag
Most csináltam meg ezt a csapatot, amit ajánlottál... Kipróbáltam és tengermély tisztelet érte. Eddig még sosem nyertem 6-0-ra!
Szerinted érdemes lehet az öreg kék Klose-t betenni a csapatba? Elég lehet ha kicserélem Blaszczykowsky-t? Vagy túl sokat romlana a chem amiatt, hogy Klose Lazios?
Köszi a segítséget előre is...
[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
Üdv.!
Ezüst IF-ek ezüst pakkokból jöhetnek?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
membrandj
nagyúr
Köszi! Még lenne 1-2 kérdésem.
Csapat összhang mennyire számít? Mit módosít? Jelenleg 100-as,de pl haveromnak csak 50.
Ezek az árnyék, stb cuccok ezek mikor élnek? Ha 100-as az összhang? Vagy olyan olyannak kell lennie egymás mellett? Esetleg létezik valami részletes leírás?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Sanceee FC
csendes tag
Na, megvan a nap első 3-0-ás győzelmet követő "sajnáljuk, de hiba történt.." üzenet után "kiérdemelt" BNF-em! Így lett 0-3 Pff, Király!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Előre közlöm, hogy még egészen új vagyok a FUT világában, szóval ha valamit nem értek, akkor előre is bocsi!
Lenne néhány kérdésem a FIFA14 Ultimate Team módjával kapcsolatban!
1: A FIFA14 Ultimate Team csapatomat átvihetem iOS-ről a FIFA 14 PC verziójára? Jelenleg csak az iPaden játszom a fifa14-t, de tervezem, hogy megveszem PC-re is. Lehetséges, hogy "átvigyem" a játékosokat PC-re? És mi lesz a zsetonokkal és FIFA dollárokkal? Azok megmaradnak?
2: Tegnap olvastam ezen a fórumon, hogy lehet a FUT-hoz a neten zsetonokat vásárolni! Illetve ezzel kapcsolatban tegnap olvastam egy kérdést a gyakorikerdesek.hu-n! Az illető megbízható oldalakat kért és ott írták, hogy a YouTube oldalon "videózó" FUT játékosok néha szoktak oldalakat linkelni a videó alatti leírásba! Az egyik videó alatt valaki megkérdezte a feltöltőtől, hogy az oldal megbízható-e, a feltöltő pedig azt írta, hogy igen! Egyébként eddig az általam látott FUT videók 90%-a esetében volt egy oldal belinkelve a leírásba! Szóval ez most mennyire megbízható? Valaki rendelt már közületek?
3: Ha esetleg az előzőek miatt bannolják az Origin accountomat, akkor az általam használt FIFA14-t újra meg kell vennem? Vagy nem is az Origin accot bannolják?
4: Tucatnyi "pack opening" videót láttam már eddig és feltűnt, hogy szinte minden egyes csomagbontáskor más csapatot használnak! Más a név, a címer, a meccsek statisztikája, a regisztráció ideje... Ez miért van? Miért csinálják így?
Előre is köszönöm a válaszokat és elnézést, ha esetleg nem fogalmaztam tisztán!
-
boff
senior tag
válasz membrandj #13156 üzenetére
Az a lényeg, hogy a játékosok közt legyen 10 az összhang, amit jobb oldalt ír az csak karácsonyfadísz, másra nem jó. Ha max a chem akkor az összhangstílusok is teljes egészében érvényesülnek. Van erre részletes leírás is és már itt a fórumon is írtak róla de én nem tudom így fejből, hogy hol lehetne viszont most nem tudom neked megkeresni, majd holnap.
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz Kristof_94 #13160 üzenetére
Szia!
1. Nem tudom, hogy átjárható e az IOS PC-re, de szerintem nem, hiszen pont annyira más platform, mint az Xbox vagy a Playstation.
2. Igen, nyugodtan vásárolhatsz. Én innen vettem egy rakat zsetont és nem bannoltak érte:
http://www.4vipfifacoins.com/3. Szerintem csak a játékot bannolhatják, az origin azonosítót nem.
4. Nem egészen értettem, hogy mire gondoltál. Ott nem kell semmilyen csapatot választani. Csak megkeresed, hogy mennyiért és milyen típusú (bronz, ezüst, arany vagy valamilyen egyedi) pakkot szeretnél és megveszed coinért vagy fifa pontért.
-
elod22
senior tag
Azt szeretném megtudni hogyan lehet Ronaldo-ra licitálni? Elvileg 15 millió a plafon, de ezt mégis túllicitálják egyesek. Létezik rá valami program?
-
fpatrik17
senior tag
válasz elod22 #13163 üzenetére
500 000 Coinért eladtam a sima Chikhaoui-mat. Magyarázza már meg valaki kérlek, hogy mi a faszért veszik meg ennyiért? Tudom, hogy most IF lett, de könyörgöm a nem IF, informmá válik? Vagy mi a fasz?
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Sanceee FC #13162 üzenetére
3: És akkor újra meg kell venni?
4: [link] Ebben a videóban a bal felső sarokban mindig változik a csapatok neve, a zsetonok mennyisége, a record számok! Ez külön accountokat jelent, vagy csak a játékon belül ennyi csapata van?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Sanceee FC #13162 üzenetére
Az oldalon amit megadtál te az igazi telószámodat adtad meg?
-
argentin27
senior tag
Próbálta már valaki a 4-4-2 -tvagy a 4-4-2(2) -t védekezős kontrázós takrikával?
Vagy a 4-2-2-2 -t ugyanígy?[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
Lesz még vajon 100k-s vagy 7,5k-nál drgább pakli?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz Kristof_94 #13165 üzenetére
3. Igen, akkor meg kell venni a játékot, de én még nem hallottam olyanról akinek bannolták volna a játékát.
4. Szerintem is más-más accounttal jelentkezhettek be...
[ Szerkesztve ]
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz Kristof_94 #13166 üzenetére
Igen, a saját telefonszámomat adtam meg. Írják, hogy felhívhatnak, de nem hívtak. Viszont nem azonnal kapod meg a zsetont és nem is 5 percen belül. Kicsit várni kell azért. A jobb felső sarokban van egy fül, ahol rá lehet keresni a rendelés állapotára.
-
Sanceee FC
csendes tag
válasz argentin27 #13168 üzenetére
Idényekben a Real Madriddal illetve FUT-ban próbáltam a 4-2-2-2-t egy Loris-Clichy-D.Luis-Caulker-K.Walker-Y.Touré-Ramires-J.Navas-Willian-Suarez-Agüero felállásban, de nem sok sikerrel. A Madriddal elég jól bejön úgy, hogy Ronci felmegy csatárba Benzema mellé, Bale lesz a BSZ és DiMaria lesz a JSZ. Ja, és a taktika hosszú labda..-
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
4-2-2-2 iszonyat jó. Mostanában ezzel a felállással játszok. Egyik nagy előnye, hogy szinte szélsőt lehet csinálni az amúgy csatárokból, középpályásokból, full chemmel. Ez a mostani felállásom: [link]. Neymar iszonyat jó azon a poszton. Itt jön ki legjobban a sebessége, az 5* skillje és az 5* weak footja. Gyakorlatilag tarthatatlan.
-
elod22
senior tag
Ismét megkérdezem, mert nem kaptam választ: hogyan lehet 15 milliónál többet licitálni?
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #13178 üzenetére
Köszi szépen!
Reméltem, hogy nem fog lagolni, szerencsémre így is lett, két szoros meccset sikerült hozni.
Nyomatni kell az 1. osztályt, ha lesz időm, akkor én is csapatni fogom!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sch_a
addikt
8 meccs után 17 pontom van, a 9. meccsen összedob egy coinhackerrel és kész vége. Megkaptam a bent maradásért járó coint és kezdhetem elölről. Hát ez hihetetlen. Így elcseszni egy játékot...
-
argentin27
senior tag
MdewC:
Lehet hogy este meló után kipróbálok egy ilyet: [próba]
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #13182 üzenetére
Szinte ugyan az, mint a B keretem!
Jó lesz!
-
argentin27
senior tag
Kicsit félek ettől a TOTS Cerci-től mert a helyezkedése elég gyengusz 74-es!
Nálam ez azért lehet para mert rengetegszer hozom helyzetbe a csatárral a CAM-et (megtartom a lasztit, megvárom míg helyezkedik vagy lukra fut és megjátszom) és ha nem fog nekem értelmesen helyezkedni akkor az is kuka lesz!!!
Lehet CAM-be jobb lenne egy Di Natale vagy egy IF Palacio talán ???Ja képzeld tegnap játszottam egy kis WC-t és a nagy 90-es Klose-val egyetlen tetves gólt nem sikerült szereznem, pedig annyi helyzetet csináltam neki hogy csak na! Két meccs semmi na mondom a harmadik majd jó lesz, első félidő semmi mérges lettem behoztam Balo-t és egy félidő alatt mesterhármas!
Most akkor mivan????[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Ez szerintem nem lenne gyenge 4-2-2ben
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #13185 üzenetére
A taktikával amit tolunk, jó TOTS Cerci. Kicsit hátrábbról indulnak néha, de Baloval nagyon jól kiegészítik egymást. A bal lába pedig különösen jól jön néha, sőt fejelni is jó tud, amit persze a statja nem tükröz. Nekem IF Tevezt szorította ki.
dudu5130: Ennél nem is lehetne jobb.
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Hiszek neked, akkor este veszek egy Cerci-t és kipróbálom ezt amit kiraktam, mert képzeld most megint úgy érzem hogy besült vagy kiégett a false 9-es felállásom, nem tudom miért!
Lehet hogy ez csak nálam van így, lehet hogy ez csak az én hülyeségem de most úgy érzem hogy valami nem stimmel megint a játékommal!!!
Te is tapasztaltál már ilyeneket vagy csak az én képzelődéseim vagy hülyeségeim???? -
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #13189 üzenetére
Sztem minden fejlődést egy kis visszaesés előz meg.
-
dudu5130
őstag
Reusra szerintetek milyen összhangot tegyek? 4-3-3(5)ben van a alszélen.
-
Francesco003
aktív tag
Szerintetek ez a brutál áremelkedés mire fogható???Ronaldó ps3on 4millió....tudom ,hogy pcn még több....de 1hét alatt kb 30-40°%al emelkedett minden jó játékos ára.../Jó játékost persze ár érték arányba értem mondjuk pl van persie meg aguero meg stb....///
-
dudu5130
őstag
Nálam is mindig így megy. Jön egymás után 4-5 olyan meccs amikor az embereim tompák. Nem indulnak be, szarul helyezkednek, de utána meg az ellenkezője. Ezt szerintem a játék generálja.
-
Francesco003
aktív tag
Szerintem próbáld ki a a 2 db 451es alakzatott ..most nekem ez jön be ...ellentámadás csapatnyomás kissé védekezve..ronaldo nálam ktk 4es összhangal és hibája sincsenD
-
Francesco003
aktív tag
válasz dudu5130 #13191 üzenetére
Ez olyan vicces Tényleg azzon vacakolunk sokszor milyen legyen az összhang...De mit számít mikor a Reust lefutja a John Terry..............................
Amúgy játék stilusodnak megfelelőt.Ha elszaladsz általába a szélen ---gyors legyen és jó passzoló ...ha kapura lősz meg --shooter legyen ...ez a én véleményem ...
-
dudu5130
őstag
válasz Francesco003 #13195 üzenetére
Hát igen. De azért sokat dob rajt. Akkor szerintem motor lesz
-
argentin27
senior tag
válasz dudu5130 #13191 üzenetére
Én sztem a motor a jó választás mert a gyorsaság mellé ad dribbling-et is és az segíti a labdakezelést ami nem árt ugye a gyors szélsőknek amikor beindítod őket, plusz még a passzot is növeli ami a beadásokhoz.
Speciel Reus-nak elég jók a lövései tehát arra nem kell külön tuningolni!!![ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #13195 üzenetére
Aprítunk ma??? Nemsokára otthon.
Argentin 27: oda kell baxni oszt jónapot!
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz argentin27 #13187 üzenetére
Annyira megtetszett, hogy össze is rakom ezt a team-et
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest