Új hozzászólás Aktív témák

  • rokefeller

    senior tag

    válasz cigam #1951 üzenetére

    Nem tudom jól értem-e.
    Meg lehet oldani hogy egy xp mellett titkosított partíción legyen egy fedora, de attól az xp még titkosítatlanon lesz, ergo a géped ha ellopják, az xp-t simán be tudják bootolni, más kérdés hogy elvileg csak az xp-s partíciód látják, a titkosított fedora-sat nem.

    De ha a BIOS-ban beállítasz hdd passwordot, supervisor meg bott passwordot, akkor onnantól egész jól védve vagy, mert sem a gépedbe rakott másik vinyó esetén nem törlődik a boot password, sem a vinyód átrakva más gépbe nem lesz használható a hdd password miatt.

    A virtualbox-ban be kell állítani az usb eszközöket valahol külön, én személy szerint a libvirtet ajánlom helyette hogyha a géped támogatja hardverből a virtualizációt, és a vmware workstation-t hogyha nem támogatja. Nekem a vmware a leggyorsabb és problémamentes, egyetlen para hogy csak a workstation tud virtuális gépet készíteni, azt viszont csak a player futtatja, ha nincs megvásárolva. totál együtt lehet vele élni, nekem alapból kezeli a guest a webkamerámat, meg ilyeneket.

    A kontaktokhoz: próbáld ki a kontaktokat tartalmazó gmail címeddel az evolution mail nevű progit, szerintem abból ki tudod majd exportálni a kontaktokat. Az iPhone-odat pedig a már említett banshee meg rhythmboxnak látnia kellene.
    Valami libgpod talán kell hozzá, ahogy nézem

    [ Szerkesztve ]

    A télapó nem a régi már...

Új hozzászólás Aktív témák