Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ezeknek a képeknek enyhén olyan szaguk van, mintha kis felbontásban készültek volna és fel nnének nagyítva. Legalábbis az elmosódottságból és a pixelességből erre következtetnék.
Ami azt jelenti hogy a benti gpéeken is csak 1024-ben tudnak a játékkal játszani?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Tib82
csendes tag
Nem akarok túlzottan reklámozni, csak halkan közölni: próbálom a Far Cry 2-vel kapcsolatos dolgokat rendszerezni egy weboldalon, aminek neve nem túl nagy fantáziával és try.hu-s végződéssel ki lehet következtetni
Jó a fórum, ne engedjétek kihalni!
...remélem nem lesz dádá a beszólásomért...---> www.FC2.hu <---
-
Kecuhun
senior tag
-
donsergiooo
senior tag
Hi!
A kódot ide adod? mert nekem nem akarja betenni aláírásba az avatart!
hm.... beteszi, de aláírásba nem lol
[ Szerkesztve ]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
Vistaboy
veterán
Szépek a képek. Remélem, elég lesz neki a 8800GT-m, nem tudok most már idén többet költeni a gépre.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
mad1
veterán
-
Vistaboy
veterán
Hát ha nem is maximumon, de 1680x1050-ben legalább High-on fusson, mint a Crysis. Persze akkor sem fogok tiltakozni, ha maxon megy...
-
feka007
veterán
Hát pedig lehet, hogy ez a játék lesz a GT200-nak a reklámja. Fejlesztők is úgy nyilatkoztak, hogy még sokat kell optimalizálniuk, és videóban is szaggatott, szóval lehet, hogy ez lesz az idei Crysis gépigényben, más új motor nem igazán lesz most, az UE3-ak pedig nagyon gyorsak.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Azért a Far Cry 2 és az UE3 között komoly eltérés van az előbbi javára kinézetben szerintem. Az Unreal motorja olyan szürkének és élettelennek tűnik a Far Cry 2 és a Crysis mellett. Persze attól még szép az is, csak valahogy olyan fakó...
-
donsergiooo
senior tag
Hát elég gagyi motor az biztos! az ut2004 az valóban jó volt és a járművek irányíthatóak, de nekm se jön be az ut3 [RainbowSixVegas, Ut3...stb]
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
donsergiooo
senior tag
Már jöhetne! Most újítottam be egy Quadra! Nyár végén meg egy GT200-ra! Addig félre teszek!
-
mad1
veterán
válasz donsergiooo #724 üzenetére
sokat vartok ettol a kartyatol.csak nehogy csalodjatok
Ne szemetelj ! = Steam
-
donsergiooo
senior tag
Ha olyan lesz mint a 9800GTX akkor nem veszem meg ...eddig sem őrültem meg az újabb hardverekért! ..anno a 8800 szeria nagy sebességnövekedés volt ..de mostanság :/
-
bbchris
senior tag
Hát nem tudom a Crysis motorja sztem pocsék , írtó nagy erőzabáló és nem használja a multicpu-t sem . Persze a graf az szép de ott a Stalker azért az egy 7900 GT -n is elment és annak is van képe más kérdés hogy a játszhatóság az valahogy nem jött be . A Farcry 2-ben viszont bízom hogy nem pofáz bele annyira az EA és jobb lesz az erőforrások kihasználtsága . Meghát itt legalább van idő kifejleszteni és tökéletesíteni . Remélem ebben már lesz multiCPU is . Ebben viszont nagy előnye van az UT3-nak , ott mind a 4 mag dolgozik mint állat csak tényleg olyan hideg-rideg a környezet .
-
donsergiooo
senior tag
Cpu-t nem nagyon használ! Nekem az E4300 3.2GHZ-n is csak 70-80% max volt leterhelve! De tény, hogy VGA-ra nagyon rosszúl optimalizálták (skálázták). Bár az is tény, hogy megjelenésétől kezdve a Driverek ésa Patch-nek köszönhetően 70%-ot gyorsult a game!
A Dumia motor remélhetőleg jobban skálázott és játszhatóbb lesz, de azért ne hagyják ki a legújabb effekteket se belőle!
Egy kis szoftver kellene csak ami a 4magot egy 1felpörgetett magnak látja és akkor megoldva az optimalizálás!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Tib82
csendes tag
Mint már írtam, nem lesz nehéz nagyot alkotni a Crysis-hez képest: (#706)
A 2 új kép szép, pár napja díszíti az én weboldalamat is
---> www.FC2.hu <---
-
Tib82
csendes tag
Micsoda ötletes dologra találtam! A Far Cry 2 in-game hírdetése!
---> www.FC2.hu <---
-
Fittipaldi72
tag
válasz Drift_Elek23 #736 üzenetére
Sztem a Crysis sokkal jobb mint a Farcry!
majd ma átmek hozzád és átviszem mind a kettőt!
csá
Mindhalálig Rock N Troll!
-
Drift_Elek23
aktív tag
-
Tib82
csendes tag
nem vagyok nagy fan, akkor leszek, majd ha megjelenik és tényleg azt adja, amit mutogatnak
Egyelőre csak fantáziát látok a témában: Összefogni a FC2 rajongókat 1 helyen, ahol a beszélgetésen kívül megtalálhatóak a képek, videók, később demó, kiegészítők, patch-ek és társai. A későbbiekben szeretnék infót adni klánokról, ezek harcainak eredményeiről, stb. Monitorozott szerverek és egyéb nyalánkság---> www.FC2.hu <---
-
Dr. Romano
veterán
válasz Darth_Revan #741 üzenetére
Assassin's Creed-nél remek gépigény? Hát én csak a minimumot követelményt láttam egyszer valahol és eléggé elkerekedett a szemem... (nem azért mert kicsi volt)
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
fpeter07
veterán
-
Darth_Revan
veterán
válasz Dr. Romano #742 üzenetére
jah, hisz notebookomon full grafon simán megy
-
Dr. Romano
veterán
válasz Darth_Revan #744 üzenetére
Akkor ezekszerint valami fake gépigényt láthattam
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Fittipaldi72
tag
válasz Drift_Elek23 #738 üzenetére
pedig tegnap még nem volt...inkább priviben beszéljünl..!
Mindhalálig Rock N Troll!
-
west
őstag
válasz Dr. Romano #745 üzenetére
megy a talalgatas.
olyan gepigenye ugy sem lesz mint a crysisnak...
vagy jobb lesz az optimalizacio raBillentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest