Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsizso
tag
Szia!
Kérdésedre nagyon egyszerű a válaszom google.com
Beütöttem és letöltöttem.
Ja amúgy XP-van és ki szerettem volna próbálni a dx 10 alatt milyen a game,de sajnos nem fog menni mert nem indul el mert valamit feltett a dx 10 és szerintem azért nem indul.A megoldás szerintem az h újrateszem az xp-t vagy egy újabb oprencert.
Amúgy ha érdekel szívesen átküldöm neked h mit telepítettem fel.
Msn: k-zsolt86@hotmail.com persze ha érdekel akkorbye
-
kovacsroli
senior tag
az meg a másik
mod: Kicsizso: a dx10 és az XP nem alkothat párost..bár olvastam, hogy valami amerikai okostojások pár alkalmazást eltudtak indítani dx10-el xp-n, de tény, hogy nem kompatibilis egymással a kettő. ha mindenképp ragaszkodsz a dx10-hez akkor ajánlom telepíts vistát vagy win7-et, de szerintem a konfigodnak épp megfelelő az xp és a dx9
javítsatok ki ha tévedtem.
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
kovacsroli
senior tag
Bocs, kicsúsztam a szerkesztési időből..
mod: a konfigod gyengeségét egyértelműen csak a ramra értettem, 1gb kevés vistának és win7-nek is. tehát ezért ajánlom neked az xp-t dx9-elHa hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
bognar110
őstag
Hello jó lett a multim de nem tudom miért irja ki hogy egy szerverre rá megyek és tölti a térképet és aszt irja hogy a térkép letöltése sikertelen valaki plsmi lehte a baj ? Van seroja valakinek ?
-
Bikerman
aktív tag
hi,
ps3-on most vagyok 27%-on. ekég jól megy, eddig egyszer sem haltam meg, bár normalon játszok. van mindenféle fegvyerem már. azt szeretném kérdezni, hogy ami palában vannak gyémántok, azokat hogy vigyem el? mert ha bemegyek hiába van cease fire, akkor gondolom lelőnének. vagy ha emelkedik a tisztelet akkor simán beengednek? vagy csak a gyémántért simán beengednek most is?
ragazzi della curva...
-
bognar110
őstag
Valaki segítene miért van az hogy ha belépek egy szerverre akkor kirja hogy a térkép letöltése sikertelen? pls valaki segítsen !
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Egy újszülöttnek minden vicc új alapon felraktam a játékot.
Észrevételek:
- grafika nagyon tetszik
- fegyverek hangja valami borzalmas
- küldetés "érdekesség": még a legelején meg kell menteni egy spant; ha jól olvastam az írja, hogy lehetőleg csendben hatolj be. Belopakodok, kimentem, lépek ki az ajtón. Felcsörren a mobil, hogy gratula megvan a küldi... az összes kampó nigger meghallotta és faszán betámadtak. No Comment.
- rakétavető: ez időzített vagy mivan? Lepattan a falról?Eddig ennyi tapasztalat ért. Mindent összevetve azért jót szórakozok vele.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
fpeter07
veterán
válasz Kareszovics #5562 üzenetére
van vmi lopakodós cucc a játékban amit majd lehet venni, megölöd az első embert késsel vagy hangtompítós fegyoval már lőnek is rád
-
Sir Robin
tag
válasz Narancs #5565 üzenetére
Jaja, a gyújtogatás nagyon állat volt, az már szentig az! Lángszóró se volt kutya, de a benzines kannák, hordók felrobbantásával mekkora bozóttüzeket lehetett okozni!
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
- a gyémánt gyűjtögetés jól halad, viszont a hangszalagokkal nagyon szarul (konkrétan találtam eddig kettőt); hiába nézek szét (szerintem) elég körültekintően nem találok...
- másik: szarabbodott a maláriám valami ötösről hármas fokozatra; ezt hogy lehet javítani? Még most van gyógyszerem, de ha elfogy mi van? Elvileg akinek a szalagokat kellene visszavinni, az intéz gyógyszert, ha jól értettem, de ez az ember eltűnt.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem egy linekt adni,hogy hol tudnám letölteni a far cry 2 benchmark-ját?Csak a teszt progi kellene (kb. 780mb).
Köszönöm előre is
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Hol tudnék eredeti kulcsot beszerezni olcsón? Illetve mennyi az ára?
Köszi a válaszokat.Üdv.
-
Marked
tag
Nem tudja valaki hogyan lehet a játékot rábírni, hogy DirectX 10.1-ben fusson? Windows 7 RC op. rendszerem van, 9.7-es Catalyst, 1.03-as a játék, és HD 4870 X2 kártyám van. Elvileg minden megvan hozzá. 1.01-es játékban tudtam állítani a grafikai beállításoknál, hogy dx 9 vagy 10 menjen-e, de 1.03-ban ez eltűnt!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Van vkinek vmi tapasztalata win7 - el kapcsolatban ? Elég furcsa , hogy 640*480 - ban és 1680*1050 2*AA 16*AF is szinte framere ugyanaz a benchmark eredmény dx 10 módban 9.7 catalyst driverrel a konfigomon. Elképzelhető , hogy ennyire procilimites lenne a játék ?
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Atis707
tag
válasz Ragnar_ #5574 üzenetére
1680x1050-ben hova AA?...
Egyébként sztem ne higgy a benchmarknak, ha megy a játék szaggatás nélkül 1680*1050-ben akkor örömé bódottá
Játékbeli kérdésem is van. Régebben találtam egy gyémántot egy elég fura helyen...kint a pusztában, 1db kő tetején van, de egyszerűen nem tudok rá feljutni, a mellette lévő fára se tudok fölmászni Esetleg vmi hegymászó fölszerelés kell hozzá?
Szerk: mert olyan mintha lenne egy kis vájat a kőben amiben föl lehet mászni, de oda nem hajlandó beugrani...vagy rossz karaktert választottam?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
válasz Atis707 #5576 üzenetére
Kénytelen vagyok hinni neki , ingame 20 FPS az eleje a gamenak felbontástól függetlenül , ráadásul az ai nem mozdul , ezért szinte rögtön a game elején nem tudok továbbjutni. Az ellenséges ai még oke , ha rájuk lövök akkor elkezdenek mozogni , de van az elején a 2. maláriás rész után egy friendly npc-től nem tudok kimenni az ajtón, és nem mozdul. wtf
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Marked
tag
DX 10 már nekem is választható újrarakás után. DX 10.1 miért nem választható? Pedig mindehol írták, hogy be van építve.
-
bognar110
őstag
Hogyan engedéjezzem a map letöltést ? all time legyen mint a kettön ? MEg mindig van punkbuster kick de miért aszt nem tudom valaki segítsen pls
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Tudnátok nekem segíteni lenne 1-2 kérdésem....
Állandóan ezt kapom kvázi a PB-s szervereken nem tudok játszani:RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe driver failure ( PnkBstrK.sys) ffab Próbáltam már mindent gugliztam, kerestem minden lehetséges megoldást kipróbáltam, de csak nem megy sehogysem.... Van rá valami megoldás?
A másik, hogy a térképeket, hogy tudom letölteni? Mikor elindulna a letöltés egyből kiírja, hogy "Térkép letöltése sikertelen" ezt miért csinálja?
Most játszok (játszanék....) először a FC2-vel multiban kell valamit állítani konzolból (rate, maxfps ilyesmire gondolok...).
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
van jó magyarítás a játékhoz?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
igaz nem játszok még régóta, de beindul valamikor a játékmenet, vagy ilyen békés lesz a környék végig?
a grafika és a fizika viszont nagyon igényes és élvezhető!
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
na pont ez az. táj, grafika, effektek mid szépek, de kocsizás közben semmi sem történik és körbe vesznek a hegyek, dombok. kicsit bezártságérzetem van ettől és nem ad szabadságérzetet. far cry első részével pár percet játszottam csak és azt is már vagy 2-3 éve, de úgy rémlik hogy ott szabadabban lehetett mászkálni, úgy mint pl Crysis-ben.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
der_
tag
sziasztok
Milyen progi tudja mutatni az fps értékeit játék közben? Mindig a FRAPS-t használtam de az most valamiért nem mutatja. -
Agyas
aktív tag
Helló
Elakadtam segítsetek
Na szal a pap ad gyógyszert, aztán megfenyegetek valami manuszt utána egy putriba felrobbantok a híd alatt egy kocsit aztán kinyírok egy csomó katonát és utána nem kapok több küldetést. Még az eljén vagyok nagyon. Csak a fő küldetések érdekelnek..... -
dangerzone
addikt
Nekem kapásból hiányzó dll fájlokat írt ki.
Windows 7 miatt lehetséges ez ? rtm 7600-am van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest