Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz opstefan #5194 üzenetére
Nekem 8.11 van és XP SP2. Hibátlan. Mondjuk én szűz vinyóra húztam fel most nemrég mindent.
Tehát driver változtatással jelentősen változik a helyzet, hmmm
Az utolsó winfos telepítés óta hányszor cseréltél VGA drivert? Nem volt benne nVidia tweaked?https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
mad1
veterán
-
sHafiii
tag
Igen, molotovra jó, mert ugye feltölti benzinnel az üvegcsét. Mondjuk az a vicces, hogy van az a 3. dobozka, ami ilyen sárka-fekete doboz, amit ha felveszel, akkor lesz granyód, meg RPG tölteted... Kicsit vicces... Kb. az a kis doboz olyan max 30 centi hosszú, az RPG töltet meg kb. szerintem olyan 1 méteres.
[ Szerkesztve ]
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
Rica
senior tag
Szerintem molotov csak arra jó, hogy felgyújtsam a Serengeti parkot. Ha tudjátok, vegyétek meg az S50 snipert. Nagyon kúl.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
sHafiii
tag
Valaki itt kérdezte, hogy meg lehet-e nézni játék közben az időt. Ezek szerint igen. Csak nem tudom hogy.
-
Sirandrish
legenda
válasz sHafiii #5213 üzenetére
jahjah..ezt már a megjelenés előtti videokban is lehetett látni de a játék során én sose vettem elő az órát..nemis tudom hogy kell...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sHafiii
tag
válasz Sirandrish #5214 üzenetére
Igen, mutatták a képet, teljesen felesleges, szerintem játék közben nem használja az ember, de valaki kérdezte...
-
-
alien_
őstag
Elő lehet venni valahogy egy órát? Huhh, akkor újra végig kell vinnem a játékot...
Swarm is coming.
-
tgulyas
senior tag
Hogy lehet azokat a fegyokat használni amelyiket gyémánté veszek?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Sirandrish
legenda
válasz tgulyas #5218 üzenetére
mmegveszed a fegvyerboltba gyémántért majd a melette lévő kis házban leakaszthatod a falról bármelyiket..
SzerK: már írták
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
-
Sirandrish
legenda
ahol szakmai hsz-ek vannak ott mindig használom...csak lent a putriba..a Klánok ligák blabla-nál nem
-
tgulyas
senior tag
válasz Sirandrish #5220 üzenetére
THX
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
tgulyas
senior tag
És még egy amit veszek az egyik fegyverboltban azt bármelyik területen ha be megyek a fegyverbolt meleti házban az ottlog a falon?
-
brownus
veterán
ettől van frissebb hot fix? -> ati hot fix havernak kell xp (32) alá
vagy a legújabb 8.12-es catalyst is jó?
-
kooc
tag
Üdv mindenkinek!
Kis segitség kellene.
4200+ X2 AM2, 2Gb RAM, ATI 1800XL 256Mb, stb..
Futna ez a játék?
Köszönöm. -
Dj.darth
tag
Vannak cheatek,de nem tudom engedélyezni!
Valszeg a patch,mert ugyan az ami az első far cry-nál van!
-DEVMODE és nem müködik,sztem a patch!
De remélem uninstall után mükszik majd!}{€ÄĐ$}{¤¤† Eljön a világvége!!!! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH de jó lesssszzz!!!! Globális Felmelegedés.hu!!!
-
OnSeT
őstag
A promóciós tartalom menüben mit lehet aktiválni?
[link] -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom: feltetettem a játékot, és egy idő után nem volt hajlandó betölteni az elmentéseket, mert csak teker a LOADING... felirat, meg váltogatja a képeket akár 24 órán át de semmi sem történik. TELE a net a probléma leírásával, de megoldást egyik fórumon sem tudnak, amiket javasolnak senkinek sem válik be.
Szóval a fogós kérdés: tudja itt valaki a megoldást a töltés problémára?Előre is köszi,
NarancsBeauty is pain
-
Rica
senior tag
válasz Narancs #5234 üzenetére
Nézted már a saját gémek mappában, hogy mekkora a mentések fájlod? Nekem az FC2-nél 2,7 GB volt a sok gyorsmentés miatt, amitől vagy 2 percet tekert minden rendes entésnél. Töröltem belőle rendesen, most megint pöpec.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
KisBundi
őstag
Mentésnél vagy betöltésnél a "Lassítás" gomb az mit takar?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Skacok, végén, a Sakál két felkinált lehetősége közül én a battery-t választottam. most az irja, a kis canyon átjároban, a battery-val robbantsam fel a dinamitokat.. De milyen dinamitokat?? Hol, hogyan?? semmi nem látok..
-
oz82
senior tag
-
Ezt a benchmark tool-t le lehet tölteni külön? És működik a játék nélkül is? Valahol láttam egy kb 700 megás FC2 benchmark tool-t, de nem tudtam sajnos letölteni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
brownus
veterán
HD 3650, xp sp3, cat. 8.12
a játék elindul, de már az intro /mikor a néger a dzsippel visz a faluba/ közben kilép. mi lehet a gond? vmi ötlet?
-
rup1u5
nagyúr
mentett állások hova kerülnek?
vistát kell újraraknom.Why don't you knock it off with them negative waves!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest