Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Segítsen valaki, mert 16%-nál tartok és nincs malária elleni gyógyszerem és akármerre megyek csak meghalok! Pala-ba a templomban meg a pap nem ad nekem gyógyszert csak valami papírokat! Ilyenkor mi van -
Digital
addikt
#5149?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
sHafiii
tag
Ha elértek ehhez a küldihez: el kell menned egy pályaudvarra, ahol van egy csomó ember. Ne csinálj mást. Jó helyről kell megközelíteni. Fel kell menni egy ösvényen keresztül a hegy tetejére. Én pl. sniperrel mentem, de nem fontos milyen fegyverrel mész. Csak egy RPG legyen nálad. Ha lehet legyen rajta accuracy, és reliability upgrade. Ha felértél a hegy tetejére láthatod, hogy kb. 50-80 ember vár rád, ha rambozni akarsz, én megjártam, először én AK-val mentem, kb. 2 percen belül meghaltam. Szóval a hegy tetején meglátod, hogy van egy óriási "gázpalack" a pályaudvar közepén. Fehér. RPG elő. Becélzod, és ellövöd. Felrobban és mission complete. Ennyi. Utána még menekülni se kell, mert az ellen azt se tudja hol van...
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
sHafiii
tag
válasz killer7612 #5162 üzenetére
Nem tudom mi olyan vicces a kérdésedben, hogy nevettél rajta, de te már 2× voltál bannolva. ha jól tudom. Próbáld meg nem a hsz-eket gyűjteni. Amúgy 20%-nál lesz ez a küldetés.
♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦shafish♥♣♠♦♥♣♠♦♥♣♠♦
-
Digital
addikt
Lelőttem a teherautón szónokló csókát, mentem a haverokhoz valami keresztúthoz, most tök sivatagos a táj, összesem...Mi következik ez után?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
mad1
veterán
Barmikor meg lehet nezni hany ora,vagy csak lefekves elott?
Ne szemetelj ! = Steam
-
Rica
senior tag
válasz Buldozer99 #5151 üzenetére
2,7 GB volt
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Digital
addikt
A 2. pályán a hajókísérős küldetést hogyan lehet megcsinálni? Lőnek 1000-el
-
OnSeT
őstag
válasz Buldozer99 #5173 üzenetére
thx
Rossi: asszem a mapváltásra még nekem is várnom kell
egy jó darabig a 16%-ommal. -
camillo
csendes tag
válasz Buldozer99 #5173 üzenetére
És utánna már csak az a map van, azon lehet menni csak?
Én asszem 26% nál vagyok?
Nem vmi izgalmas egy játék.(eddig)ja és mindig csata közben ragad be a fegyver
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz Digital #5172 üzenetére
Egy óránál van egy rpg-és fazon, azt szedd le először. Utána 3-4 másikat a sziklákról, majd a sok kis properreles dzsunkást. Közben vagy ötször javítsd meg a motort, amint füstölni kezd. Legjobb itt a Dragunov.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
mad1
veterán
Azt meg lehet nezni valahol hany szem gyogyszerem van még?
Ne szemetelj ! = Steam
-
-
opstefan
tag
Üdv!
Szeretnék én is játszani ezzel a játékkal, de van egy kis gondom. Csak az a baj, hogy mindig kifagy. Egyszer annyira megölte a gépet, hogy csak egy újratelepítés segített. Lefagyott a játék, reset, fekete képernyő. Semmi válasz semmire se. Most megszereztem máshonnan és újra csak csúnyán fagyogat.Először sikerült belépnem beállítottam mindent, elindult. A fák levelei egybefüggő síkok voltak mindenhol, majd lefagyott. Újra beléptem a lépernyő elkezdett vibrálni. Lejjebb vettem a felbontást, de ezzel aligha lenne gondom, mivel 1 hete vettem egy Radeon 4870-t. Majd ezután is lefagyott és most már újra ott tartok, hogy nincs kép ahogy belépek a játékba. Nem tudom hogy mi van. Nem vírusos és 2 verziót kipróbáltam. Csak arra tudok gondolni, hogy a tápellátással lehetne a gond, bár sötétben tapogatózok. Egy 400-as FSP tápom van, aminek elégnek kellene hogy legyen elvileg. Minden más játékhoz elég Crysys 1600*1200 meg se kottyant neki. Valaki segítsen,mert ki akarom játszani és használni a kártyát.
Előre is köszi. -
semetka
őstag
Írtam az ANTEC-nek. Ezt kaptam válaszul. "Tisztelt Zoltán!
Punkbustert kapcsolja be. Keressen alacsonyabb pinges servert.
Üdvözlettel: Kristóf Zoltán"
Hol kell bekapcsolni a punkbustert mert én ilyen beáálítást nem találtam?
Alacsonyabb pingű szervert nem is találok mert mind 9999. XD==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
mad1
veterán
Kezifek van?Neha olyan szivesen farolgatnek.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest