Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz TazLeacher #2550 üzenetére
hát tom sokan szídják hogy nem egy nagy dolog, és én is nagyobb játékélményre számítok ettől a kettőtől,de még van jó pár játék amit ki szeretnék próbálni... A Crysis-ban csak gyönyörködni szeretnék, meg a sandbox-ban szerkezgetni, mert az engem nagyon le tud foglalni és nagyon szeretem ilyenekkel tőlteni az időmet... pl egy jó kis Warcraft III map Editor-al hónapokat el lehet tölteni pályaszerkeztésekkel.
Elek-nek
kb. 180k
Gigabyte p35-DS3
Intel E8400 3,0Ghz (ezen lehet hogy tuninngolok picit)
4Gb Ram
Gainward 8800GT Golden Sample
táp: fsp Bluestorm 400W
+valami kis winyó, dvd író/ovsaóA vga még változhat mert addíg még ki kéne jönni a HD4xxx szériának meg a 9800GT-nek.
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2546 üzenetére
AMit írtál konfig azzal simán mennie kellene akadás nélkül , jó az élmosást el kell feleddni azzal nekem sem ment . Nálam anno egy Athlon 64 512 rammal és egy 9600XT-vel minden very high-on volt . A ramok 333-masok voltak utána lett ddr400-as . De előtte az Athlon XP 2500+ -on is ment FX5600-al és ekkor volt medium minden . Már csak egy kérdés ? Oprendszer Xp ugye ? Hangkarid tudja-e a hardveres hangokat ?! Ha nem akkor kapcsold ki a játékban anno SB Live-al jártam így az még ha jól tudom csak szoftveresen teszi 5.1-be a hangokat .
[ Szerkesztve ]
-
west
őstag
válasz Blood Mage #2553 üzenetére
vistanak nem eleg ez a konfi
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2555 üzenetére
Éppen ezt akartam én is kérdezni hogy nem-e Vista van fenn de ezekszerint nem . HA meg lesz új géped azon menni fog . AMit még próbálhatsz az az AGP aperture size pl feltenni a Biosban 256 ra .
Más : Multiban coop módban csak az 1.33 Patch-el megy a game , az 1.4-et nem feltenni mert akkor elk*félődik az egész !
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2557 üzenetére
Valahol a vagy a chipset settings-ben azt hiszem . EZ valami memória hozzáférést enged pluszba a vidkarinak ha jól tudom de javítson ki valaki ha nem így van . AZt is meg kellene nézni hogy az AGP 8X-os sebességen van-e .
-
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2559 üzenetére
Akkor állítsd be a Biosban az Advanced features résznél vagy valami ilyesmi menüben . Már PciX-press-es a lapom így nem tudom már hol van . Az aperture size pedig a vidkari memójának a felére kell állítani - köszönet Slett segítségének mert ezt nem tudtam .
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2561 üzenetére
Nem tuning , az ATI 9600 nálam is 8X-os AGP-vel ment mert eleve alapon ennyin tud menni . Tehát nem mehet tönkre . Attól hogy öreg az alaplap még nem megy tönkre tőle .
-
N0zer0
senior tag
válasz bbchris #2562 üzenetére
Igen, a 9600pro alapból AGP8X-s (és min. 128 bites, ha nem 256). Ha az alaplap max AGP4X-st tud, akkor legfeljebb nem engedi átállítani. Illetve a fastwrite (gyors írás) funkciót érdemes még bekapcsolni szoftveresen. Bajt egyik nem csinálhat, mert nem tuning. AGP Aperture Size átállítása se az.
Nálad Blood Mage, sztem a 100Mhz-es buszsebesség fog vissza mindent.
[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2564 üzenetére
Én úgy tudom hogy a 100MHz-et hagyni kell úgy ahogy van , azt nem szabad bántani mert akkor tényleg kinyúvad az AGP kari . Mint írtad elvileg tudja a 8X-os AGP-t akkor tedd arra . A vidkari tudja és nem fog károsodni ha 4X-esről 8X-osra teszed .
-
N0zer0
senior tag
válasz Blood Mage #2564 üzenetére
Meg lehet emelni PCI/AGP órajel fixálása mellett. Max 20-30%-kal, csodát ettől sem lehet várni. De ez már tuning és baja lehet tőle a gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz bbchris #2565 üzenetére
no, átállítottam 256MB-ra... bár egy-két érdekes dolog történt közben/utána... kezdjük ott hogy a Biosba bemegyek ahova kell és 64MB volt oda írva nem 128! no mind1, mondom felrakom 256ra... Indítom a Far Cry-t... fekete kép... kidob a játékból ezzela felirattal: " Critical Exception" ...na mondom király.... végülis aztán megint indítottama játékot és oké. A játékba nem tapsztalltam semmifiéle gyorsulást... kár érte Bár hogy őszinte legyek... szeritem még lassab is lett! megyek a második pályán, amikor fel kell mászni a létrán, így kijutok a hajó tetejére, és helyből egy helikopter támad le, miután kilövöm akkor vannak még ott vagy 20an, a végén meg le kell szednem a motorcsónakot a hajó oldaáról és elhúzni... No itt kb. 20-22 fps-eket szoktam kapni,most meg nézem 12-13-10-15-12-11... mondom mi van?! nagyon beakadt 1024x768, minden medium-on. Az ffps visszaesés lehet hogy azér van mert nem Easy vagy hasonló nehézségbe mentem hanem felraktam a legnehezebbre (realistic) és rányomtam hogy "AI ballance". nem így szoktam menni csak most kezdtem el ilyen nehéz szinten. aztán ez így nyílván jobban leterheli a gépet... most nincs időm majd kipróbálom hogy vissazveszem a nehézséget...
amúgy vki nem tudna egy patchet belinkelni? most 1.1van. -
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2568 üzenetére
Nahh tedd 128 megára . Tulajdonképpen ettől nem megy gyorsabban csak több memóriát ad a videókártyának . Gyorsulást igazából a 8X-os AGP-re állítás adna . Figyu ATI-nak fenn van a megfelelő catalyst ?! Ha jól tudom a 9600-hoz van egy széria ami jó csak már nem tudom melyik . A GPU MHz -et nem babráltad esetleg ?! Furcsa mert mint írtam egy FX5600-al ment mediumon és 9600XT-vel pedig full minden 1024-ben .
A legújabb patch már 1.4-es . Mi multiban próbáltuk coop módban de most valamiért ez sem megy már a másikunk nem látja a fegyverét .
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz bbchris #2569 üzenetére
Nem babbráltam az órajellel. Itt van, és minden alapon van legaéábbis Everest ezt mutatja [link] aztán persze ki tudja, ha abból indulunk ki hogy az írta nekem az evereset hogy 128Mb az az AGP mitttomén mi és mikor megnéztem 64Mb volt csak... megpróbálok egy patch-et leszedni oztán megnézem mi lesz.... és igen 4X es AGP van... ha ezt 8X.ra állítanám az tuninng lenne?
-
N0zer0
senior tag
válasz Blood Mage #2570 üzenetére
Mivel 64Mb (megabites) 9600pro-t nem ismerek ( ) valszeg 128MB (B=Byte, b=bit!) VRAM-os, 128bites (címbusz) kártyád van. Már írtuk, ha az AGP8X-et állítod be az AGP4x helyett, az NEM tuning. Sw-es fastwrite (gyorsírás) bekapcsolása SEM tuning.
Tuningnak csak a fesz-, órajel-, szorzóemelés és időzítéscsökkentés minősül. Más nem.
Far Cry-nak nem kell a legújabb Catalyst, elég ha abban az időben jött ki a driver, mint a legújabb Far Cry patch-ek (1.33 vagy 1.40). A v8.3-as, amid van, az sztem elég neki.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
most megnéztem még 1x... 1.00 patc van fenn... vagy 5db patc-et próbáltam telepíteni, de eggyik sem akar telepűlni!! indítom, oké, oké, kiválasztom hogy hova települjön/vagy hagyom amit ajánl és rákattintok hogy "next"... semmi... várok... semmi.. next... semmi... next..next nextnextnextnextnextnextnextnext... és meg sem mozdúl!
Valamikor már nyőg valamit a gép és azt írja hogy: előb a játékot kell telepíteni és csak utána lehet pathc-elni... na mondom cool
no akkor átálítom 4X-ről 8X-ra, csak találjam meg hol van...[ Szerkesztve ]
-
bbchris
senior tag
válasz Blood Mage #2573 üzenetére
Mert nem mindegy melyik patch-et telepíted . AMi felmegy közvetlen az az 1.3 és az 1.4 . Látogass ide : [link] És szedd le az 1.4 Cumulative Patch-et . ELvileg az közvetlen felmegy .
-
N0zer0
senior tag
válasz Blood Mage #2573 üzenetére
Az 1.00 gáz, az 1.3x-ban egy csomó hibát javítottak, meghosszabították a sprintelést és felkészítették az SM3-ra. Csak ez az utóbbi nem kell neked.
Patchelni csak telepített játékot lehet, de van egy kerülőút. Az 1.4-es cumulative patch-t tegyed fel (ez az összes korábbi javítást magában foglalja, nem kell 5 pöcsöt külön telepíteni). Azt is /a kapcsolóval:
far_cry_v1.4_cumulative.exe /aEkkor fog kérni egy könyvtárat, ahová kicsomagolja a telepítő a tartalmat és oda feltétel nélkül kibontja, függetlenül attól, hogy telepítve van-e a játék. Az így létrehozott könyvtárral felülírod a már telepített játék könyvtárát.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
nem tom telepíteni!!!
Itt egy kép: na ettől nem tok tivábbjutni! bárhova is akarom kicsimagolni nem jó! ha játékon belül ha egy üres mappába nem megy tovább! nyomom hogy "next" és semmi nem törénik.
[link] -
Drift_Elek23
aktív tag
-
Blood Mage
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2579 üzenetére
vagy 20Gb
Az a /a kapcsoló tényleg nem tom mi...
[ Szerkesztve ]
-
Drift_Elek23
aktív tag
válasz Blood Mage #2580 üzenetére
akkor meg kell néznem nekem is...töltöm!
A tuning a lelke mindennek
-
Blood Mage
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2581 üzenetére
ok, de ezt töltsd: [link]
-
Drift_Elek23
aktív tag
-
Blood Mage
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2583 üzenetére
remélem az 1.4 Cumulative-ot...
Amúgy a Far Cry-t már le lehet tölteni ingynesen?? teljesen legálisan kérdezem? mert én mindtha látatm volna.... -
Drift_Elek23
aktív tag
válasz Blood Mage #2584 üzenetére
csak az USA-ban élők számára,am legális,és tele van reklámmal...
miért baj ha nem aszt?[ Szerkesztve ]
A tuning a lelke mindennek
-
N0zer0
senior tag
válasz Blood Mage #2577 üzenetére
A "/a" kapcsoló az administrative mód rövidítése. Azt a célt szolgálja, hogy feltétel nélkül csomagolja ki a telepítő tartalmát, nem nézi telepítve van-e a játék. Próbálj útvonalnak létező könyvtárat megadni. Tovább kéne engednie.
-
Blood Mage
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2585 üzenetére
az hogy hol élek az nem tö mind1?! internet az mindenhól van
hát, csak azért omndtam hogy azt mert én is azt néztem... -
Drift_Elek23
aktív tag
válasz Blood Mage #2588 üzenetére
jaaah értem...
én asszem nem azt töltöttem de mond1, műxik a multiA tuning a lelke mindennek
-
bbchris
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2589 üzenetére
CSak az a rohadt coop mód nem akar menni .
-
bbchris
senior tag
válasz Drift_Elek23 #2591 üzenetére
Pontosan ez úgy van hogy lehet letölteni egy patch-et hogy legyen a Farcry-ban coop mód . Ugye itt ketten lehet menni a gyári pályákon bot-ok ellen kűzdve . Egy darabig ment is majd eccer gondolt egyet és mikor bejelenkezik a másik akivel játszani akarok annak nincsen fegyvere és nem is tud lőni csak játékban van .
-
N0zer0
senior tag
válasz Blood Mage #2588 üzenetére
Az UBI-nak nem mindegy hol élsz, IP alapján ellenőrzi a kapcsolódás helyét. Amcsikak van csak ingyen. Biztos olyan reklámok vannak benne, amiknek csak helyileg ott van reklámértékük.
-
-
joccadoki
senior tag
van egy kis problémóm mit csináljak"Sorry, you must live in the U.S. to play this title"
Sajna a Far Cry Torrentes (eredeti hibás[nem olvassa a DVD-m{10000huf} ]) ;amerikai ubisoft accountom van;Valami megoldás"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
setuphack vagy valami???
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
joccadoki
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest