Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pofa
tag
Upp! help!
-
pofa
tag
Na ez az amit nem láttam mer ott fagy mindig meg miko lelövöm a fehérköppenyes embert, thehát nincs több pálya .......................
Most mive jáccak..
[Szerkesztve] -
BlackSmiley
tag
Ja és valamiért mindig kivágnak a serverek ha lelövök 1-2 embert mintha csak az adminok kivágnák azt akinek van eséje ellenük szemét békazabáló területrablók
-
woodpaul
őstag
1.3-as patchat miért nem tudom felrakni? Megmutatom neki, hova installáltam a játékot, aztán a Tovább gombra nem csinál semmit. Mi lehet a gond? Előre is köszi a segítséget!
Androidő
-
BlackSmiley
tag
Valaki azt mondjameg nekem ,hogy multiba a szemét sniperek ,hogy tudnak úgy felmászni a hegyekre mintha misem lenne? mert én akárhogyis ppróbálkozok nekem nemjön össze őket meg mindig a hegytetőn szúrom ki persze a lelövésem elött 1mp-el
-
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Régebben jáccottam ezzel a gaméval, de abbahagytam, viszont a profiles könyvtárat kimentettem. Most ujra feltettem a gamét és nem látszanak a mentéseim és a profilom se. Mi a gáz?
Jah, 1.3-s patch fent van, régen nem volt fenn.
[Szerkesztve]''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
-
Lord Zero
addikt
-
Newlocal
aktív tag
végülis igaz ű
Köszi. megnézem''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
p a s s e r
őstag
Szevasztok. Van egykis gondom. Netes FarCry esetén állandóan a via punkbuster általi kirúgásnak leszek azáldozata... Nem értem, nem értem... Thanx for da help.
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
ToBeY
nagyúr
A gamehez mi god mode vagy an trainer ami működik is?
-
XeeN
senior tag
válasz p a s s e r #1015 üzenetére
A konzolba írd be: pb_plist Ha az érték nem 300, akkor sűrűn ki fog vágni (minnél nagyobb a különbség, annál gyakrabban).
-
XeeN
senior tag
válasz BlackSmiley #1009 üzenetére
Pedig 1xerű. Általában a map egyik legeldugottabb helyén lehet oda feljutni. Persze így sem egyszerű. Majd ha egyszer összefutunk, mutatok néhány jó helyet.
-
szilchi
őstag
Valaki tud erre a grafikai hibára megoldást??
Bővebben: link
Gép az adataimnál.A 71.84-es FW van fenn.A kártya a gyári órajeleken is ezt csinálja(most 450/650-en megy).Megpróbáltam a 76.44-es FW-t is,de ugyan az.A játékot 1024*768/Very high-on játszom.
[Szerkesztve]Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Voeri
csendes tag
Végre metuttam venni egy Club3d 6800-at! A Rivatunerrel szépen muzsikál 350/800-as órajelen 16pipeline-al és 6vertex shaderel.A Far Cry-t is felraktam hogy összehasonlitsam a ''régi'' Gef4-emmel.Minden 1024*768-ban 32-biten Very High-on (fsaa,af nélkül)teljesen szépen megy csak az a bajom hogy a pixel shader nincs bekapcsolva és szörnyű világos minden.Hol lehetne bekapcsolni azt a .... pixel shadert?
Előre is köszABIT AI7,2*512 Kingmax,P4 3Ghz,Club3D Geforce 6800(16/6.375/800),SB Audigy 2
-
p a s s e r
őstag
Viszont a PunkBusteres kérdésem még minidig áll.
Miért dob ki folyton? (Loosing Key Packets, stb. szöveggel.)
Eredeti, elsőtulajos játék.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
BlackSmiley
tag
válasz p a s s e r #1027 üzenetére
Haveromat is folyton kidobálja sztem szar a kapcsolatod és néha darabosan mennek az adatok és szvsz ha punk buster nemkap megy egy csomagot vagy nem tud visszaküldeni tudomisén ,hogy funkcionál akkor automatán kivágja az emberkéket megoldás nem pb serverekre mész
-
p a s s e r
őstag
Énis valami ijesmire gondoltam... A kapcsolat gyárilag nem szar.De amint rátettem a gépem (addig amúgy hónapokig fagyásmentesen üzemelt), egyből behalt, televan ilyen baszom kémprogramokkal, hiába bármi.
Lehet, hülye vagyok és ennek így is kell mennie, de a hwclock.exe mintegy 200 példányban fut egyszerre, és nemtom, hogy ettől-e, de folyamatosan megy fel valami adat az internetre. Másodpercenként kb. egy kilobyte.
Azért köszi.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
De jól írok helyesen...Wazz..
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
p a s s e r
őstag
Mellesleg mikor játszunk újra?
Ritkán találkozom magyarokkal.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
BlackSmiley
tag
válasz p a s s e r #1031 üzenetére
Én egy Far cry-ban bennevagyok bármikor infomba ott egy msn cím azon felkereshetsz ha farcry-hatnékod van.
-
p a s s e r
őstag
Oksa. Ma délután/este biztos rajta leszünk az öcsémmel. Rádszólok.
Valszeg mánkibéj tdm lesz. Idiótákat kell arconlőni.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
fire fox
csendes tag
cső nem tom hogy találtatok e már ilyet de én találtam a neten Jurassic Parkos kiegészítést a Far Cry-hoz és nagyon tuti!
-
p a s s e r
őstag
Hát.
Jó neked, hogy tetszik. Szerintem ultragagyi, teljesen unalmas multipályákkal. De télleg, én egy deka fantáziát nem látok benne. Egyébként multiban nyomod? Mert akkor vannak sokkal érdekesebb mappackek, amiket érdemes lenne letölteni...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
0519
senior tag
Tudtok vmi játékról ami Far Cry motoron alapul?
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
HolloW
senior tag
Lenne egy kis problémám.
Az új vgaval még nem toltam végig a Far Cryt és ezért haveromtól kölcsönkértem. Előzőleg FX 5200 vel nem volt egy nagy élmény . Azóta már hunosítást is töltöttem le és mondom magamban: kiprobálom ( nem mintha ehhez a játékhoz nagyon hiányozna, dehát mért ne ? ) Felraktam...... , ez volt a vesztem nem indult el valamiért, kifagyott a töltésközben még a legelején és kidobott az asztalra. Újra kellett volna raknom, de most nincs nálam a CD ...
Az lenne a kérésem, hogy ha lenne valaki olyan bűbáj , és amit felülírt a hunosítás azokat a fájlokat betömörítve felrakná valahova NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM
2 mega max mérete az egésznek.
Mellékeltem a fájl listát, alant letöltheted.
Rémélem segítetek.
[Szerkesztve]STEAM - KOBRA KAI!
-
HolloW
senior tag
UP !
STEAM - KOBRA KAI!
-
p a s s e r
őstag
Én felraknám szívesen, csak nincs hova.
-
p a s s e r
őstag
Msn?
-
HolloW
senior tag
-
HolloW
senior tag
-
p a s s e r
őstag
Gondolom, csak nulla rutiom van benne.
Most nem vagyok a gépemnél, holnap át tudom küldeni.beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
HolloW
senior tag
-
Carline
őstag
Vettem egy GF6 6600 kártyát és gondoltam megnézem vele a FarCry-t.
Feltettem, de valamiért a látvány nem az igazi D3D-ben.
Mi lehet az oka?
A D3D kép:
Az OpenGL-es pedig:
Miért olyan fos az első kép?
Carline˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Maxtreme
addikt
Már a HWSW-n mondtam. 1.3-as patch..
De legalább 10000000000000000000x elhangzott a forumba. Ha 1 oldalt méltóztattál volna visszaolvasni, rögtön rájöttél volna a megoldásra.
Ebben a topikban pedig ezen az oldalon is esik róla szó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest