Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pootzdorjah #1541 üzenetére
Nos valóban nem volt egyszerű, én 3nap alatt tudtam elindítani
Igen futnia kell kb az összes szolgáltatásnak, win frissítések, store frissítések, mindenhol bejelentkezni, marha sokáig töltötte. Utána mire rájöttem, hogy ha várok indítás után 10 percet akkor elindul. Utána a játékon belüli hibaüzenetek, googlizás, ini fájl buhera. Akkor működött 3 napig, de aztán az ikonja fehérre váltott és ha rá klikkeltem egy olyan xbox app-ra ment a storeban ami már fel van telepítve, így ott semmit nem lehetett csinálni. Akkor nagy nehezen, sokadik próbálkozásra megint felmentek mindenféle frissítések, utána újra elindult.
Később rájöttem miért tartott a letöltés is brutális ideig. Elvileg 80GB a játék, legalábbis ezt írta az elején. Utána láttam, hogy arra a meghajtóra ahova kértem létrehozott egy 160GB-os mappát, mellé még egy 80GB-osat, majd csak most vettem észre egyik nap, hogy a C meghajtóra is tett egy 80GB-ost.
Jahh nem adok érte pénzt, nekem ez a Fallout76 sem tetszik, szerintem tök gagyi rész. Az előzőket imádtam.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs