Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor99
tag
Új fiók kell (Steam vagy Bethesda ) ezért írtam hogy független legyen (két reg. két email stb)
Egyik sem engedi 2x indítani a játékot ezért kell a fallout76.exe indítani úgy elindul a 2. F76 is.Default Install Location:
Steam: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\
Bethesda: C:\Program Files (x86)\Bethesda.net Launcher\games\Fallout76[ Szerkesztve ]
-
Gabor99
tag
Honnan lehet venni 2300 ft-ért kulcsot?
pl itt: link
6 EUR most nekem is innen van az egyik semmi gond nincs vele.Nekem mind a két fiók " Steam + Bethesda" 1 email címen van .
Az egy fiók free copy voltAkkor így nem működne?
Nem -
Gabor99
tag
-
Gabor99
tag
Ezt nem tudom szerintem mivel már megvan F76 nem tudsz új kulcsot hozzá adni mert megvan. De ezt a Steam fórumon kérdezd ...
Nem értem miért ragaszkodtok a Steamhez tudom szebb jobb, de tök mind1.
Kell egy új fiók legyen az bármi (Steam vagy Bethesda ) hozzá adod a kulcsot és kész utána úgyse abból lesz indítva a második f76 azért írom hogy tök mindegy. -
Gabor99
tag
válasz Gabor99 #1507 üzenetére
Én pl úgy használom a accokat hogy létrehoztam
több F76 parancsikont és mindegyiknek van saját Fallout76.ini -je.
amibe benne van ez:
[Login]
s76UserName=Username1
s76Password=pass
bAutoSignin=1így egy gombnyomásra elindul(nak) a eltérő bejelentkezésű (user1, user2)
F76-ok kikerülve a Bethesda.net Launcher vagy akár a Steam is.[ Szerkesztve ]
-
S.O.S.
senior tag
válasz Gabor99 #1506 üzenetére
Jól értelmezem egy játékon belül fizikailag lenne bent a két karakter?
Akkor 1 játékosnak mégis csak 1200 kg a max hely a ládában?
Két karakternek lenne összesen 2400 kg?De az úgy nem kényelmetlen, hogy egy karakterrel játszik az ember miközben a másik is ott van a játékban csak azt nem használom nem megyek vele sehova.. Ha kell valami akkor mindíg cserélgetek saját magammal cuccot? Ez így lenne? -
Gabor99
tag
1 karakternek 1200
cserélgetés van igen magyarul tárolásra használod a többi karaktert ha nem használod akkor nem kell, hogy belépve legyen csak akkor amikor megy a csere 5 perc után amúgy is kidob a játék AFKde valaki játszik is a másik fiókkal is
pl néha ha egy esemény farmolni kell akkor jön jól, mert 2x rewards lesz ha csak ott áll és nem csinál semmit akkor is csak csapatba kell tenni magaddal -
Gabor99
tag
The Purveyor Legendary Sale -25% van most
Start: Thursday, April 8
End: Monday, April 12 -
Semin
senior tag
Akinek még nincs kigyűjtve a Scoreboard, most 19.-éig dupla S.C.O.R.E. a napi questekből.
kedves figyelmesség, rám is fért -
Gabor99
tag
-
kispistax
tag
Nincs esetleg egy Fallout 76 magyar Discord? Néhány hete két haverral elkezdtük a játékot, 50+ szinten vagyunk már. Mivel a játéknak nincs csetje, így elég nehéz kommunikálni a többi játékossal. Ha még nincs ilyen, akkor csinálunk egy magyar Discord csatornát, ahol esetleg tudna bandázni aki akar.
-
bobalazs
nagyúr
Ma jön az új update.
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Frissítés után nem indul el a játék !
Valamit nagyon elcsesztek....[ Szerkesztve ]
-
kispistax
tag
Szerintetek a Legendary Vendornál van esély a Bloodied Gatling Gunra?
Esetleg ha valaki tudja honnan eshet? -
-
morgovas
kezdő
Red Rocket Cooler - érdemes megvenni? Mennyire hasznos? Nyersanyagot (zöldség, hús) is lehet benne tárolni, vagy csak kész kaját, piát?
-
la_cc
addikt
Az Eneba oldalt ismeritek? 11 EUR-ért látok itt kulcsot a steam-re és gondolkozom a megvételén, de ismeretlen ez az oldal számomra.Jebait volt, bocsi, ez mégsem steam-es...
Hogy kicsit ontopic legyek, milyen solo-ban a játék? Megéri belekezdeni?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Ryder62
őstag
The Pitt trailer:
Na végre egy komolyabb, fallout hangulatú trailer.
DE!
Most komolyan, nosztalgia ide vagy oda, előhúznak egy Fallout 3-as kiegészítőt, hogy kiegészítőként betegyék a 76-ba.
És ha jobban megfigyelitek, minden ilyen trailer végén szerepel a "Free for Fallout 76 players" szöveg, még a most megjelent Steel Reign trailerben is oda van írva, viszont a Pitt trailer végén egyáltalán nem szerepel.Pofám leszakad ha ez egy fizetős kontent lesz, és attól tartok hogy így lesz, ismerve Bethesdát.
-
csab991
senior tag
Új hellcat power armor, steel reign main quest egyik rewardja lesz. -
addikt
Sziasztok!
Az MS előfizetéses windows store-os változatot telepítettem fel. Az normális, hogy minden elindítása 10 percig tart?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Delirious
tag
válasz Visormail #1538 üzenetére
Soha nem értettem miért jó bármit is a Microsoft boltból megvenni, valószínűleg rajtam kívül sokan mások is így vannak ezzel.
Szerk: Nem bántó szándékkal írtam, ezzel csupán azt akartam mondani, hogy valószínűleg azért nem válaszolnak, mert senkinek nincs az a változat fenn.
[ Szerkesztve ]
-
pootzdorjah
csendes tag
válasz Visormail #1540 üzenetére
A win store egy katasztrófa... Csoda hogy elindult egyáltalán a játék onnan. Én többször próbálkoztam anno pl forzát. Ha valami frissítés nincs a gépeden konkrétan le sem tölti az adott játékot, csak teker... Ha próbáltad steamen és tetszett akkor vedd meg ott. Én is ott játszom. A bethesda launchert el sem indítottam mióta elérhető steamen.
-
addikt
válasz pootzdorjah #1541 üzenetére
Nos valóban nem volt egyszerű, én 3nap alatt tudtam elindítani
Igen futnia kell kb az összes szolgáltatásnak, win frissítések, store frissítések, mindenhol bejelentkezni, marha sokáig töltötte. Utána mire rájöttem, hogy ha várok indítás után 10 percet akkor elindul. Utána a játékon belüli hibaüzenetek, googlizás, ini fájl buhera. Akkor működött 3 napig, de aztán az ikonja fehérre váltott és ha rá klikkeltem egy olyan xbox app-ra ment a storeban ami már fel van telepítve, így ott semmit nem lehetett csinálni. Akkor nagy nehezen, sokadik próbálkozásra megint felmentek mindenféle frissítések, utána újra elindult.
Később rájöttem miért tartott a letöltés is brutális ideig. Elvileg 80GB a játék, legalábbis ezt írta az elején. Utána láttam, hogy arra a meghajtóra ahova kértem létrehozott egy 160GB-os mappát, mellé még egy 80GB-osat, majd csak most vettem észre egyik nap, hogy a C meghajtóra is tett egy 80GB-ost.
Jahh nem adok érte pénzt, nekem ez a Fallout76 sem tetszik, szerintem tök gagyi rész. Az előzőket imádtam.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
A három csillagos fejlesztés következményeképp a kétlövéses fegyverem sebzése a felére csökkent! Vissza lehet csinálni vagy kisérletezgetni kell?Üdv,
-
jimpo
senior tag
Halló
Annak RIP, nagyon kicsi az esély hogy ugyanolyan fő és mellék effekteket adjon mint amik rajta vannak illetve voltak a fegyón. Érdemes valami azonos fegyvert Legendary-zni aminek nem jó az effektje, abból még lehet valami.
Értelmes fegyvert nem érdemes pimpelni, mert ha nem adja be akkor szivacs.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
pootzdorjah
csendes tag
Ezek a legendary cuccok az armorokra hasznosak. Random dob effektet de ott egy kicsit megdobja a T-65-öt, bár medic pumpal gyakorlatilag hallhatatlan vagy. 10-ből 8 ember bloodied-buildal rohangál, de valamit nagyon szarul csinálnak mert állandóan élesztenem kell a hombárokat... Ha kitapasztaltad melyik fegyver válik be neked, utána nem igazán akarsz újakat heggeszteni. Én legalábbis mindig az alap 3-4 heavyvel tolom, mindegyiken prime receiver.
Arra még érdemes figyelni a mostani frissítés után, hogy túl sok fusion core ne legyen nálad(se plasma) mert idővel előjön a carry weight bug. -
Arolotifar
őstag
válasz pootzdorjah #1548 üzenetére
"hombárok"
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
csab991
senior tag
válasz pootzdorjah #1548 üzenetére
Nem tudom hogy csinálják, én non legendary PA-ban 19% élettel, protocols+blocker perk semmi nem fektet meg, kivéve a poison damage néha napján.
A legendary crafting jó lett volna ha le tudod lockolni az effekteket és csak azt rollolod újra amit akarsz, lootpool most mégjobban felhigult sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest