Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Egy Samsung C49RG90 120 cm es ívelt monitornak, milyen fali konzolt ajánlanátok ami le-fel is dönthető, és akár merőlegesen ( nem muszáj teljesen,de majdnem merőlegesen) is oldalra fordítható? Köszönöm -
dh66e
veterán
válasz Black-core #1803 üzenetére
Szia!
Megnéztem azt a monitort,de nekem úgy tűnik hogy ez nem vesa kompatibilis legalábbis a képeket nézve .
Samsungnál kérdezz rá. -
soadzoor
csendes tag
Sziasztok!
300x300-as, 65 colos TV-hez szeretnék fali konzolt. Nem kell, hogy dönthető legyen semmilyen irányba, de fontos, hogy minél közelebb legyen a falhoz a TV (és persze stabil legyen). Ebben tudnátok segíteni?
Köszi -
dh66e
veterán
válasz Black-core #1806 üzenetére
Akkor jó.
A gond a szélessége a monitornak amiatt a kifordítás eléggé necces a sima kis monitorkonzolokkal.
A nagyoknál meg a 100x100 a gond.....valamiről le kell mondanod.[ Szerkesztve ]
-
rhommel
csendes tag
Sziasztok!
Az új házunkba csináltattunk egy média falat ami bútorlapból van. Ez 4 csavar segítségével a falnak van csavarozva hogy ugye a súly ne húzza el. Nekem meg adott egy 55 colos Samsungom ami jelenleg a régi házunkba egy Stell SHO 3600-on függ. A bútorasztalos azt mondta, hogy elég ha simán csak a bútrorlaphoz fogatom konzolt amit ugyebár 4 csavar tart. Én tartok tőle hogy a bútrolapból kiszakíthatja azt 4 facsavart a közel 20kg-os TV. Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz rhommel #1810 üzenetére
Szia!
Kapupánt jellegő csavarral és széles alátéttel nem fog átszakadni ha a bútorlap is atomstabilan van rögzítve.
A legjobb lenne ha beérne a rögzítés a falba.(#1809) Black-core
Passz, ilyen jellegű dologgal még nem találkoztam,ha van adapter hozzá akkor bármelyik egy vagy kétkaros konzol jó hozzá.Stell,Meliconi,Hama vagy az olcsóbbak is A+ és tsai (EMAG).
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Black-core #1812 üzenetére
Szívesen!
Arra figyelj hogy minél hoszzabb legyen a karja a forgatás miatt.Ezt vagy a leírásában vagy a robbantott ábráján tudod megnézni. -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Ismét egy kéréssel fordulnék hozzátok,mivel a tv-t le kellene vennem a falról a konzolról polc szerelés miatt.
A konzol egy steel sho 3610,és mivel ketten raktuk fel korábban ,nem vagyok magabiztos a leszerelési mechanizmusban....nyilván nem az egész konzolt szerelném le a falról ,hanem magát a készüléket ,és beillesztenék két képet amin úgy gondolom hogy látszik a szerelési mechanizmus,tehát ezen a képen a felső rész van amit bele kell csúsztatni a konzol tartó elembe:ezen a képen pedig az alsó csavaros rögzítés található ami a konzolon tartja a keretet:
Jól gondolom,hogy elegendő lesz az alsó csavarokat kitekerni,és már le is lehet venni egyszerűen a tv-t,majd a visszahelyezés is ugyanígy?
Köszi
-
ptomcsi
csendes tag
Sziasztok!
Sony Bravia KD-65XF9005B TV-hez keresek fali konzolt.
Jelenleg ez a befutó: Maclean MC-564
Erre később akár nagyobb TV-t is rakhatnék, bár ez a következő 5 évben nincs tervben...Gondolkozok még ezeken is:
Stell SHO-2051
Stell SHO 3610
Ezekkel lehetne utólag 2-3 fokot javítani, ha kicsit ferdén raknám fel a TV-t. Van köztük lényeges különbség?Maclean MC-723
Kevésbé áll el a faltól, mint az MC-564. (Olcsóbb is.)Ti melyiket vennétek?
[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
Hy.Lg 65 c9 oled.maga a tv 25 kg,vesa 200x300.ehhez keresnék fali konzolt.ki mit ajánlana?
bendeguz_HUN
-
dh66e
veterán
válasz bendeguz76 #1820 üzenetére
Szia!
Attól függ milyen felhasználásra szeretnél.Sima,forgatható etc. -
dh66e
veterán
válasz bendeguz76 #1823 üzenetére
Akkor szinte mindegy milyet veszel.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Egy régi 50" Pana plazma TV-hez szeretnék fix falitartót.
A TV kb 45 kg.SHO 1021 ezt néztem ki, de így képek alapján nem akarom elhinni, hogy ez 80 kg-ig jó.
Lehet hinni a leírásnak? Esetleg ennél jobb vételt tudtok?üdv
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #1825 üzenetére
Szia!
Pedig elhiheted.
Mre gondolsz jobb vétel kapcsán erősebbre drágábban vagy gyengébbre olcsóbban?[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
3500 - 4000 Ft körül van ez az SHO 1021, ami szerintem jó ár érte.
Olcsóbban gyengébbre semmiképp, és ha ez valóban 80 kg-ig jó, akkor nagyon többet sem szeretnék rá költeni.
Nem ismerem ezt a márkát és ha ár/érték arányban van jobb, akkor az érdekelt volna, de nem is nagyon találok, a legtöbb fix falitartó max 40 kg-os és képek alapján még erősebbnek is tűnnek, mint ez, innen eredt az aggályom.üdv
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #1827 üzenetére
Amit linkeltem az 50kg-ig jó azaz azt biztos tudja mint mindegyik amelyikm acélból van.
A gyengébbet csak a 80kg-hoz viszonyítva írtam.
Vedd bármelyiket nem lehet gond, ezek nem nagy összegek. -
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Korábban az 55" TV-mhez vettem volt egy NATEC NTM-0829 tartót, bitang erős és stabil, de már nem elérhető.
Szükségem volna egy hasonló tulajdonságokkal bíró tartóra.
Jól gondolom, hogy helyette a A+ SPB446 ugyanúgy ajánlott?
Ugyan csak egy 9-10 kg-os TV menne rá, de elég nyakatekert pozícióba kell kihajtani, ezért fontos lenne, hogy masszív legyen.
Van ilyen típusú még ami ilyen árban (vagy olcsóbb) lenne?;) - The Power of the Light Side
-
dh66e
veterán
válasz Anonymus23 #1830 üzenetére
Szia!
Olcsóbb nem igen van max hasonló áron akcióban,de ugyanezt tudja. -
Anonymus23
veterán
-
erx16
friss újonc
Sziasztok.Vettem ma egy Samsung 7 series UE55RU7092 típusú 55 colos TV-t.Az lenne a kérdésem,hogy fali konzol vásárlásnál csak a képátlót és a súlyt kell néznem?Kinéztem a legolcsóbbat (https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_isy-iwb2100-32-65-d%C3%B6nthet%C5%91-fali-konzol-1246698.html#specifik_C3_A1ci_C3_B3) ez jó lenne nekem?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Egy gipszkarton media falat szeretnék a nappaliba, 12-es gipszkartonból lesz. A tévé nem közvetlen a falra menne, hanem lenne egy álfal kb. 10 centire a faltól, hogy mögötte el lehessen vezetni a kábeleket.
Gondolom a gipszkaron magában kevés a tévé megtartására, hogyan tudnám ezt megerősíteni?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
Viszont lenne egy másik kérdésem.
Így a tévé egy közel 40 centis fülkébe lesz berakva, a mostani konzol meg fix, milyen olyan konzol van, amivel ki lehet hajtani a tévét, a szereléshez? Tervezzünk 65 colhoz, igaz most csak egy 50-es plazma van, de hátha beugrik majd helyette később egy 65-ös OLED.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
Lecseréltem a tvmet és kicsit elgondolkodtam, hogy nem kellene-e a falikonzolommal is foglalkozni.
A fal ytong, a konzol egy 80 kgig terhelhető Stell SHO 1005. Az eddigi 49"os tv 11 kg volt, míg a mostani ívelt 55"ös már 17 kg fölött van kicsivel. A gyári csavarokat használtam, de úgy emlékszem, hogya tipliket cseréltem valami szárnyas megoldásra, igaz nem gázdbetondübelre (nem is értem miért nem ajánlotta azt nekem senki, pedig annak idején több boltba is bementem, hogy tuti megoldás legyen...). A gyári csavarok (6 darab), amik a falhoz rögzítik a konzol: M8x90esek.
Elég sokat forgatjuk a tvt, napjában többszöri, mindenféle szögben, gyakran teljesen kihajtva... kérdésem az lenne, hogy szedjem le az egészet a fenébe, próbáljam valahogy kiszedni a tipliket és benevezni erre a gázbetonos tiplire ha nyugodt akarok lenni? Alapvetően nem a tvért aggódom, hanem azért, mart a gyerekeim richtig alá ülnek játszani
Illetve a másik kérdés, hogy mivel úgy néz ki még pancserebb vagyok, mint gondoltam, kiderült hogy elkevertem a tvhez kapott gyári vesa csavarokat és a google nem igazán akar kegyes lenni hozzám, esetleg valami tipp, hogy honnan szerezhetnék be újakat? Ha minden igaz M8-asból 43-45mmes kell (kézikönyv írja így )
A segítséget előre is köszönöm.
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz Sontir Fel #1840 üzenetére
Azt hiszem hogy a rotty állapotú a gyári és a fentebb látható fajtát használtam. Elsőre rossz helyre került, ezért volt csere
-
dh66e
veterán
válasz Sontir Fel #1840 üzenetére
Szia!
A gond a tiplik kiszedésével az hogy lehet nagyobb lesz a lyuk mint kéne mire kiszenveded őket.Nos ha most tart stabilan akkor később is fog,persze csimpaszkodni ne engedd a srácokat rajta.
Természetesen a hozzá való dűbel az igazán jó megoldás,nézz meg egy tiplit hogy ki tudod e szedni akár úgy hogy betekersz pár menetig egy csavart és kihúzod vagy megfúrod 9 vagy 9 és feles fúróval hogy a ház is kiforogjon.
Azt oldjátok meg hogy ne alatta játszanak vagy köss extra biztosítást a tévére.A gyerekek feje beforr.Ilyen csavart bármelyik nagyobb csavar esetleg szerelvényboltban kapsz.
Ahh látom, akkor cseréld mindenképp!
[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
A VESA csavarokat közben megtaláltam, mégsem vagyok annyira pancser... illetve de.
Most, hogy nincs fent semmi a konozolon, kicsit körbejártam, és asszem ilyennel sikerült feltennem...Jól sejtem, hogy rosszabb a helyzet, mint elsőre tűnt?
-
dh66e
veterán
válasz Sontir Fel #1844 üzenetére
Rossz rossz ,de nem reménytelen.
Vegyél ilyet ez való hozzá. -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Samsung UE43RU7102 tv-hez szeretnék olyan fali konzolt választani ami legalább 60cm-re kinyúlik. Sajnos merőlegesen lesz a falhoz viszonyítva. Mit tudtok ajánlani? -
JiMN
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani szakit aki feldobna egy konzolt nekem Budapesten? 14.ker előny.[ Szerkesztve ]
-
HPAA
őstag
üdv
lehet elsőre bárgyú a kérdés , de még csak most kezdek foglalkozni a gondolattal , hogy konzolra tenném az eddig talpon álló tv-m
a tv-t a konzolhoz rögzítő csavarok a konzolhoz "járnak"/ha nem akkor honnan szerezhetőek be ... ?************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs