Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Korábban az 55" TV-mhez vettem volt egy NATEC NTM-0829 tartót, bitang erős és stabil, de már nem elérhető.
Szükségem volna egy hasonló tulajdonságokkal bíró tartóra.
Jól gondolom, hogy helyette a A+ SPB446 ugyanúgy ajánlott?
Ugyan csak egy 9-10 kg-os TV menne rá, de elég nyakatekert pozícióba kell kihajtani, ezért fontos lenne, hogy masszív legyen.
Van ilyen típusú még ami ilyen árban (vagy olcsóbb) lenne?;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz Brandynew #1864 üzenetére
De ahhoz nem 600x200-as kiosztású kell, csodálkoznék ha egy 32"-os TV-n ekkora lenne a VESA, pl a Sony szalonban 100x200-ast (mm) írnak hozzá.
Amit kinéztél az rohadt nagy, nehogy a két függőleges túllógjona TV-nMegnéztem több helyen is 100x200-ast írnak hozzá, 6,2kg.
Amit írnak egyébként 6cm/2cm, nem tudom mire vonatkozhat, talán a használható csavar, de egy ilyen kis TV (súly és méret) nem nagyon számít!Ha ilyen jellegű kell, akkor szerintem egy ilyen kisebb bőven elég ahhoz a TV-hez
https://edigital.hu/fali-konzol-tarto-allvany/navon-vesa-200-dontheto-fali-tarto-konzol-14-48-ig-p624882[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Brandynew #1866 üzenetére
Figy a legegyszerűbb ha megnézed a hátulját, hogy a lyukak milyen téglalap vagy négyzet elosztásban vannak.
Nekem még a 40"-os tévén is 200x200-as kisztásban voltak, most van itthon egy 43"-os LG LCD, az is 200x200-as, meg van egy 55-ös LG OLED, na az 300x200-as.
De megtint rákerestem a tiedre és ellentmondó infókat találtam megint, igen van benne 300x200-as is és 200x200-as és 200x100-as
Mérd le inkább[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Brandynew #1868 üzenetére
A TV-d szélessége ~74cm, a kereszt tartó vas szélessége 81,5cm.
A TV-d magassága ~43,5cm, a függőleges tartók hossza 51 cm.
Biztos, hogy a vasakat akarod nézni a TV mellett???
Gyakorlatilag minden irányban túllóg a TV-n a tartó.Nagyon rossz választás ahhoz a TV-hez az a tartó amit linkeltél korábban.
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Két karos fali tartó kellene egy 43" TV-hez (VESA 200x200). Én 2 éve vettem valamit (Hasonló a Stell SHO 3610-eshez vagy az) egy LG55 Oledhez, az tökéletes azóta is, 1 mm-t sem mozdult el, ugyanabban az irányban áll mint ahogy akkor belőttük, persze ehhez képest egy 43" LCD az nem akkora durranás súlyban és egyéb szinten, de ugyanilyen kategória kellene.
Nézegettem a jelen ajánlatokat, és az alábbiakat találtam:
MC-762
A+ SPB446
Ti melyiket vennétek? Az A+ nekem masszívabbnak tűnik.. (jó árban is, de igazából ilyen mértékben ez nem szempont).Szerk:
Ha jól rémlik téglafalra megy, vagy maximum szilikát, akinek lesz az lakatos munkákat is csinál, szóval a felszerelés nem szempont, megoldja.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz tibbike01 #2394 üzenetére
Egy szekrény mellett lesz, így ki kell dobni a faltól valamennyire, és az a cél, hogy így a faltól x cm, távolságra, döntve és forgatva legyen. Ezt fix tartóval nem oldod meg.
Másrészt ha évente 2x egy kábelt be akarsz dugni, akkor is könnyebb az élet;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest