Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    Történelmi percek.
    Tegnapelőtt délután/este meghírdettem A piroskát. Igen, az E30-at. Csak e30 Fb csoportban, sehol máshol. Másnap délelőttre kapott egy halom ajánlást és több mint 100Like-ot, valamint kb 10-en írtak privátot és hívtak fel.
    Végül az egyik arc érezte, hogy kell neki az autó valahonnan Zalából feljött érte. Volt már neki E30-a korábban, sztem nálam kicsit idősebb forma és egy hasonló korú barátja. Értettek hozzá, tudták mit nézzenek, látták, hogy a kaszni foglalkozós, de alapvetően tetszett nekik az autó és meg is veszi. Kezében volt a pénz, el is akarta vinni, de mondtam, hogy bocs, de a költözés miatt fogalmam sincs hol a törzskönyv, és még akarok csinálni pár képet a kisfiammal és az autóval. úgyhogy abban maradtunk, hogy vasárnap eljön érte. Mennek esküvőre és hazafelé felveszi az autót. Eleve vasárnap nézte volna meg, de valami azt súgta neki, hogy ez nem lesz már meg addig. (Ma is jöttek volna ketten és péntekre is lett volna aki jönne megnézni). Volt aki még tegnap este eljött volna, de mondtam, hogy bocs le van merülve az akksi így nincs értelme jönnie. Ő mondjuk biztos utálhat most, mert ő jött volna elsőnek megnézni, de belátta, hogy ha beindítani sem tudjuk, akkor nincs sok értelme.

    Szóval ennyi, úgy néz ki, hogy elkelt 1nap alatt. Ja és 6kilóért hírdettem meg. Írták a hirdetés alá, hogy nyugodtan tegyek még rá 150et is akár, mert úgy is elviszik, de nem akartam hetekig alkudozókkal foglalkozni. Srác aki jött nem alkudott egy forintot sem, teljesen normális volt ő is meg a haverja is, nem fikázták, nem izéltek, rajta, tetszett nekik oszt kész.

    Úgyhogy ennyi, ezt is megéltük. :Y

Új hozzászólás Aktív témák