Új hozzászólás Aktív témák

  • ncc1701

    veterán

    válasz npera #23788 üzenetére

    Hajtókar leszedéshez van hajtókar leszedő szerszám. A sima kiskalapács nem túl szakszerű, bár ha utána kidobod, akkor flex is jó. :) A pedált simán ki tudod tekerni, vagy 6-os imbusz kell neki, vagy asszem 17-es villás kulcs, a lényeg az, hogy az egyik fordított menetes. Ki tudod logikázni, az az oldal, ami amúgy magától lefele tekeredne. Jobb pedálokon jelölve vannak az irányok.

    A 35-40-es tempóhoz amúgy felesleges országuti első hajtómű. Enyémen a nagy tányér elöl 48 fogas, és kb 32-es tempónál még 3-at tudok hátul lefele váltani (11-23-as ultegra hátsó 9s sorom van), pedig nem vagyok egy nagy pörgetős típus. Erőből dolgozom, mint a Torrente. :D Ha összefosom magam, akkor kb 55-60-ig ki tudom tekerni síkon. Csak utána 2 napig lélegeztető gépen vagyok. :)

    Klasszik outi ugye az 53/39-es, ahhoz én krvára nem vagyok elég erős. Egy outis versenyző lead laza 500 wattot jó sok ideig, ami elgondolkodtató. Csúcsban meg valami 2.2kW körül mennek az erősebbek. Szóval fontold meg a 44-48 fogas, 3-as mtb cuccot előre. Mondjuk egy jó kis XT hajtóművet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák