Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    800km van a Leafben, eddig nagyon elégedett vagyok vele. Hozza azt, amit vártam, a mi autó használati szokásainknak megfelelőnek tűnik.
    Töltés egyelőre Penny parkolóban (amire ablakból rálátok), előbb-utóbb költözünk olyan helyre, ahol lesz saját töltő. Itt Győrben elég kevés villanyautó van, így egyelőre nem tűnik problémának, hogy épp szabad-e a töltő...
    Tegnap este Győr-Bp, 90%-ról indulva 30%-al értünk oda, tempomat 125 körül. Nyilvános gyorstöltőn felnyomtam 65%-ra ~20 perc alatt. Majd anyáméknál sima 230V konnektorból reggelre 100% lett (ez 10A-rel tölt). (max 32A Type2 töltő jövőhéten lesz felszerelve)
    Reggel Bp-Győr háztól házig 127km, pályán végig tempomat 135 (GPS szerint ez 132-133), meg fűtés. 21%-al értem ide. Bár ez LeafSpy szerint 32% (kb 10%-ot tartalékol, és bár nagyjából elhasználható, de műszerfalon ilyenkor már 0-át mutat)
    Szóval teljesen autószerűen használható ilyen távon. Nem kell 90el menni pályán fűtés nélkül, és hasonlók...

    LED-es lámpának nagyon jó fénye van az eddig megszokott halogének (hiába a mindenféle emeltfényerejű prémium izzó) után, a reflektor különösen durva, az automata reflektorkapcsolás meg tök kényelmessé teszi a használatát. (országúton)
    ProPilotot imádom. Bár lényegében csak egy távolságtartós tempomat (ami városban, dugóban is müxik), meg sávtartót (ami elbambulás ellen jó lehet, de vezetni nem fog a user helyett)

    Vannak bénaságai: extra rövid, alig értékelhető könyöklő. 4 elektromos ablakból csak a vezetőé automata, az üléseket szokni kell, a Golfban sokkal kényelmesebb volt (Highline felszereltségnek vmi extrább ülése).
    A kormány sajnos csak le-fel állítható, ki-be állítás nincs...

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák