Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20390 üzenetére
Azzal szemeztem én is, Aliexpressen, csak oda volt írva, hogy a kamera logó mentes, vagy mi, azaz nincs rajta a Hikvision logo. Mondom, akkor az annyira kínai, amit már hamisítanak is.
Amit utoljára szereltem fel haverhoz, az fHD, "bullet", vagy csőkamera, az a fajta, amit minden képi ábrázolás tartalmaz. Teljesen jó. Egy ~25 centis drót lóg ki belőle, tápcsatival meg ethernettel. A kamera működik PoE cuccal, akkor elég neki csak az ethernet, onnan neri a tápot ugye. A kameraház alján kis ablak, amögött reset gomb, meg a microSD kártya foglalat. A cucc infrás, éjjel fekete-fehér képet ad, olyan ~8 méterre még lát, méretéből / árából ettől többet nem is reméltem, de ezt minden esetben hozza. Mindenhova is tud menteni - a saját kártya, FTP szerver, felhős tárhely, távoli meghajtó ésatöbbi. Emellett emailt is küld, ha beállítod, 3 címre max, de onnan lehet továbbítást is beállítani.
Eresz alá lett szerelve, cicákat már érzékelTegnap rendeltem magamnak egy Xiaomi 360fokban éjjellátós wifis beltérit. Kollegámnak olyan van, az is kellemes. Idehaza a bejárathoz gondoltam, hogy felszerelem, lássam, ki jön-megy, ha nem vagyok idehaza
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
Van nekik távirányító, csak nem tudom, vezérli-e ezeket a TVket...
Amúgy nem olyan lassú a weboldaluk (régebben lehet, az volt, meg HQ video is voltak egy idóben)Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20398 üzenetére
Én most kiültem az erkélyre, és meglepően meleg van itt is. Egy szál pólóban, egy remek Moods szivarkával egyetemben. Mire bejöttem, a szivarka elmúlt, de a melegség még megvan odakint. Végre kellemes tavaszi idő van. Mire bejöttem, eszméltem, hogy annyira jó az idő, hogy egy remek barnasört is bevehettem volna, mert akad idehaza Krusovice, az megy a szivarkáho' is.
A csomagot még tavaly vettem, de tegnap bontottam meg. A teambuilding túl jó lett, én hamra "elfáradtam", de viszont a vacsorát is én csináltam. Szóval akkor nem dohányoztam, tegnapig. Most 1-2 megint olyan lesz, hogy ha az idő eg a hangulat engedi, akkor "bűnözök".Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz JonesC #20392 üzenetére
Ez az Eurocenter?
Február 26. és március 4. között a parkolórendszer tesztüzeme zajlik. Ebben az időszakban a parkolás még díjmentes. Azonban 2019. március 5-től a 3 órát meghaladó parkoló használat után óránkénti 700 Ft-os díj kerül felszámításra. https://tinyurl.hu/T4Ke/
-
npera
őstag
Dlágaszág. A 791-es 2 db 5 Ah akksival. Szerintem az unokák is tudják majd használni.
Még töltés előtt storage charge volt az akksi, a kijelzőn 1 pöcök a háromból. Meghúztam a süllyesztett fejű kereszthornyos facsavarokat abban a székben, amin ülök evés közben. Rögtön nem lötyögött semmi. Utána meghúztam pár csavart a fiókok fogóiban. Nem mondhatnám, hogy feszegettem a gép határait
Max 70 Nm-t tud és a csúcsteljesítmény 460W. Ha fúrni kell, akkor megy második fokozatban 2000/min akár, első sebességben viszont lehet lassan fúrni. A kiscsaj kipróbálta (én fogtam a gépet közben, ő csak a ravaszt húzta) és olyan finoman nyomta be a gombot, hogy éppen csak cammogott a tokmány.
A lámpa jó erős, de lehet finomítani. Az akksi nem túl nagy, szerintem teljesen jól kezelhető méret. Van rajta egy erős mágnes a markolaton, ahol lehet a húzófejeket tapasztani. Vettem hozzá egy Dewalt behajtókészletet, valamint 2 készlet osztrák fúrót. Fába és fémbe. Betonba nem kell, nincs beton,.
A hét folyamán nekiállok a könyvespolcoknak majd, aztán újrafúrom a sufniban a bringatartót is.
-
FőDudu
veterán
A Lidlben van most 20 voltos PABS 20-LI D4 nevu cucc.
Az 35Nm forgatonyomatekot tud. Lattam rola videot ahol acsok teszteltek es 400x10-es csavarokat hajtottak be vele gerendakba. Ha azt birta, akkor nekem boven eleg lesz.Lehet veszek egyet. Kofferrel egyutt (2Ah-s akkuval) 35 Euro. 3 ev garral. Raadasul ezeket altalaban ujra cserelik es nem javitjak, vagy penzvissza. Annyit szerintem meger.
Igaz ez nem az a durva nyomateku csavarbehajto (PDSSA 20-LI) amirol elozoleg mar emlitest tettem, de itthonra boven jo lesz.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20421 üzenetére
2-3 hete, de lehet, van egy hónapja is, hogy volt idehaza a Lidl-ben egy akció, motoros csavarbehajtó.
Ami nálunk van bolt, annyit kapott / tartott, hogy akinek kellett, vitt, és volt még 2-3 hétig belőle, egy nagy raklapnyi. Pénteken még ki voltak téve hegyben. A készülék 10 ropiba került.
Szombaton jött egy promó, megváltozott a honlap, TV spot, fúró-csavarozó 14.990.- hétfőtől. (holnaptól).
Ma voltan a boltban, minden volt, kivéve a pénteki csavarbehajtót. Ilyen ez a c'est la vie.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
JonesC
tag
Köszi az infokat, a hop stop érdekes, mert az közelebb van a Margithoz. Ott dolgozik a leányzó. Akkor még holnap ingyenes ezek szerint valszeg, én a stop shop oldalán nem láttam semmit kiírva, de mondjuk simán lehetek vakegér.
-
FőDudu
veterán
válasz zetor2000 #20422 üzenetére
Amugy ez az X20V Team rendszeru cucc eleg modularis.
Az akku es a tolto az osszes ilyenhez jo, 1 oras vagy akar 45 perces toltes is van.
Meg 5Ah-s akku is.Azaz a flextol az akkus utvefuroig mindenhez jo ugyanaz az akku.
Eleg sok gepet akku es tolto nelkul arulnak - azaz veszel egy akkut es jo az osszeshez.Az 5Ah-s akku meg 27 Euro, az meg lofasz.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Milyen fasza kis e-bike-ot arul a Lidl.
Nem is nagyon latszik, hogy e-bike es csak 17kg.
FőDudu
-
zetor2000
őstag
válasz FőDudu #20427 üzenetére
Ja, az nem rossz, csak nem minden készülékük ilyen Van 12 meg 14Vos, néha.
Gépet meg úgy szeretek venni, hogy _van_ mellé akku, mert használni szeretném. Azt jobban szeretem, ha 2 is van mellé, mert egyet töltök, eggyel dolgozom. Ha lehet külön akkut kapni, az meg mégjobbabb.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #20421 üzenetére
Sima barkácsolásra alighanem teljesen jó bármelyik. Én most picit megőrültem és full retard vásároltam. Van logika az őrületem mögött, de nehéz elmagyarázni
A terv nagy vonalakban annyi, hogy a gép bírja az esetleges terasz újraépítést is, vagy egyéb állagmegóvási vagy tatarozási munkát. Idővel veszek majd fűrészgépet, amivel lehet rendes deszkát és "gerendát" vágni, akkor tudok háztáji melókat csinálni. Gyakorlásképpen kapok kölcsönbe egy Festool fűrészt, az erősen overkill számomra, de azzal meg tudom csinálni az alsó szinten a díszlécek méretre vágását. Valami elképesztő szögeket tud a gép, nekem 90-fok vagy 45-fok kell csak. Erre egy jóval egyszerűbb masina is tökéletes lenne.
Ha kellene dekopírfűrész, akkor van olyan amire a fúrógép akkuja rámegy.
A dönthető- és elfordítható fűrészgépből (nem tudom mi a magyar neve) nem kell akkumulátoros. Oda már jobb a konnektor szerintem. Ha valami Ryobi gépet vettem volna akkor abból van akksis körfűrész, de annak nagyon kis venyige vágási kapacitása van még az 5 Ah-s akksival is, oda jobb egy rendes hálózati gép. És a vicc az, hogy a konnektoros masinák ugyanannyiba vagy picivel többe kerülnek, de a kapacitás más dimenziókban mozog. Akár szögekben, akár vágási mélységben.
Mivel a körfűrészből nem akartam akksisat, így vehettem kábé akármit a fúrógépből, ameddig csiszológép és dekopírfűrész létezik belőle.
-
Gabibácsi
őstag
vettem belsőket, felniszalagot, defektsprayt, teflonos sprayt, csengőt, gumileszedőt
kell még valami jó első lámpa, mert ami van cateye az góliátelemes
-
Sipi-
őstag
Bridgestone Turanza T005 megrendelve, hétvégén megkapja a Picasso a nyári papucsokat.
Pont ma jelent meg teszt róla a nekem kellő méretben. Pedig már majdnem Firestone Roadhawk-t vettem, de a Bridgestone csak 3ezerrel drágább és úgyis ezt is 6-8 évre veszem (mostani Michelin 8 éves pont, de már lett az egyik oldalfalán egy pici lyuk).[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
Minden hétfő új meglepetés.
Itt lesz majd A Migráció. Indián péntek este írt levelet, hogy jelöljem ki teszteléshez a júzereket. És írjak listát, milyen switcheket használunk. Igaz ezt még csak kb. 47szer kapták meg, de ott vannak a hálózatosok, akiknek ez lenne a dolga és mindent is tudnak. A tesztelésnél még nem tudom mire gondolt, vissza sem merek kérdezni.
Ha azóta nem csipogott volna rám a cseten, hogy ez mennyire nagyon sürgős, akkor várnék két napot, mert tuti magától elmúlik az egész :-D Legjobb mikor létszámot kérdeznek, aztán három helyről 4 különböző számot kapnak vissza. Pedig ez sem bonyolult.
Cserébe nyilván másik harmic szálon megy a dolog, kellenének új gépek, de asztalit nem vehetünk, már laptop a menő és ezzel lehet virítani, meg távmunka, csairibiri. Másik ember meg visszavágja a rendelést, hogy ez sok, és juttatásként ki kell érdemelni. Főleg mert egyre több a bajunk a képzetlen munkaerővel is, akik nem értik és nem is akarják érteni ezt aVPNesdi mókát :-/
Jó lesz ez a hét is, elmítingelünk a világba aztán 2 hét múlva megint rákérdeznek, hogy faszé' nem haladtunk más dolgokkal, ami fontos.
-
veterán
válasz Gabibácsi #20442 üzenetére
nabazz, elfelejtettem megnézni a defekttelen külsőt. de a defektjavító spray ez, nálam működött, később született defektet is megelőzött már. arra kell vigyázni, hogy a sorrend defekt esetén a levegő kiereszt, spray befúj, felpumpál, különben nem hat.
hanyas vagy, te disznó?
-
Sipi-
őstag
válasz JonesC #20440 üzenetére
Terv szerint hétvégén megyünk szüleimhez, ott depóznak a nyári gumik. A gumi kb. ugyanannyiba kerül ott is, mint Budapesten. A szerelés szerintem viszont olcsóbb lesz egy kisvárosban, főleg, hogy Apukám ismerőse a gumis. Pl. Apukámnak 1700-ért javítottak defektet ott, nekem meg 3500-ért Budapesten.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest