Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabibácsi
őstag
Na, egész nap fékbetétet cseréltem.
Jobb elöl a dugattyú rohadt nehezen járt, ezért is adott hangot valszeg, vagy két óra szenvedés volt míg kitisztítottam és megjárattuk, majd össze lehetett nyomni. Meg persze a csavarok is be voltak állva,Bal elöl balfasz voltam, de nagyon.
Örömködtem hogy ott jó minden, összeraktam, rézpasztáztam, minden fasza. Próbakörön egész falu megsüketült, annyira durva hangja volt. Kb 2 km -et mentem vele, aztán udvarban néztük hogy mi az a fura ragacsos bevonat a tárcsán,
Levettem a kereket, akkor láttuk hogy a külső betétet faszán fordítva tettem bele, és a matrica meg festék a fémról szépen rányalódott.
Szétszedtem újra, a féktárcsát egy élmény volt higítóval lekapargatni. Összeraktam, azóta jó.Lehet röhögni.
Viszont a folyamatos visítást is megoldottam.
-
-
FőDudu
veterán
Gyerek dronozott kicsit, koszi qnadam.
Most epp rendelni szeretne a DJI oldalarol.
TVk befertek.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Nova: koszi a kartyat.
Hamarosan kiprobalom.
Csak vagatnom kell.FőDudu
-
-
Jahno
veterán
válasz qnadam #19813 üzenetére
Ott ha bal kézre esik a víz és addig mész a part mentén, míg lehet akkor jobbra a teraszon egész értelmes a fagyi és keci jó koktélt meg miazmást is mérnek. Előtte jobbra beborítasz kis utcába, hümmögsz, hogy továbbra is milyen szar az élet, de visszakanyarodva ugyanígy fel lehet menni magaslatra és lenézni. Juteszembe, az erkély kb. pont a naplementére bír nézni, mi? Vagy most év eleje van, akkor kb. 10 óra iránya. Tényleg rossz.
-
veterán
-
Gabibácsi
őstag
-6 fok, brrr
-
FőDudu
veterán
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #19826 üzenetére
Engem egy ideje erre a csajra emlékeztet...
Mindenféle műsorból láttam képeket, néha tv-t is nézek, és egyes műsorokban a haja meg a sminkje elbújik a fogai mögött..[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
JonesC
tag
Mikorra lesz érkezés? Jahno féle szállítmány is oda jön?
Lettek itt még páran kis költségvetésű emberkék, úgyhogy ha van még elhozható tv akkor tudnék még rá recipoenst ami gyakorlatilag jótékonyság.
-
Gabibácsi
őstag
Bringa a kocsiban. Úgy nézem csak két belső kell bele, meg a láncnak egy tisztítás, meg majd egy nyereg lehet. Meg lámpa, góliátelemes cateye van rajta, az nem kell
-
Gabibácsi
őstag
https://goo.gl/images/ggDbxA
Azé szép, az enyém ugyanez sárgában
Azt hittem fiatalabb, de 60-as éveket ír. Valami azonosítót majd keresek rajtaHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
-
zetor2000
őstag
válasz JonesC #19842 üzenetére
Ahogy néztem, mindenféle analóg jelforrást kezel ezeknek a TVknek mindegyike.
VGA, Scart, S-video, Kompozit (?) video van rajtuk.
FőDudu javasolt távolt, 4 euró (cirka 1100Ft), ingyen szállítás...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz JonesC #19847 üzenetére
Szerintem simán. Nekem az a tervem, hogy a Xiaomit nyomkodom majd ezzel szemben, ha kéne.
Pincében talán van egy univerzális táv, előretanított, nem a tanítható, meg valahol idefenn van egy Logitech Harmony jórégi tanulós/netről programozódó. Valamelyik csak jó lesz. Meg tervben van, ha megvannak a készülékek, hogy rendelek olyat, amit linkeltél.Amúgy távvezérlő IC-t nem gyártanak/fejlesztenek sokan, mert általában van készem, ami megfelel a feladatra. Nagyjából minden TV ugyanarra képes egy érában / termékkörben. Ha van egy rendesen használható, akkor aköré épít mindenki. Ilyenből szokott lenni 2-3 de max 10 féle, és akkor mindenki örül, hogy egyszerű a távvezérlés, meg a pótlása.Amit linkeltél régebben Amazonról távot, az is olyan, hogy 6-8-10 TV típust vezérel. Azokhoz mindhez lehet találni univerzálist, nagyjából ugyanazt, esetleg más "köntösben".
Biztos vannak egyedi fejlesztések, ahhoz az utángyártott se egyszerűen beszerezhető.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest