Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Egy elég összetett kérdésben szeretnék segítséget kérni. Van egy "ütemterves" táblázat, mely több fülből áll, és a lényeg, hogy az első egy amolyan összefoglaló oldal. Ezen egy beosztás szerepel, hogy mit, és mikor kellene végrehajtani tevékenységeket. Pl. a sorokban városok, és az oszlopokban pedig hetek, és a cellákba pedig betűkódokkal szerepelne az, hogy mi is lenne ott a cél. A különböző füleken pedig a városok szerepelnének.

    Nos, azt szeretném csinálni, hogy ha az egyes füleken beírok egy betűkódot, akkor az összesítő fül megfelelő sorában-oszlopában is megjelenjen. Ez eddig pipa, mert meg tudtam csinálni. Viszont abban nem jutok dűlőre, hogy hogyan kellene azt összehoznom, hogy ha a tevékenység elvégzésre kerül, akkor ez az összefoglaló fülön is megjelenjen? Mondjuk úgy, hogy elszíneződik vagy sraffozódik az adott cella.

    Ami a történetben a csavart jelenti, az az, hogy mindez, amit szeretnék, 2010-es Office esetében működik, nem is túl komplikáltan. Viszont 2003-ban már nem...és nekem meg olyan Office van :( 2010-esben pedig 2003 kompatibilis módon elmentve nem megy a téma, és nem színez a szoftver...és érthető módon nem szívesen adnék ki több tízezret az új verzióra.

    Van valami függvénye a 2003-nak, amivel ez a történet megszerkeszthető lenne? Elnézést kérek, hogy kissé bonyolultan írtam le, de remélem valamennyire azért átlátható :)

    Köszönöm a segítséget előre is :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák