Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaba951
veterán
Simán meg ki lehet őket fizetni. A webes oldalukon lehet leolvasni a kulcsot, mint az Amazonon.
Ezek régi játékok, nem biztos, hogy regisztrálhatóak Originen:
Dead Space
Mass Effect
Mirror's EdgeEz meg teljesen bizonytalan, hogy regisztrálható-e. Hála az EA-nak teljesen kiszámíthatatlan, hogy melyik webshop kulcsát fogadja el az Origin. Bár vannak biztató hírek, hogy némelyik ügyfélszolgálatos szívességből ráteszi az accountodra, de az automatikus rendszerben nem megy.
BulletstormViszont az árakat elnézve szerintem érdemes kockáztatni. Legfeljebb nem fogadja el a kapott kulcsot az Origin. Azt tudni kell, hogy ez Oroszország egyik legnagyobb online játékáruháza, nem egy kis, szélhámos cég. Valami olyasmi, mint nekünk a CDGalaxy vagy az 576. Nekem eddig nem volt velük gondom. A kulcsaik mindig működtek a Steam vagy Origin rendszerben.
Ja, és most Dead Island - DLC Ryder White - 199.07 RUR! Gond nélkül működik ez is!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz KubanitoS #9854 üzenetére
Most néztem meg a PayPal accountom. Nem látom a History-ban, hogy ma levontak volna bármit is. Ha függőben lenne a fizetés, akkor itt szerepelne?
>Megköszönte az oldal a vásárlást, viszont Paypal nem vonta le
>a pénzt és kódot sem kaptam.Ugyanígy jártam én is. Viszont ezek szerint jogosan nem kaptam meg a kulcsokat.
-
-
wesker24
senior tag
válasz csaba951 #9855 üzenetére
Dead Island Ryder White DLC bukta mert az orosz régió záras az nem fog menni Európai IP-vel !
Ahol ez van ki irva !
Активация: Россия,СНГ
Az bukta mert orosz régió zár van rajta !
Én már csak tudom mert pórul jártam már igy hogy olyat vettem meg ami nem ment EU Ip-vel !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
csaba951
veterán
válasz wesker24 #9858 üzenetére
>Dead Island Ryder White DLC bukta mert az orosz régió
>záras az nem fog menni Európai IP-vel !Hát ez nem igaz! Megvettem. A kapott kódot aktiváltam Steam-en, a szokásos módon, magyar IP-ről. Simán elfogadta. Letöltés rögtön megkezdődött, 1092 MB. Játékon belül Ryder White Campain: Unlocked.
Az alap játékhoz (orosz verzióhoz) kellet VPN. A DLC-kez nem! A Blood Bath-ot egy másik webshopból vettem meg, azt is gond nélkül tudtam aktiválni, nem kellett VPN. A ripper mod-ot meg lusta voltam megvenni, nekem nem ért meg ennyi pénzt, most meg már nem is kapni azt a kódot.
Licenses and subscriptions-nál a DLC-nél nincs ott, hogy (RU), az alap játéknál meg igen.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
>EA-nak hova írjak, hogy a Bulletstormot tegyék az origin fiókomba?
Én nem találtam meg az e-mailjüket, de mások esküsznek rá, hogy van.
Kezdetnek próbáld meg ezt:
https://help.ea.com/
"Beszélj egy játéktanácsadóval."Arra azért készülj fel, hogy nem az első ember fog segíteni, többször is próbáld meg, más-más ügyfélszolgálatossal. Kitartónak, meg agilisnek kell lenni.
Esetleg mások tudnak segíteni itt.
[ Szerkesztve ]
-
wesker24
senior tag
-
Niczo
senior tag
Paypal valamiért lassú. Várjál mert levonják, én türelmetlen voltam és így most Google checkoutról és Paypalról is levonták az árat (szerencsére nem nagy összeget).
Ja, és ha visszatér a resend key gomb, akkor nyomkodd aktívan
[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
csaba951
veterán
válasz wesker24 #9867 üzenetére
Várd ki a megjelenést! Utána kiderül, hogy mi a helyzet. Skyrim (RU) is jó vételnek tűnt, aztán kiderült, hogy nem az. Mindenesetre ezt is az 1C terjeszti.
Jelenleg így lehet kapni keyshop-ban:
*This game may be region locked, require VPN activation or require a language patch. More information will be released as we approche the release date. -
KubanitoS
veterán
válasz wesker24 #9867 üzenetére
Csak óvatosan megjegyezném, hogy ez a webshop nem hivatalos reseller, csak egy cdkulcsos oldal a sok közül, ráadásul az orosz fajtából. Ha megveszed a CD kulcsot és később eladják még egyszer, akkor bukhatod az egész Steam fiókod.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
cskamacska
addikt
válasz KubanitoS #9872 üzenetére
A YuPlay mögött tényleg a ruszki kiadó óriás, az 1C áll. Más kérdés hogy amilyen gány az oldal, lehet hogy tényleg eladják ugyanazt a kulcsot többször.
más:
Az IndieGala nagyobb csomagjainak árai folyamatosan emelkednek, lassan elérik a kezdő ár másfélszeresét. Ezmiez?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
gtamate2
veterán
-
csaba951
veterán
Amazon
Dragon Age Origins: Ultimate Edition [Download] - 7,49 USDSikeresen regisztrálható minden trükk nélkül Origin-re.
Ebből, a teljes kiadásból nem készült magyar nyelvű változat.[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
válasz cskamacska #9874 üzenetére
A csomag árát a mindenkori átlagárhoz igazítják (mint az indieroyale-nál).
Az alapcsomag ára viszont marad 1 dolcsi, ez azért rendes dolog tőlük (persze abba csak 3 játék van).
Ezeket az albumokat amiket adnak velük, ezeket amúgy meghallgatja egyáltalán valaki?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Asbee
veterán
Ok köszi.
Dragon Age Origins: Ultimate Edition [Download] - 7,49 USD már csak 10 -ért látok, de megér annyit is. -
benox98
csendes tag
Mi a különbség a GranTurismo 5 és a GranTurismo 5 Prologue között?
Több autó, több pálya ilyenekre gondolok. Melyik jobb?Benox
-
G4ga
őstag
Lentebb lirt DA U mennyibe fájna ez magyar Ft-ba?
Aki esetleg most vett leirná pontosan mennyi volt?
Esetleg valaki tudd nekem venni ha ugy adodna? én pedig elutalnám neki az árát! -
BigBlue69
őstag
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Youri
veterán
válasz cskamacska #9899 üzenetére
passzolom... a rage nekem még az 1 font szállítást sem érné meg
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest