Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Vagy keresd meg danih-t, it a PH-n!
Megbízható, korrekt!Azt tudnod kell, hogy az olcsó orosz kulcsos változat csak az orosz nyelvet tartalmazza. Szóval az angol nyelvet utólag kell beleműteni. Ebben danih segíteni fog! Az a változat amiben benne van az angol nyelv is, az jóval drágább mint a dobozos változat Magyarországon.
-
CaptainHero
csendes tag
Köszi a tippet még nem is gondoltam erre, megpróbálom hátha.
Ezzel kapcsolatba az lenne a kérdésem azoktól akik már írtak nekik, ha az EA help-nél bejelentkezem és a problémás játék kiválasztása után ott az e-mail küldését választom akkor magyarul vagy angolul írjak nekik? Mert számomra ez nem derül ki sehonnan Nem akarok hülyének tűnni.ui.: az kimaradt, hogy a Magyarországot választottam az oldalon és a support telefonszám is magyar, a honlap meg félig magyar félig angol.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz CaptainHero #9402 üzenetére
Ha írsz az EA-nek magyarul, megértik. (Angolul biztos.) A válasz kicsit tört magyar lesz, de Te is meg fogod érteni.
-
CaptainHero
csendes tag
válasz TazLeacher #9403 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, akkor első körben magyarul panaszkodok és ha nem menne a dolog akkor angolul is kapnak tőlem egy szerelmetes levelet.
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem tud olyan helyet, ahol lehet még kapni dobozos (nem sold outos fapados fost) Sid Meiers Pirates game-et?
Next PC Upgrade: 2022
-
L3zl13
nagyúr
válasz CaptainHero #9402 üzenetére
Ha a magyar nyelv van beállítva az oldalon akkor magyarul írj. Nekem egy magyar ember válaszolt. Van magyarországi supportjuk is elvileg.
Aki hülye, haljon meg!
-
Crytek
nagyúr
Greenmangaming-en megint valami ingyenes cucc van vagy mi pár perce még jó volt mostmeg nem jó! ?
-
Crytek
nagyúr
Steam-en majd lecsapok rá 4,99-ért vagy alatta ha lesz akcióban legközelebb!
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni egy játék megvásárlásában.
Aki szeretne segíteni az keressen meg pm-ben.Köszönöm előre is a segítséget a jelentkezőknek.
Dreimus.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz FehérHolló #9414 üzenetére
Jól értem, hogy a legkellemetlenebb rejtvényünket kellene leírnunk? Ha igen, akkor ebből ki fogok maradni.
-
GoZoL
senior tag
Civilization akció az amazonon!
-
dokken
tag
Shopto All Special Offers
-
Crytek
nagyúr
Alice Madness Returns 7,49 dollár Amazonon!
-
csaba951
veterán
Lehetséges, de ez alapján megbízhatóbbnak tűnik az átlagnál.
-
cskamacska
addikt
-
csaba951
veterán
>Civilization V - Amazon
Ez a változat (US) nem játszható Ausztráliban. Őket is szívatja a kiadó rendesen a Steam-en. Próbáld ki légy szíves, hogy az aktiválás után ezt a verziót le tudod-e tölteni, illetve el tudod-e indítani?
Mármint sima magyar IP-ről, VPN használata nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
válasz csaba951 #9426 üzenetére
Ezt olvasva jut eszembe hogy én Amazonról megvettem a Deus Ex HR-t és csak szimplán beregiztem a steam profilomba. Lehet hogy ez így nem fog működni?
Most elkezdtem letölteni, majd kiderül.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Ilsyde
őstag
Kingdom Rush meglepoen igényes és aranyos tower defense csavarokkal (egységek, varázslatok, fejlesztések stb.). Folyamatosan mélyul és nehezedik a játékmenet.
(ingyenes, bongészoben fut)
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz csaba951 #9437 üzenetére
Én is pontosan ezt írtam , bár mintha egy ismerősömtől hallottam volna, hogy az orosz változattal valamit trükközni kellett. Az Amazonnal viszont még nem volt ilyen gond.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
bAtt001
addikt
válasz CsiguszMaxim #9440 üzenetére
ezt a hsz-t csak támogatni tudom
-
Ilsyde
őstag
Nincs mit, rám számíthattok!
Elég addiktív, van már benne úgy 4-5 órám. Annyira tetszett hogy támogattam a készítoket pár dolcsival, amiért cserébe adtak pár extrát koszonetképpen. Sokkal jobb a játék mint az ennél 10x tobbe kerulo (fizetos) Steames társai.
-
fpeter07
veterán
És hogy az Angry Birds után mással is tudjam idegesíteni magamat.
-
Hunork
veterán
Üdv skacok!
Lehet, nem ide kéne írnom, de hát mégis...
Ha valaki megveszi nekem a Fallout 3 GOTY kiadást (4k) a CD Galaxisban, akkor én szívesen adnék neki több eredeti! játékot is, szám szerint 4-et!MYST 4 Revelation
Aquanox 2
Vietcong 2
Ground Control 2 (ez utóbbi újságmellékletes, Gamestar)
bónusznak meg Psychotoxic alkotást, ha nagyon szeretné...És személyesen találkozhatunk az üzletnél, másképp nem is menne.
Ha valakit érdekel a lehetőség, akkor keressen meg pü-ben."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
CarajoEsp
senior tag
Dragon Age pack amazonról 12dolcsiért, beugrott
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Hunork
veterán
válasz Agyzuzo #9446 üzenetére
Igazad van, csak még az életben nem szerepeltem ott... De teszek egy próbát...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
albert8
veterán
Tudtok valahol olcsón DOBOZOS NFS shift 2-őt?
már rég keresek, de nem tudom hol kellene még
576 ban rittig máig volt leakciózvaFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest