Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Agyzuzo
addikt
Hát nem tudom, ez azért nem egy nagy "gyűjtői" változat. Azért mert kicsit csicsásabb a borítója és van benne két kis DLC? Az egyhez képest nem nagy eresztés, de egyszer végigtolom, ennyit szerintem pont megért.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Valdez
őstag
válasz goodboy007 #9244 üzenetére
Dettó, csak nekem DS2 és DA2 SE volt 6ezer ingyen szállítással
-
zseko
veterán
Batman AA 990Ft a gyöngyösi tescoban. Gyári dobozos, nem EVM vagy társai.
HR24.hu
-
zseko
veterán
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami jó autós játékot ajánlani? Nfs-eket ne.Ilyen Toca race driver, Test drive unlimited szintű játékot keresnék.
Kerestem de semmit szinte semmit nem találtam ilyen jellegű játékokat.Ennyire panganak ezek? -
Toca meg TDU két teljesen különböző stílusú játék. Tocához hasonló talán a Race 07 lehet, TDU-hoz meg talán a Burnout Paradise. De valóban, nem nagyon találsz ilyeneket. Toca-hoz hasonlítót azért nem, mert ez egy erősen rétegjáték, TDU-hoz meg talán azért nem, mert ez egy viszonylag új kategória.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
CarajoEsp
senior tag
Szóval.
Miskcoli Tesco: Batman AA:990ft
Gothic 3 Gold Edition: 990FT
Dragon Age: 1990ft
Awakenings:990FTDe már annyi játékom van, nem vettem meg csak a Batmant, ha kell valakinek és helyi, ugorjon ki, még van belőle
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
zseko
veterán
válasz TazLeacher #9271 üzenetére
Jah, 990 van írva alá, de leolvastattam a vonalkód olvasóval ami ki van helyezve és úgy 1990-et ír. Arra hivatkozhatnak sztem, hogy ez nem is az a termék ami akciós, mert más a kódja.. Gondolkozom rajta, holnap munka után bemegyek és balhézok egy kicsit... Ma már nem érek rá.
És ez sztem bizonyos szinten szándékos, belefutottam már ilyenbe, "jaj, elfelejtettük levenni az akciót..." Ha meg nem figyel a delikvens, simán át van verve.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
TazLeacher
nagyúr
Én pont így vettem meg anno a Dead Space-t 12.990 helyett 2.990-ért. Elárazták, és bevállalták, annyiért adták 1 hétig. Persze én lecsúsztam róla, én meg szomcsi voltam. De azért bementem, és találtam 1 db-ot. Erre mondja a csávó, hogy de ez az akció már lejárt. Én meg mondtam, hogy engem nem zavar, ennyi van ráírva. Jó, hívja a főnökét. Főnök 1 dolgot kérdezett: mennyi van ráírva? Akkor mennyi az ára? Ennyi volt.
-
Youri
veterán
-
zseko
veterán
-
ittakary
nagyúr
válasz TazLeacher #9274 üzenetére
"én meg szomcsi voltam"
Uh
Viszont a sztori vége fain Bár mindig ilyen egyszerű lenne a konfliktusmegoldás az üzletekben... :/
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
Teljesen mind1.. Kivan irva az ár akkor annyi.. kikell fizetni a teljes árat .. menni reklamálni vevőszolgálatra.. és még tán 200 Ft-os kupont is kapsz.. Igy Vettem Brotherhood-ot 2400-ért 6000 helyett.. (Tescoban)
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
goodboy007
senior tag
Ja, Burnout Paradise igen jó, ha nem zavarnak a fiktív kocsik.
1000-2000 JMF-ért szokták adni.[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
mokus1
addikt
válasz goodboy007 #9280 üzenetére
Ismerem , kiprobáltam amikor kijött.De csak jobb egy bmw, vagy egy lambo kormány mögött ,,ülni"
-
ittakary
nagyúr
Jaja Elég fain érzés, amikor kinézel egy BKV jármű ablakán, látsz egy Subaru Imprezát és tudod hogy ha hazaérsz, egy ilyen kormánya mögött fogod izzasztani a DiRT3-mat
-
Amantius
senior tag
Nem! Ez a magyar valóság:
"Soha nem látott magasságba emelkedik szerdától a hazai benzinár...".
Nekem már csak ez jut eszembe egy Impreza láttán, mert az én autóm nem egy Impreza, de kb annyit fogyaszthat.Igazából mi kell? Ha szimulátor, akkor Race 07, GTR2, GTL, Richard Burns Rally, rFactor, netKar PRO, esetleg iRacing, ami drága, de rabul ejt, engem is beszippantott (érik az rFactor 2 is). Ezeken kívül is van biztos pár, de én csak ezeket nyomom, ezeket bátran ajánlom. NASCAR-ból én csak a NASCAR 2003-at ismerem közelről, de azt szintén bátran ajánlom (nem tudom, egyáltalán beszerezhető-e még).
Persze szeretek bohóckodni is, de nekem csak a NFS HP (2010) jött be úgy ahogy, illetve a Flatout, de az nagyon.[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
Amantius
senior tag
válasz SenorGrande #9295 üzenetére
Jogos! Ez nálam kimaradt valamiért, pedig jókat lehet benne rémkedni.
[ Szerkesztve ]
Nagy gáz, kis szerencse!
-
bijesz
aktív tag
Football Manager 2011
Steames 5 EUR[ Szerkesztve ]
-
Angelo69
senior tag
Melyik külföldi webshop-ból szabad még rendelni a zavvi-n kívül?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok