Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz i2k #76188 üzenetére

    Addig meg nem nézünk fórumot és YT-ot, nehogy elspoilerezzék nekünk (oh, wait). :D

    Csak én érzem úgy, hogy ez a gyors interjú és magyarázkodás azért született, mert sok volt a heat a fórumokon és hivatalos oldalakon?
    És talán ezzel picit le lehet hűteni a kedélyeket?
    Tegyük fel, hogy sikeres lesz X1-en a jó kamuszövegeknek/marketingnek köszönhetően, és majd jön a hivatalos szöveg, hogy: Soz srácok, de csak 100 év múlva lesz PC-re és PS4-re, mert akkor jár le a szerződés. A pénzt köszönjük, ígérjük, jó helyre megy!
    Igazából egy ilyen lépés sem lepne meg a Microfostól. Muszáj volt valamit mondaniuk, amivel csitítani tudják a gyűlöletet és megállítani a bojkottot és petíciókat. Így legalább lesz vásárlói igény a Lara Croft and the Tempe of Osiris játékra is. 2 legyet 1 csapásra. Nagyon okos ez az ember és kiváló marketinges, érti a dolgát rendesen, nem véletlenül van ott, ahol.
    De már az is ügyes húzás volt, hogy még egy fosos képet nem mutattak róla (az artwork-ökön kívül), de már mindenki a játékról beszél! :D

    Viszont az tetszett, hogy tegnap már Camilla Luddingtont is zaklatták emiatt a Twitteren.

    Én azért annyira nem lennék biztos még, hogy ez jönni fog később PC-re és PS konzolokra. A játékipar marketingesei sosem az őszinteségükről voltak híresek. Csak most kellett valamit mondani, amivel be lehet fogni a lázadók száját. De ez mit sem változtat a Microfos, Square Enix és Crystal rettentő szemét hozzáállásán. Majd megnézhetik az eladásokat...
    Sok sikert kívánok nekik innét is, de én tuti nem fogok ezeknek már pénzt adni erre, akár jön PC-s verzió, akár nem.
    Egy életre elásták magukat előttem. Inkább támogatok más - korrektebb fejlesztőket, akik mondjuk kevésbé szarják le a rajongóikat.

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák