Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ayo #56419 üzenetére

    Megjegyzem nekem elvileg utálni kéne a CoH2-t, mert évek óta a nehezebb/valósághűbb stratégiákat kedvelem. :P
    A Sega meg nem kedvez senkinek(látod, az én számláimat is elutasították, azért kellett egy tréder fazontól megvennem :O :DDD), a Digital Collectors Edition előrendelőit pl direkt szivatják, mivel azt ígérték hogy mindem hájjal megkent változatot fognak kapni azért a beteges 80$/65€ árért.

    Erre megkapták a 3 eddig kiadott coop/skirmish ToW DLC 1.(!) darabját, a 19(!!!) különböző multi képességet és egységet adó (CoH1 parancsnoki fáját váltó) DLC parancsnokokból 9-et, és a majd 50 DLC jármű kinézetből 25-öt. Mindezt úgy, hogy aki csak előrendelte a sima játékot, az is megkapta az első ToW DLC-t, 4 DLC parancsnokot, és két tank skint.

    Renjility játékajánlatait nyáron vettem észre, azóta járt a Hookups, OpiumPulses, és random más tréder Steam community csoportokban is mint kiemelt ügyfél(ott email alapján fogadta a jelentkezést, az ottani üzletei nincsenek fent Steamtrades-en), az elején(tehát nyáron) valami 30-40 dollárért adta azt mint most 10 dollárért, akkor nem is érdekelt. Azóta fokozatosan ment le az ára, karácsonyi szezon előtt közvetlen még 15 dollár volt a CoH2. Mint mindig írtam, ez Steamtrades, semmire nincs garancia, de azért jó szívvel nem ítélném el úgy, hogy közben minden másnap be van linkelve egy G2A féle oldal mint best buy a természetesen 100% legit kódjaival. :))

    Amit mellesleg már nem szidok látványosan, mert a nem is olyan régi ARMA 3 vészkorszakban, mikor nem lehetett tudni ki kivel van, akkor felajánlottak _nagyon_ alkalmi áron egy ARMA 3 kódot, amit ugye kapásból elutasítottam, mert hülye azért nem vagyok. Hát kérem alássan, az úriember által szétosztott kódok mai napig tökéletesen funkcionálnak. :W

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák