Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams007
tag
Sziasztok!
Nemrég láttam itt a topicban ajánlották ezt a steamtrades hirdetést: [link] Valaki vásárolt már innen (mondjuk CoH 2-t)? Nekem úgy tűnik, hogy megbízható és vennék négy db CoH 2-t, ha lenne egy példányra jelentkező. Így fejenként 7,5$-ra jönne ki. -
törölt tag
GOG
Mighty Heroes Magic Pack
The Creepy Crate
Memorable Dungeons
Un-Linked RPGs Pack
Chronicles of Ultima
Settlers Pack Supreme
Military Combat Sims
Fantastic Open Worlds
Tactical Strike
Deep Space Division
Brave New Lands
Cinematic Adventures
Historic Strategy
Indie Platformers
Wadjet Eye AdventureAz akcíó Január kettőig érvényes .
[ Szerkesztve ]
-
-
_stick_
őstag
Hali!
Az 5 euros Witcher 2 jó árnak számít? -
szami777
addikt
válasz djculture #56406 üzenetére
na igen, ez zavar engem is. Viszont ezeket már jó ideje árulja, ha eltűntek volna a fiókokról, azt már lehetne látni a repekből szvsz. Lehet h valahol borult egy tehervonat/kamion.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
válasz djculture #56406 üzenetére
Nekem is ajanlottak ket jatekot is amit szerettem volna ellenallhatatlan aron. Kerdeztem is hogy honnan van, eleg lett volna bekamuznia hogy indiai dvdrol lett lekaparva, de még az se ment neki. Pedig ez a bureau is 4$-ert nagyon behuzos lenne.
amugy giftek vagy kodok? Mert ha giftek akkor 100% hogy lopott, ha kodok, akkor csak 98%
xsanyi: egyben szoktak ervenyteleniteni oket, ha baj lesz, majd egyszerre kap 100 negativat.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Ez tul sok, tul olcson. Boven tobbert el lehetne pattintani, erosen ugy tunik hogy extrasurgos neki, ezek a 4pack arak nevetsegesek..Nagyon keves olyan tortenetet ismerek, ami ilyen hihetetlenul hangzott es jo vege lett.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
-
warcat
veterán
válasz maross #56415 üzenetére
Igen ez a másik,hogy nagyon nyomatja, a vegyél sokat olcsón intő jel,ha kellően megcsavarták a dolgot,mittudomén,a lopottnak bejelentett bankkártyával megvettek valami saját cuccot ebayen, a pénzt paypalre rakták és azzal vásároltak gifteket (ezt még lehet fokozni) akkor eltart egy ideig míg végigérnek a visszafejtésben és a letiltásokban.
Paypal gift az elsődleges fizetési mód,ott nem tudsz disputeolni szerintem később,ajándék volt,ki van írva ugyan a tf2 kulcs de egyrészt lehet,hogy ott azt mondja egyszerűen,hogy 2x annyiba kerül,másrészt én nem vagyok annyira biztos benne,hogy a később x emberen átfuttatott kulcsokat majd csak visszaadják neked,Steam nem híres arról,hogy benyelné az ilyen csalós károkat.EA: It's in the crate!
-
Robo sapiens
tag
Steam-en 75% a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition es a The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut. Ennyiert megeri oket megvenni?
-
warcat
veterán
válasz Robo sapiens #56421 üzenetére
Ha akciózzák őket,akkor mindig ennyibe kerülnek,olcsóbb ez alapján nem lesz,hogy megéri-e neked kell tudnod.
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Sajnos dátumos adat nem sokat jelent,ha nagyot akarnék csalni,én is előkészíteném a terepet normál üzletelgetéssel - és,hopp mikor költenek az emberek sokat,karácsonykor.A tökéletes alkalom.
Mondom mindez abszolut csak gyanu részemről és nem álltam neki kutatni,de nagyon passzol a séma.EA: It's in the crate!
-
Ertem, de ha csak 50% van arra hogy atb*, marpedig annyi biztos hogy van, akkor szorozd be kettovel az arakat, es ujra megkerdezheted magad, hogy megeri-e.
Nemreg ugy *t at a palankon egy srac, hogy SR Donator volt steamrep.com-on.
-
Robo sapiens
tag
Van két kártyám (azt hiszem), ami nekem nem kell.
- Snow Globe #5 (Warframe Snow Globe, Valid until 1/3/2014 8:00:00 PM)
- Snow Globe #9 (Surgeon Simulator Snow Globe, Valid until 1/3/2014 8:00:00 PM)Oda tudom adni másoknak? Kell valakinek?
-
djculture
félisten
-
warcat
veterán
Earth 2150 Trilogy 1.3 euró GMG20-ZB5D1-93X49 voucher + korábbi 0.10 kredit után (persze csak ha volt korábbról,de mivel visszakapod,érdemes beleszámolni)
Az akció nem vadiúj,a játék meg régi de jó volt anno
Sorgyűjtésre is remek,hiszen 3játékotsort kapsz[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz dejaris #56433 üzenetére
Na ugyan áruld már el nekem mi ezen az összeesküvéselmélet?
Érezhetően akár tizesével lehet tőle venni a játékokat - ebből nekem az jön le,ha tényleg kártyacsalás volt/van/lesz a dologban,akkor akár 1-2-több ezer dolláros tételről lesz szó,amiért igen,a kártyacég részlege nyomozni fog utánad,és én igen,képzeld rákészülnék,mert ezért börtön jár.EA: It's in the crate!
-
TTomax
félisten
válasz Adams007 #56401 üzenetére
Én vettem a sráctól egy CoH2 kulcsot paypal,semmi gondom nem volt vele eddig... egy hete volt kb...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
gszp
tag
Jól látom, hogy ez az Alan Wake egy price match, és ugyanúgy minden benne van?
American Nightmare-ről én nem látok semmilyen említést.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Megjegyzem nekem elvileg utálni kéne a CoH2-t, mert évek óta a nehezebb/valósághűbb stratégiákat kedvelem.
A Sega meg nem kedvez senkinek(látod, az én számláimat is elutasították, azért kellett egy tréder fazontól megvennem ), a Digital Collectors Edition előrendelőit pl direkt szivatják, mivel azt ígérték hogy mindem hájjal megkent változatot fognak kapni azért a beteges 80$/65€ árért.Erre megkapták a 3 eddig kiadott coop/skirmish ToW DLC 1.(!) darabját, a 19(!!!) különböző multi képességet és egységet adó (CoH1 parancsnoki fáját váltó) DLC parancsnokokból 9-et, és a majd 50 DLC jármű kinézetből 25-öt. Mindezt úgy, hogy aki csak előrendelte a sima játékot, az is megkapta az első ToW DLC-t, 4 DLC parancsnokot, és két tank skint.
Renjility játékajánlatait nyáron vettem észre, azóta járt a Hookups, OpiumPulses, és random más tréder Steam community csoportokban is mint kiemelt ügyfél(ott email alapján fogadta a jelentkezést, az ottani üzletei nincsenek fent Steamtrades-en), az elején(tehát nyáron) valami 30-40 dollárért adta azt mint most 10 dollárért, akkor nem is érdekelt. Azóta fokozatosan ment le az ára, karácsonyi szezon előtt közvetlen még 15 dollár volt a CoH2. Mint mindig írtam, ez Steamtrades, semmire nincs garancia, de azért jó szívvel nem ítélném el úgy, hogy közben minden másnap be van linkelve egy G2A féle oldal mint best buy a természetesen 100% legit kódjaival.
Amit mellesleg már nem szidok látványosan, mert a nem is olyan régi ARMA 3 vészkorszakban, mikor nem lehetett tudni ki kivel van, akkor felajánlottak _nagyon_ alkalmi áron egy ARMA 3 kódot, amit ugye kapásból elutasítottam, mert hülye azért nem vagyok. Hát kérem alássan, az úriember által szétosztott kódok mai napig tökéletesen funkcionálnak.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Heavyrain
őstag
Csak tipp,de készüljetek,mert estére Humbléjéknál nagy dobás várható!
(Mivel az előző 3 bundle aránylag szar volt,ráadásul pont Újévre esik a megjelenés)[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz szami777 #56352 üzenetére
biztosan nem! euróban lesz szvsz 2 környékén steamen (az első félévben, tippre)
előre a jó ár mellett annyiból érdemes fizetni, h akkor talán(!) a tartalom fejlesztésére tudják még költeni... a rizikó, h mi lesz ha elbénázzák és nem lesz igazán jó játék (elnézve a korábbi bugbear címeket, erre kicsi az esély)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
szami777
addikt
-
warcat
veterán
Bejelentik,hogy 2 hét szünet
@xsanyi77: megvárod a 0:01-et akkor,ugye?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest