Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crus
őstag
Steam Summer sale nem lesz már többet? Csak azért kérdezem, mert ez ami most van, ez inkább sértés akar lenni. A wishlistem 75%-án van 50% vagy kisebb leárazás. Van olyan cím is rajta, ami 6 éves cím, 30%-ot kapott. Lol, rohadjon rátok akkor.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
csuvicsuva
addikt
Legalább nyolc év után meg tudtam venni walletből a még mindig csak 50% kedvezményt kapott Dark Souls III - The Ringed Cityt. Most már teljes a sorozat, hogy rohadjanak meg.
Tudom, téged nem érint, de LEGO Skywalker Saga már 67%-nál jár. Úgy nézem, kábé minden más ugyanaz, vagy drágább.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #140603 üzenetére
Az pl. egy elég frankó DLC, de már nem tudom mennyiért vehettem... úgy rémlik kulcsos boltból vettem a másikkal együtt.
Lego Star Wars témával erősen fura a viszonyom :-) Lego diorámákat nagyon szeretem a témában, miközben nem vagyok Star Wars-os arc, de a PC/konzol Lego játékokat eléggé kerülöm, mert amit eddig próbáltam, azt rettenetesen untam mind. Nekem nagyon repetitívnek érződtek.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csuvicsuva #140610 üzenetére
humble vonatost megvetted?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
alratar
addikt
Azért az mi kemény már, hogy a Stardew Valley - 7 éves, pixel játék -, még mindig 9 Euro felett van.
Veszi azt még valaki?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #140608 üzenetére
-
_drk
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz alratar #140612 üzenetére
Ez a különbség a minőségi játék és tucatjáték közt.
Az a "pixel játék" több contentet tartalmaz, mint sok AAA, amik az elmúlt években megjelentek.Kíváncsi leszek, hogy mondjuk egy 220 misis last of us 2 hol lesz 7 év múlva a köztudatban.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #140616 üzenetére
A 320+ díjat nyert játék hol lesz 7 év múlva a köztudatban, miközben jönni fog belőle a PC-s, sőt gyanítom vele együtt a PS5-ös Remake is, meg a sorozat 2. évada? Ööö... nagyon, benne?
-
FunPro
őstag
A felhasználói értékeléseken túlmenően fölösleges díjakról beszélni, abban pedig a játék továbbra is elég karcsú.
A sorozat második évada 25-re van beígérve, ha van eszük a pc verzió az időtájt vagy előtte megjelenik. Aki megveszi egy ps5-ös játék ps5-ös remake-ét, annak csak gratulálni tudok.
2025-ben a játék 5 éves lesz, még két évig a köztudatban kéne maradnia. I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
válasz FunPro #140616 üzenetére
Biztos sokan veszik még, meg is érdemli. Én egyik klónjával, a Graveyard Diggerrel töltöttem el 60+ órát, ami nem sok AAA-ban van. Sajnos az első dlc után masszívat esett a színvonal (de a 60h gyakorlatilag az alapjátékban van)
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crus
őstag
válasz FunPro #140618 üzenetére
Dehogy. Elvitt vagy 300 GOTY-t, a többi neves díjról nem is beszélve... olyan 322-ig követtem, gondolom azóta se csökkent.
Milyen PS5-ös játék? A TLOU Part II eredetileg PS4-re jelent meg, majd kapott egy ingyenes 60 frame patch-et PS5-re. Ahogy a TLOU Part I-ből is volt Remaster, meg Remake, úgy borítékolható, hogy ebből is lesz. Gondolom majd valamikor a multis DLC után van rajta a ND radarján.
Nem kell a köztudatban maradnia, mert folyamatosan ott lesz tartva. Folyamatosan lesz vele "valami": multis DLC, sorozat, Remake, Part III bejelentés.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Mr.Csizmás #140611 üzenetére
Steamre gondoltam. Becsusszant ugye a hiányzó DS III dlc, meg a The Room 2-4. Sőt, a Layers of Fear remake-et is walletből vettem meg, bár Xboxra arg/tr kulcs olcsóbb lett volna, de az nem "ingyenpénz". Lehet, hogy elverem a maradékot is, aztán legalább nem kell rajta vergődnöm.
Crus #140614: tök jó, ráadásul az egész bagázst mellékelték hozzá. Én unokaöcsémtől próbáltam lejmolni egy Artut, mert kettő is van neki, de azt mondta, hogy mindkettőnek megvan a helye.
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #140621 üzenetére
Érthető, én se adtam volna szívesen... a figuráknak amúgy is külön őrülete van ezekben a körökben. Pl. legutóbbi sztori, hogy anno kiadott a Lego egy Batman figurát. El is telt pár évtized és emiatt kilőtt a Holdig a figura ára (500 ojró körül!), mert nem volt hozzá hasonló. Aztán idén Lego húzott egyet és kiadott egy majdnem tök u.o. 1992 Batman figurát, kemény 1690 Ft-os áron. Gondolhatod, hogy a hc gyűjtők a kardjukba dőltek.
Fel is kerekedtem én is, hogy beszerzem, de a sokadik boltban se volt, elkapkodták, mint a Kinectet. Végül egy bolt vállalta, hogy berendeli, kettőt kértem, meg is jött és tényleg frankó a figura, egyet sealed el is teszek 20 évreHivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
alratar
addikt
válasz Anonymusxx #140622 üzenetére
Azt gondolnám, hogy akit érdekelt, már megvette, s így felesleges magasan tartani az árat.
Főleg, hogy már az új játékán dolgozik a csávó.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
i2k
őstag
válasz alratar #140612 üzenetére
Lehet, hogy egyedül vagyok a világon ezzel, de: vállalom, hogy engem totál hidegen hagy az a játék (Stardew Valley), ráadásul a pixelezéstől amúgy is hányok, szóval, ha 0,99 euró lenne se venném meg.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Nincs az annyi. Az a figura a nagy Batmobile-ban és Batwing-ben is benne van, a Batwing egyben is megáll 90 ezernél. Az árazást már nem igazán értem, 10-40 között van az ára a Bricklinken. Na ennyiért rohadjon rá az összes eladóra, jó nekem ez a zacsis is 1690-ért. Őszintén remélem, a 2003-as Boba Fettet is kiadják egyszer újra, az 800e Ft körül kóstál jelenleg, kicsit be kéne dönteni az árfolyamát .
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
válasz KISDUCK #140609 üzenetére
Tiny Tactics. Tower Defense, eleve szeretem, ha lehet a tornyokkal utat hosszabbitani az ellennek, es itt van ertelme az upgradeknek. Kicsit furcsa kiigaodni rajta az elejen, de megeri az idot, es a nem tul sok penzt amit kernek erte, megerdemlik.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz maross #140632 üzenetére
Az nem mozgat meg, de elég occónak tűnik, majd nézek róla gameplayt hátha megfog . Most gondolkozok azon hogy elálljak a vásárlástól, mert a dungeons 2 első ránézésre nem tetszik. A 3-at végig nyomtam minden dlc-vel, de nagyon más a játék felülete, irányítása és ezt így nem érzem bejövösnek.
-
csuvicsuva
addikt
Na, engem meg a tower defense játékokkal lehet kikergetni a világból.
-
alratar
addikt
válasz Anonymusxx #140627 üzenetére
Ez mondjuk logikus.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
válasz csuvicsuva #140634 üzenetére
tower defense, auto-battler nagy kedvencek . utobbibol a brotato es vampire survivors nagy kedvencek, ezekben van 30-50 ora
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #140630 üzenetére
Kipróbáltam azt is - igen, töröltem, nem jött be.
Sajnos, vagyok már annyira öreg, hogy ne szeressem, amikor egy játék direktbe és/vagy logikátlanul szopat egy átdolgozott nap után...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #140636 üzenetére
Ú, a Vampire Survivorstól már Xbox topikban elment a kedvem. Amikor bekerült Game Passba, két "mé nincs 4K 60FPS" sírás között mindenki hozta a statisztikáit.
Egyébként lehet, hogy szimpla önmegtartóztatás, mert félek, hogy bejönnének és akkor nesze neked idő.
-
válasz csuvicsuva #140638 üzenetére
En ugy vagyok vele, hogy ami csillio ember altal 5 csillagosra ertekelt cucc, az biztos jo, csak nem nekem valo . Nagyon sok ilyet bottal se piszkalnek, de hat eleve meg csak minden kedvencre sincs ido, nemhogy mas teruletre valo kalandozasokra.
-
csuvicsuva
addikt
válasz maross #140639 üzenetére
Ismerős. Hegyekben állnak a játékok, erre az új Harry Potter mobil játékot nyomogatom, persze emulátorral, mert eszi az akkumulátort. Most cseréltem telefont, nem akarom ideje korán kinyírni.
Tegnap 23 órakor elkezdtem a Strayt, na azt bitang nehéz volt ott hagyni.
-
TheNewDawn
addikt
válasz csuvicsuva #140603 üzenetére
Az elég vicces, én 3-4 éve vettem kb a teljes verziót vagyis a Deluxe Editiont 10€ ért. Már nem emlékszem hogy gamebillet vagy GMG vagy hol de azt tudom hogy teljesen legalis helyről ráadásul, szóval még nem is cd keys vagy ilyesmi.Most kerül ugyanez 42,5% ba 50% kedvezménnyel De igen nekem is vannak ilyenek amikre régóta fenem a fogam és valahog kimaradtak mikor pár éve kaptak még ilyen 75-85% kedvezményt most meg kemény 30-50%ot
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz TheNewDawn #140641 üzenetére
Pécére már vagy öt éve nem vásárolok játékot valódi pénzből (leszámítva azt a néhány bundle-et, az alapjáték és a másik dlc is haviból van meg), gondolhatod, hogy még steam wallettel is foghúzás volt.
-
KISDUCK
addikt
Steam visszatérítés mennyi idő alatt szokott végbemenni?
-
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #140646 üzenetére
Igen bealudt a steam support, ma reggelig semmi sem történt. Nyitottam egy újabb kérelmet délelőtt és most végrehajtották a kérelmem, de azt írják hogy 7 napon belül válik elérhetővé az összeg. Remélem azért gyorsabb lesz mert abból szándékozok dlc-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz gejala #140648 üzenetére
A vásárlás múlt héten történt és kb. 65 percem volt a játékban, tehát a visszatérítési kérelem követelményeinek megfeleltem.
Szombaton 19:43-kor kaptam a visszaigazoló emailt a visszatérítési kérelemről és még ma délelőtt sem történt semmi. Úgyhogy még egyszer kértem visszatérítést amiről 10:25-kor kaptam visszaigazolást, majd 11:05-kor kaptam értesítést hogy megtörtént a visszatérítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs