Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    Gamingben szerintem a streaming modell nem fog működni. Vagyis a Gamepass működik de az is korlátolt és mint tudjuk nagyon veszteséges.
    De nézzük meg, hogy a filmipar ami a legjobban hasonlít a gamingre nagyon nem akar átállni. Ebben az évben megtehette volna, volt 1-2 próbálkozés WB-nél talán megvehetted a filmet?
    De nagyon nem akarják mert minél több pénzt ölnek egy filmbe annál grandiózusabbnak kell lennie, egyediknek különállónak és akkor a moziban vissza jön a pénz! Netflixen általában középköltségvetésű filmek mennek és azok is nagyon mínuszosak. Az egész Netflix mínuszos, csak nagy a hitelkeret és befektetnek a jövőben. Gamingben ezt most csak az MS nyomja.

    Akkor meg még nem beszéltünk a hardverekről. Ami a gamingben a legfontosabb addig ez a zene iparban nincs ilyen, de a sorozatoknál se mert az is megy a TV-ben az ősstreamingen. Max a filmiparban a mozi a hardver ahol lejátszák és az évben láthatjuk hogy anélkül halottak.
    Ráadásul a minőség nagyon nem mindegy. TV Sorozat vs Mozifilm.

    A legfontosabb, hogy az Nvidia/AMD hagyni fogja ezt az egészet? Elég lesz nekik speckó szerverpark a játékok futtatására? Nem hiszem! Kell nekik minden szem hardverből a bevétel ami évről évre egyre több.

Új hozzászólás Aktív témák