Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Lackki #121611 üzenetére

    Általában nem bánom ha frissülnek programok. Főleg ha a "motorháztető alatt" történik, szóval a megjelenés nem változik. De akárhogyis: egy újabb erőszakos frissítés, ami kötelező - és látványos.

    A kinézet: semmi gondom nem volt a régi designnal és betűmérettel sem. Sőt a korábbiakkal sem az elmúlt 13 év alatt. Nem volt gondom: elvagyok a Steammel, rámkényszerítették, de eddig legalább nem volt hivalkodó a kinézete.
    De ettől az új designtól úgy érzem, hogy elsősorban a csökkentlátóknak készült a nagy betűkkel és a feltűnőbb elkülönítésekkel, vagy a Big Pictureseseknek. Egyikben sem vagyok érintett, rámkényszerítik, és nincs opció a régi visszaállítására.
    Erről eszembejut a kiszolgáltatottság is, amit el kell szenvedni, mert "praktikus" vagy "jogi okokból" megcsinálják (pl. az ilyen frissítés, jogi okok: játék eltávolítása az áruházból, vagy pl. a zenéjének egy részének kivétele stb.).
    Persze ilyenkor lehet magyarázni hogy fejlődés az élet, meg ilyesmi - de nem kell szemellenzősnek lenni, nem minden fejlődés jó, és úgyis az lesz amit a cég akar. Ha kevésbé vagy ellenálló, hamarabb megszokod. Ha tetszik is, nyert ügyed van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák