Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz Cheesus #121066 üzenetére

    Megfordítom:

    Játszol egy adott széria Neked aktuális epizódjával (teszem azt: Telltale-játékok, AC, Batman, Far Cry stb.), és végzel vele 2 hét alatt, mert annyira beszippantott, és sehol s távol nincs STEAM Sale (neked meg csak oda kell), és a szokásos digitális boltok kínálatában sincs épp az éppen befejezett széria (számodra) "új" része zakcióban.
    Mit teszel? Megveszed 29-39-49-59-69,99 euróért?
    Ha sok a pénzed, és türelmetlen vagy: igen.
    Ha előre gondolkodtál, akkor -- bevállalva azt a (tényleg csak) pár €-nyi (és így forintnyi) "veszteséget" -- már megvetted az előző halloweeni/téli/tavaszi/nyári szél alatt a(z így-úgy-amúgy) leárazott részt is, és most, ma már lökheted az Install gombra a lájkot.

    Röviden: lehet, hogy nyernél 1-5-8 eurót (mert kábé ez az igazság manapság, nincsenek "véletlen" elárazások, és 80-90%-ok A(A)(A) fronton), de időt biztosan nem.

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák