Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #114464 üzenetére
Azért itt más volt a helyzet, a Remedy alapvetően multiplatformot csinált mindig csak anno a M$ a sok pénzért cserébe megtette exkluzívnak Al bácsit, mondhatni se kell ez hiba volt mert végül is a PC-s eladások hoztak rengeteg pénzt ami miatt nyereséges lett a játék és rengeteg ment el, valahogy ezt konzolon nem szerették annyian, régen ezt olvastam, a QB esetében is ugyanez volt csak mivel minden jön PC-re így nem volt kérdés, de itt csak a Steam-es verzió használható.
(#114472) ayo
Ha valaki értelmetlenül szórja a pénzt ilyen játékokra mint a CoD akkor meg is értem miért fordult el a konzolra amellett, hogy a multi is szar, nem egy-két ilyen ember volt valamelyik cikk alatt akik leírták, hogy miket vettek majdnemhogy évente a gépbe de semmivel se lett jobb egy játék se csak ha vga-t cseréltek, aztán ezután elég volt nekik a kör mert ők elbaszták.
A Batman-t meg lényegében az első verzióban toltam ki, azonkívül, hogy nem voltak állíthatóak a dolgok és fix 30fps volt semmi gond nem volt, ellenben a Gta 4-el amit már akkor vissza kellett vonni Steam-ről amikor kijött mert az még most is szar szinte akármilyen PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest