Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Verge Lost Chapter
Rakás szar, senki nem játsszon vele.Nincs 50 perc az egész. A fantasztikus engine amire épül nagyon gáz. Már az nehézséget okozott az elején hogy egy kinyitott kapun be tudjak menni ugyanis a szottyos engine valszeg úgy érzékelte ,hogy a kinyitott kapu bizony nincs nyitva.
Egy jó dolog történt ezzel is javult a steam statisztikám.Robogok tovább a következőre.....(UI:A kártya matyiknak: 4 kártyát dob csak futtassátok simán mindenki jobban jár.)
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104657 üzenetére
Mivel nem költök semmi új játékra (úgy szoktam mondani az idei címek nálam majd 5-6 év múlva lesznek aktuálisak) elkezdtem végigjátszani (igaz milyen furán hangzik) ami már megvan.
Szépen sorjában. Nekem most csak 1 célom van minden játékot végigvinni ami a fiókomon van.Next PC Upgrade: 2022
-
BoneDragon
veterán
válasz Mr.Csizmás #104661 üzenetére
Tőle semmi sem meglepő, rövid volt az a pihenő...
-
eami
veterán
nem tudjátok mikor lesz valami jó kis steam sale?
-
i2k
őstag
Ha a Valve-en múlik: örökké ilyen lesz, mint a mostani.
Mert:
* Így is dől a lé, nem égnek le a szerverek,
* Nem kell plusz szakikat fizetni a szerverparkok mellé, az egész lefuthat pár emberrel [zéró napi akció ugye]
* Nem kellett a grafikusoknak megszakadniuk.
* A kiadók elégedettek, hiszen az általuk belőtt magas árakon is viszik a cuccokat [nincs árverseny - 2014 tavaszi-téli árazások vannak a régebbi játékok mellett].A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crytek
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #104661 üzenetére
Miért lenne az? Azért vettem,hogy megtudjam mi hogy fut fhd csutkán készül a tesztem azóta is.
Sajnos SSD-re nem fér fel az összes game amit tesztelni akarok így elég hosszú idő lesz mire mind végigpörög. Főleg így hogy mellette cleanelem a steam játéklistámat is.
(22 game tesztje már kész)[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104668 üzenetére
Értelemszerűen ezeket nem tesztelem....
cyberkind: Eddig ami a legjobban megfosatta a 980Ti-t az a Metro 2033 Redux ez egyes részeken 22 fps-ig is lemegy.A másik igaz csak adott pályán adott napszakban ami a legjobban zabálja a gépet a Project Cars 37 fps.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz tomsolo #104669 üzenetére
Ez a jótékonysági speedrum maraton bundléja, szóval itt az adakozás a lényegesebb, meg 1-2 speedrunható játék (ami már mindenkinek megvan, akit érdekelt...)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz genndy #104671 üzenetére
Games Done Quick adományozásról van szó, itt nem igazán számít szerintem hogy mi mennyibe kerül.
Live-Die-Respawn
-
-
Agyzuzo
addikt
Pistidoki is bevásárolt Steam sale alatt: KATT
Nem kispályás az öreg, én is csak kullogok mögötte, rámvert már 1100 játékot.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Agyzuzo
addikt
válasz Kareszovics #104689 üzenetére
Lehet 1 év kihagyás után elindította az IdleMastert és ő nem eladta a kártyákat, hanem kipótolta badge-hez.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Gyereknek akarok venni valami játékot, TPS-t. Nagyon bejön neki az új Assassin Creed: főleg az, hogy "járműveket" lehet vezetni és (ez nagyon fontos neki) fel lehet mászni gyakorlatilag mindenhova.
Ajánljatok nekem hasonló jellegű programokat (Prince of Persia nem jött be neki), GTA sem (mert nem tud mindenhova felmenni).
Mivel fiatalka, az se lenne hátrány, ha nem kellene legyilkolni mindenkit...
Köszönöm előre is!"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Agyzuzo
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz Mr.Csizmás #104693 üzenetére
Az fps, nem?
-
törölt tag
tomb raider 2013?
tps
van mit megmászni a játék alatt
viszont jármű nincs, és lőni is kell benne.kis gyerekeknek amúgy a portal-t szoktam javasolni, pár éve még óvodás unokatesóm függött rajta rendesen. anyám biztos csuklott, mert az apjának kellett mindig segíteni, de végül youtube walkthrough lett belőle.
az mennyire kemény amikor az óvodás unokatesódtól tudod meg, hogy a rádiót "gyűjteni" kell[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Grow Home?
Jármű nincs (na jó, jetpack, meg "sárkányrepülő"), de végig mászni és ugrálni köll.@Csapoati
Azt én is behúztam ugyanazért, aztán forgattam a fejem rendesen, mert teljesen más stílus (+ fogalmam nincs valójában miről szólt a népszerűbb magyarázatok ellenére*). Akkor már a Dr. Langeskov-t ajánlom, az hasonló humorú, csak rövid, nincs nagyon döntési lehetőséged, viszont ingyenes.*Ha rájössz, szólj pls!
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Csapoati
nagyúr
Itt az én óriási listám a sale-ről:
Heavy Fire + Reload bundle 1,88€ (jó, szeretem az on-rail shootereket, ezek meg egész jók)
Beginner's Guide 5,39€ (itt meg az előző játékuk, a Stanley Parable vett rá a vásárlásra)100%-ig summer sale kártyákból finanszírozva.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
A steam topikban már fel lett hozva, de bemásolom ide is az enyémet.
Nálam ennyi volt:
Steam:
- - - - - - - - - -
Gravity Core - Braintwisting Space Odyssey
The Room
BloodGate
Fatal Fight
[the Sequence]
Minerva's Den
SonicomiG2A/Maros
- - - - - - - - - -
Skyhill
Megamagic: Wizards of the Neon Age
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Revolution
Avalanche 2: Super Avalanche
Cthulhu Realms - Full Version
Avernum 2: Crystal SoulsAjándék:
- - - - - - - - - -
McPixelNuveem:
- - - - - - - - - -
Tales of Symphonia
ONE PIECE PIRATE WARRIORS 3 Gold Edition
DRAGONBALL XENOVERSE Bundle EditionCsere:
- - - - - - - - - -
The Fall of the Dungeon GuardiansUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
Ez enyém:
- steam: Semmi
- minden máshonnan : SemmiTéli sale-t megelőlegezve: ugyanúgy semmit nem fogok venni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest