Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
markymark
csendes tag
G2A.com-ról mennyi idő, amíg megjön a pénz? Egy részletben nem engedte PayPal-ra küldeni, a kisebbik részlet már megjött, de hol marad a többi!!?
Bankszámlát közvetlenül nem is tudtam hozzáadni, hiába van elvileg lehetőség rá.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Ha már g2a...
1 dollár körül már kapható a Megamagic: Wizards of the Neon Age
Aki szerette a régi He-Man/Sport Billy rajzfilmeket, ilyen Harry Potter szerű varázsló iskola feelinggel, ráadásul mindezt egy posztapokaliptikus jövőben, nos annak tudom ajánlani a cuccot. Első 2 percben bevallom még az egy dollárt is soknak éreztem de később szépen kibontakozik a játék.
Egy varázsló fiát alakítjuk, aki a bátyjával a nagyapjuknál él - aput megette a tutorial és a főgonosz - és onnan kell majd über varázslóvá válni - ami nem lesz könnyű mert már az első... - , mindenféle spellek, és megidézések segítségével. A megidézett lényeket akár irányítani is tudjuk, van saját speckó támadásuk, etc...
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Dilikutya
félisten
Ezért halljuk az űrben a sikolyokat: "A játékban a ruhánk szimulálja le számunkra a különböző hangokat és ezzel segíti a tájékozódásunkat és a taktikai felkészültségünket is" - árulta el Brian Horton, az Infinity Ward művészeti vezetője. "A hangokat persze kissé elfojtottuk, hogy hihetőbb legyen az egész, de az Infinite Warfare nem egy sci-fi - próbálunk hihető környezetet teremteni."
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
half333
őstag
Üdv! Nem indul egy játék. Mi lehet a probléma? [link]
-
i2k
őstag
válasz half333 #104556 üzenetére
Nem STEAM-es. Rossz verziót szereztél be, talán.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Sentris Deluxe Edition - 4,99€
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
markymark
csendes tag
G2A-ról hány nap, amíg PayPal-ra érkezik a pénz!?!?!?!? A két részletből a kisebb itt volt másnap reggelre, vagyis tegnapra, de a lényeg sehol!!!
-
NyMRooD
őstag
válasz markymark #104563 üzenetére
Ez a Best Buy nem pedig a Best Sell topik, szóval passz, de ha valaki tudná, már kaptál volna választ, itt akik eladással foglalkoznak azok a hardveraprón hirdetnek.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Csapoati
nagyúr
válasz markymark #104563 üzenetére
Én 27 napja várok egy refundra (nem volt gond, csak meggondoltam magam), ma írok egy nem olyan udvarias levelet, aztán ha akkor se jön meg, akkor PayPal dispute.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
markymark
csendes tag
válasz NyMRooD #104566 üzenetére
Nem refund. Eladtam a bundlimaradékaim. Kivártam a 2 hetet, amikor nem is tudom, mire vártunk, és hétfőn kértem a kifizetést PayPal-ra. A kisebbik tétel tegnap reggelre meg is érkezett, de a nagyobbik nem. Meddig használják ezek a pénzem? Lefogadom, a saját bizniszeiket finanszírozzák az ilyen hetekig benntartott pénzekből.
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #104568 üzenetére
Azt mondja, elvileg már kiutalta a PayPal-ra, tehát ott volt az egyenlegén. Mondom én, hogy csaló csürhe Ecseri úti bolhapiac a G2A.
Gondolom, használják még kicsit a pénzét.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz Dilikutya #104569 üzenetére
Igaz az csak refund, de a Funstock se jobb pl... pedig elvileg hivatalos bolt... ott is mókolnak vele, akár heteket is...
Pedig ezek szvsz kb 2 kattintás lehet meg a könyvelésnek leadni hogy sztornó számla... kb 5 perc.
Csak gondolom a többségnél outsourced support van és ugye ott valami főnöknek is jóvá kell hagyni mindent az meg single point és mikor épp van kedve reagálni...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomsolo #104571 üzenetére
Nem, WoW Legion preorder volt, de a dobozossal ellentétben (ami jelenleg is kapható boltban) a G2A-n csak a megjelenés előtt 2 nappal kaptam volna meg a kódot. Nem részletezem miért, de jobb, ha előbb be tudom aktiválni (előny jár érte). Na amikor ez leesett, akkor írtam nekik, hogy refund és meg is indokoltam szépen. Ana visszaírt, hogy oké, sima liba, visszautalnak, aztán rá egy hétre le is zárták a ticketet. Na a pénz azóta sincs nálam. Elvileg max 28 nap is lehet, ezért írok majd nekik holnap.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
markymark
csendes tag
válasz FollowTheORI #104570 üzenetére
És mi alapján kattintanak? A nagyobb összegű kifizetést előbb kezdeményeztem egy pár perccel (nem lehetett egy összegben), mégis csak a másikat kaptam meg. Tetű nyomorék banda, máskor tuti nem rakok oda semmit, ha lesz. Bár apróra meg nem akartam, azok fillérbaszók, ami egyszer volt bundliban, 1€-nál többet nem ér nekik, így meg a Sims 3 is lazán elment 9€-ért.
-
-
tomsolo
addikt
AMD RX 480 8 GB giveaway Hátha
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Ezt ismeri valaki? Jó kis II. világháborús hadihajósnak tűnik. Mostanában keresnék ilyen játékokat. A Battlestations Midway és Pacific megvan, de azoknak az irányítása, meg a célzás, harc nem igazán jön be.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Agyzuzo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104580 üzenetére
A Carma 1-2-őt mondanám hogy inkább GOG-ról, de akkor nem Steam-es.
Mind jóféle game szerintem.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Mr.Csizmás
titán
-
micafighter
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #104582 üzenetére
-
tomsolo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104580 üzenetére
carmakért nem adnék 1 eurót se
a GK felújítás sem ér 5 eurót - igen felújították, de egy csomó tökre idejét múlt dolgot benne hagytak. pl a térkép, meg hogy 64 millió bizbasz popup van a játékban hogy mi micsoda... Inkább újították volna fel a hármat nekem egyébként is aza kedvencem...
a fable nem rossz - ha 12 éves vagy
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104582 üzenetére
Azért javasoltam a GOG-ost, mert stabilabban fut. De persze nekem is ott figyel mindkét platformon, szóval...
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #104588 üzenetére
kiderült egy csomó greenlightos cuccról hogy botok szavazták be és értékelték fel őket
egy csomót kivágtak, pl a Groupees bundliba lévőt is amit a "kiadó" úgy magyaráz, hogy ők csak kiadják nem pedig fejlesztik a játékot és ők csak minőségi cuccokat terítenek... ennek ellentmond hogy másik 3 játékuk is részt vett ua ilyen botos beszavazós/felpontozós történetben...
-
csaba951
veterán
válasz Crytek #104588 üzenetére
Megkereste őket egy zsaroló, hogy fizessen nekik a kiadó vagy rosszul járnak. Nem vették komolyan, elküldték a vérbe. Erre a zsaroló rászabadított egy zombi hálózatot a játék adatlapjára, tömegesen generáltak negatív értékeléseket.
Nincs leírva, de tudni kell, hogy csak akkor írhatsz értékelést, ha megvetted/aktiváltad az adott játékot. A konkrét példában valószínűleg tömegesen megvásárolták a játékot a Store-ban, megírták az értékelést, majd a Support-tól visszakérték a játék árát.-> Ők maguk osztottak ki PR okokból rengeteg kulcsok különféle Steam csoportoknak.A Steam Support ebből annyit látott, hogy hirtelen megnőtt a visszaigénylések száma. Biztos valami probléma van a játékkal. Önhatalmúlag úgy döntöttek, hogy leveszik a játék adatlapjáról a vásárlás gombot. A kiadótól pedig nem fogadják el új kulcsok feltöltését a Steam rendszerébe.
Tehát a zsaroló gyakorlatilag simán tönkre tudott tenni egy egyébként jól működő, nem gazember céget.
A kiadó most felvette a Steam-mel a kapcsolatot. Sajnos nekik se gyorsabb a Support, mint nekünk. A kiadó megnyugtat mindenkit, nem kerül eltávolításra senki fiókjáról a játék. A Steam rendszerben már bent lévő, de még nem aktivált kulcsokat gond nélkül lehet aktiválni. Ilyen kulcsokat mostantól bundle oldalakon lehet vásárolni (amíg rendezik az ügyüket a Steam-mel). Mindenki nyugodjon le. Minden rendben lesz, de ehhez idő kell.
Reddit oldalon meg egy hazal, hasonló esetről lehet olvasni még. Úgy látszik, erre is kiépült már egy komplett iparág!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104589 üzenetére
Az a baj, hogy nem ezekkel kéne foglakozni hanem az igazi vér gagyit írtani a steamről...
A valve sok szarja mellé még bevehetne egy gagyi szűrőt.
Pl az olyanokat élből töröltetném ahol nem tudsz tuljutni mert allandóan crashel ,de a fejlesztő seholNext PC Upgrade: 2022
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #104591 üzenetére
Nor we didn't expect him to use this keys and his bots to actually exploit the review system of our games.
Hát igen, itt el van kenve, hogy pontosan mi történt!
Tele vannak negatív értékelésekkel + írták, hogy a Support-tal el akarják távolítani a bot-os értékeléseket. Ebből nekem az jött le, hogy a rosszakat írtak róluk. Plusz eleve a dolog előtt kereste meg őket a zsaroló. Nem fizetett a cég, erre a zsaroló megszórta őket pozitív értékelésekkel? Ingyen?
Persze dr. House óta tudjuk, hogy mindenki hazudik! Valószínűleg itt is így van. Nagy az esélye, hogy nem minden pontosan úgy történt, ahogy a kiadó leírta.
#104592 Crytek
Hát igen! 2010-2012-ig a Steam Store önmagában jelentett valami garanciát a minőségre nézve. Persze a nagy kiadók akkor is megvették őket kilóra, és árulhatták a kevésbé jól sikerült játékaikat. De azóta a vezetőség látta a KickStarter+Google Play/Apple Store sikerét és úgy döntöttek, ők is bepróbálkoznak valamivel amivel a pénz egy részét magukhoz tudják vonzani. Anyagilag be is jött nekik. Szívni meg mi (vásárlók/játékosok) szívunk vele![ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Most jott egy sms kod, mikozben jatszottam es nem nagyon akartam mashol belepni. Torik a fiokokat?
-
tomsolo
addikt
-
Crytek
nagyúr
válasz tomsolo #104597 üzenetére
Ezekkel nincs baj legalább mennek...
Epsilon corp.
Többnyire pozitiv. Bottal verném szét a fejét aki ebbe talál pozitivumot.
Ha márkod van ismétlem HA akkor NEM MINDEN pályatöltésnél kapod az arcodba a crasht. De minden 2. loadnál szinte biztosan.
Már azon vagyok ,hogy ezekkel a semmirekellő game creaátorkkal valakivel összedobok egy hasonló (azt se baj ha el se indul ) **st azt feltesszük steam-re 1euroért ráirjuk kártyás 500-1000 hülye úgyis lesz az már elég szép summa. Majd felrakjuk bundléba ahol 10k elmegy abból is jön pénz na valaki?
Ezeket 100% egyszer se tolja végig aki csinálja.Szánalom komolyanNext PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz Crytek #104598 üzenetére
Konkrétan azon megy a huzavona hogy a GreenLight támogató csoport - és botjai - minden szart beszavazott majd felpontozta.
Pedig ezek jó játékok, és a kiadók/fejlesztők nem tehetnek róla.
-
arty
veterán
a kártyagrindeléskor azért bele-belefutok érdekességekbe
Shower With Your Dad Simulator 2015
5459 pozitiv értékelése van.
Remélem jönnek az idegenek és kiirtanak bennünket.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest