Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Division 7990 a cd galaxisnál persze még ennyit se nagyon ér
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én akkor sem értem, hogy lehet ezzel több mint 800 órát játszani.
Live-Die-Respawn
-
i2k
őstag
Szerintem sem. Nagyon nem az.
De, ahogy Murphy is írhatná: Mindig van lejjebb...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Death's Gambit trailer - Sokan várjuk.
Live-Die-Respawn
-
i2k
őstag
válasz oriic #104608 üzenetére
Ne szoktam a grafóra ugrani, játékélmény fontosabb, de amit látok az nem más, mint: Shadow of the Colossus + Dark Souls pixelháborúval nyakon öntve, 2D indie kivitelben.
Háááát....A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz oriic #104612 üzenetére
Próbálkozik a poénkodással...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
nagyúr
Ha valaki tudja hogy kell Nuuvem-en vásárolni akkor most
nyáritéli vásár kezdődött ott is.Pl DARK SOULS II: Scholar of the First Sin ~19.8 BRL ~ 1800 Ft (kuponnal)
-10% kupon kód: VEMPRANUUVEM10
(Én most ezt húztam be. )
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tomsolo
addikt
válasz FollowTheORI #104615 üzenetére
na de row kulcsot adnak?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
nagyúr
válasz tomsolo #104616 üzenetére
Igen. Máshogy nem tudnám aktiválni.
Persze csak saját felelősségre, és a megfelelő ellenőrzések után nyilván (más játékoknál)... ennél a játéknál nincs régiós korlát.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Crytek
nagyúr
Island Defense (totálisan kimaxolva .....ja nem )
10.3 óra után vége lett.
Nem ajánlom senkinek.
Nem ad meg 3 acsit , így semmi értelme az egésznek. Végre lehtett volna ismét egy game amit nulla diplomával is el lehet érni, erre nem ad meg 3 acsit.
Szánalom az ilyen gyalázatos vétek a játékosok ellen.Next PC Upgrade: 2022
-
duvi
nagyúr
válasz FollowTheORI #104617 üzenetére
Ezek szerint nuuvemen fenntartásokkal kell kezelni a régiós figyelmeztetéseket?
"Available Regions for Activation
South America."
Régen volt egy pár tuti vételem tőlük, de idén már nem is nézem a kínálatot a szigorítások miatt -
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz FollowTheORI #104620 üzenetére
Köszi az infót!
-
shaddy1027
tag
válasz Crytek #104618 üzenetére
Nálam gond nélkül ment még január első hetében, 8 óra alatt lezavartam. Akkor valószínű, csak most lett bugos.
Egyébként jó is, hogy említetted mert most esett csak le a Royal Defense-hez megvan már a DLC és a maradék 4 acsit is ki lehet szedni, ahogy látom neked is még azok kellenek majd.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #104615 üzenetére
Eltekintve attól, hogy a régiónkból továbbra sem vásárolható meg tisztességes úton / 3rd Party megoldás nélkül...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
válasz shaddy1027 #104623 üzenetére
akkor nem is bugos, csak dlc-t kellene venni, szegeny progi meg le lett szolva
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Executioner
aktív tag
Middle-earth: Shadow of Mordor - Game of the Year Edition Trükközés nélkül vihető, aktiválható!!!
Később változhat!
Kupon:
VEMPRANUUVEM10[ Szerkesztve ]
Exec
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Executioner #104627 üzenetére
ez mennyi forint?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Executioner
aktív tag
-
tomsolo
addikt
válasz Mr.Csizmás #104628 üzenetére
1663
-
lkksioskdl3
aktív tag
-
Executioner
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #104631 üzenetére
Van, de ennél az összegnél elenyésző. Vásárlás előtt kifogja írni a pontos összeget.
[ Szerkesztve ]
Exec
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Executioner #104629 üzenetére
melós gépen azt se lehet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Executioner
aktív tag
-
shaddy1027
tag
Steamen most 94% off van rá!
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
Jofi81
őstag
válasz shaddy1027 #104635 üzenetére
Köszi, meg is vettem gyorsan!
-
eami
veterán
csak óvatosan... nekem megvolt már és gondoltam ennyiért elfér giftbe is. A legvégén át is fordult €9.99-re és már túl későn vettem észre. Toltam is rá a refund requestet :\
-
bajtokarpi
őstag
Nekem 9,99 euro-t ír rá :-(.
shaddy1027 csudába, pedig de megvettem volna, 2,49-ért ajándék volt.[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
shaddy1027
tag
válasz bajtokarpi #104639 üzenetére
Sajnálom, de ahogy eami írta egy refund, és a másik vásárlás alternatíva lehet. Igaz drágábban de még így is 10 euró alatti lenne.
-
djculture
félisten
1500-ért meg lehet venni a ferde szeműektől, ez olyan régi hogy nem biznisz vele csalni sem..
-
cskamacska
addikt
Hopp, beugrott egy Satellite Reign!
Azt nem tudom hogy lesz ebből nem 12 dolláros csomag, de azért nem rossz.
Kentucky route Zero, Satellite Reign, Avernum 2 várós volt, bundliba meg csak nem akartak kerülni.. eddig.azaz Humble Scambly Július a következőket tartalmazta
Na, a következő hónapit nem találnátok ki...
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Lackki
őstag
válasz cskamacska #104643 üzenetére
red solstice is jó, sőt nagyon jó, de vmi mocsok nehéz...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Źşë'
addikt
ha nem is 2,5 € de 5 €-t mindenképp megér, köszi szépen, behúzva
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cyberkind
félisten
A Remaster Bioshock 1-2 a meglévő tulajoknál lévő régebbi játékokat írja felül, vagy megmarad a régi is?
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #104646 üzenetére
Még nem tudjuk.
Valószínűleg új példányok lesznek a régiek mellett.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Na mi jelent ma meg a steamen?
Sonicomi - 29,19€
A játékban semmi mást nem lehet csinálni mint sonicot öltöztetni és fotózni
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest